XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy felbontású videojel és sokcsatornás audiojelek továbbítására egyetlen kábelen
Támogatja a HDTV-t, a 8 csatornás hangátvitelt" ). Bocs ha nagyon láma kérdés de légyszi világosítsatok már fel, hogy hogy is van ez és hogy jo-e nekem akkor az a kábel amit belinkeltem. Nagyon köszi elõre is.
eddig is akadozott eléggé, de most nagyon felnyomta az agyam ez a teremben ugrabugra 10fps mellett :( de pc-n nem állnék neki még1x az elejérõl :)
amugy pc-n megy kontrollerrel? vagy egér+billel játszod?
Forza.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
néha frameráta gondok, néha felbukkano tárgyak (a lemezed karcosságátol és az olvasód állapotától függõen), de egyébként tökéletesen játszhato. nem rosszabb, mint az eddigi gta-k :)
sehol nincs pl. a TombRaider:Anniversaryhoz képest, ahol van olyan terem, ami ugy néz ki, mint a legtöbb játék '97-ben, mégis akad, mint a szar és a peremrõl az irányitás lag miatt rosszkor ugrassz el :(
Forza.
"Lasting Appeal
The game runs for about 10 hours and most of that is fun. The fact that your weapons don't carry over sucks, but the new difficulty is a welcome addition. The team-based multiplayer is hit or miss."
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Me a GTA 4 úton van, és az érdekelne, hogy be bírom-e fejezni, minnél elõbb. Me már csak az van befejezésre, és akkor utol értem magam, de nem akarok bele kezdeni a GTA 4-be addig, me az meg elvisz az ember életébõl egy jó pár órát, és én meg nem szeretek egyszerre több játékba bele kezdeni!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
amúgy azt is megtudakoltam már,hogy ha esetleg a plazmára kötöm azon is van vga bemenet,de a felbontása csak 1024*768...akkor a boxon beállítom,hogy 1024*768 és 16:9-es képfelbontás....tehát nem lessz lapított kép,hanem rendes 16:9ben fognak menni a gémek.
remélem akkor mindent jól tudok és holnap megrendelhettem végül sztem az arcade packot a golemkonzolnál és legalább ott megtudom venni a VGA Hd Av Cable-t is...
ha valamiben tévednék akkor írjatok.
már csak azt kell eldönteni milyen gémeket probáljak ki elöször...mondjuk a gow az tuti...gta 4et meg majd ha 9k körül kapni...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
(elmentem a tény mellett, h dsub is van rajta :D )
elsõ game, amit itthoni körülméyek közt láttam a boxon: forza2 - pc-s szemmel mellbevágo volt, de mamár van, amit szebbnek tartok (jobbnak nem)
Forza.
:) elsõre aztán jöhet a többi
"A gép kikapcsolása után még 5percig hûtik a ventillátorok a gépet. Ezzel és a Hûtésmódositással garantáltan nem lesz 3LED-es a géped!"
kacag:)
VGA Hd Av Cable----ott is lehet ezt a kábelt használni?....csak mert nem tudom,hogy nézz ki a csati a gépen hátulján ilyenkor...
tom elég láma kérdés...,de sak most terveztem el,hogy veszek egy boxot és webshopból rendelem...
Forrás: Gamer 365
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Innen szedheted.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Szóval a sok hülye warezos már játszhat a GTA IV-el mától (de csak PAL-os gépen). Bekaphassák
Így már jó?<#idiota>#idiota>
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Forza.