Sziasztok! Kinek, milyen tapasztalatai vannak az Elite géppel?Mert én eredetileg egy Premium gépet szerettem volna venni, de akárhányszor utánajártam az üzletben, az eladó azt mondta, már nem lesz, mert a microsoft nem gyártja stb. ezért vagy egy Arcade-t ajánlott nekem (milyen furcsa, hogy azt még gyártják) vaqgy az Elite-t. Utánajártam a honlapjukon, ahol si ki van írva, hogy érkezett új premium, szóval nem is értem. Az elite-ben, amit ők árulnak pedig Falconos alaplap van. tudom hogy elvileg az Elite a legjobb a piacon, de a Premiumban mégiscsak egy Jasper alaplap van, ami elméletileg megbízhatóbb+újabb mint a Falcon. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. És mit gondoltok erről a nem gyártják már a Premiumot. (Ezzel kapcsolatban bukkant fel egy pletyka kb. egy hónapja, hogy legkésőbb augusztus végére kiveszik a forgalomból a Premium csomagokat, és az Elite veszi át a helyüket a Premium árával. Lehet hogy ez már el is kezdődött... ha az eladó szerint már Pro nem léesz... Nekme személy szerint a fehér szín jobban tetszik, a fekete olyan PS utánzat...