XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rohamsisak
Sziasztok! Mostanában szeretnék venni egy x360-at de nem tudom, hogy a monitoromhoz milyen kábelt kell vennem hogy összeköthessem vele. Ebben kérném a segítségeteket. A monitor egy samsung 226 cw (Csatolófelület: 15 tûs D-Sub, 24 tûs DVI-D), addig oké hogy hdmi-dvi kábelt akarok venni, de kell itt figyelni valamire? Úgy értem a dvi-nek van több változata? Mert én nem tom mit jelent a "DVI" után a "-D" mert olyat is láttam ahol úgy van írva az ilyen kábelnél, hogy "DVI-M", éppenséggel pont egy ilyet néztem ki de nem merem megvenni: "DVI-M - HDMI kábel, 2m (Roline),("Segítségével egy DVI csatlakozós TFT monitor egy HDMI csatlakozós TV vevõ kártya kapcsolható össze.
Nagy felbontású videojel és sokcsatornás audiojelek továbbítására egyetlen kábelen
Támogatja a HDTV-t, a 8 csatornás hangátvitelt" ). Bocs ha nagyon láma kérdés de légyszi világosítsatok már fel, hogy hogy is van ez és hogy jo-e nekem akkor az a kábel amit belinkeltem. Nagyon köszi elõre is.

arty
vszeg tényleg zéro másodpercet fektettek bele :( de ez még 2990ftért is lehuzás lenne, nem értem, h MSnél ennyire nincs minõség-ellenõrzés?
eddig is akadozott eléggé, de most nagyon felnyomta az agyam ez a teremben ugrabugra 10fps mellett :( de pc-n nem állnék neki még1x az elejérõl :)

amugy pc-n megy kontrollerrel? vagy egér+billel játszod?

Forza.

Istencsászár
TombRaider: Anniversary egy rossz port... valszeg csak a eladások miatt adták ki konzolra, túl sok idõt nem fektettek bele... az én x800omon tökéletesen megy, a a konzolos árazása meg a másik vicc.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
ott a linkelt video(k)

néha frameráta gondok, néha felbukkano tárgyak (a lemezed karcosságátol és az olvasód állapotától függõen), de egyébként tökéletesen játszhato. nem rosszabb, mint az eddigi gta-k :)

sehol nincs pl. a TombRaider:Anniversaryhoz képest, ahol van olyan terem, ami ugy néz ki, mint a legtöbb játék '97-ben, mégis akad, mint a szar és a peremrõl az irányitás lag miatt rosszkor ugrassz el :(

Forza.

Istencsászár
IGN rivjú

"Lasting Appeal
The game runs for about 10 hours and most of that is fun. The fact that your weapons don't carry over sucks, but the new difficulty is a welcome addition. The team-based multiplayer is hit or miss."

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

rambuu
Egy átlagos MÁNIÁS játékosnak! kb. milyen hosszú a Dark Sector?
Me a GTA 4 úton van, és az érdekelne, hogy be bírom-e fejezni, minnél elõbb. Me már csak az van befejezésre, és akkor utol értem magam, de nem akarok bele kezdeni a GTA 4-be addig, me az meg elvisz az ember életébõl egy jó pár órát, és én meg nem szeretek egyszerre több játékba bele kezdeni!

DanielT
Szar. Vegyél vinyót.
kill3r21
kicsit több mint 1 éves...
VLB
vki próbálta a gta4 et vinyó nélküli gépen? tapasztalatot plz....

Lalikum

dienesoft
Forza 2 volt, meg a Viva Pinata, engem annyira nem kötöttek le. Aztán egy hónapig csak Fight Night 3, fater a mai napig is avval játszik..

edios
Szokták javítani. By the way mennyi idõs a gép?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

kill3r21
elöjött a 3 piros led...mit lehet tenni? javithato vagy dobjam a kukába? (Flashelt)
akkor nyugodtan vehettem az arcade-t meg egy VGA Hd Av Cable kábelt a tft moncsival való öszekötéshez...én így értelmeztem...

amúgy azt is megtudakoltam már,hogy ha esetleg a plazmára kötöm azon is van vga bemenet,de a felbontása csak 1024*768...akkor a boxon beállítom,hogy 1024*768 és 16:9-es képfelbontás....tehát nem lessz lapított kép,hanem rendes 16:9ben fognak menni a gémek.

remélem akkor mindent jól tudok és holnap megrendelhettem végül sztem az arcade packot a golemkonzolnál és legalább ott megtudom venni a VGA Hd Av Cable-t is...

ha valamiben tévednék akkor írjatok.

már csak azt kell eldönteni milyen gémeket probáljak ki elöször...mondjuk a gow az tuti...gta 4et meg majd ha 9k körül kapni...

Alwares
Nekem az elsõ játék ami lenyûgözött, nevessetek csak de az Airbone demó volt. Ott láttam elösször életemben sheader 3-at :D Aztán ami tényleg durva volt és elsõ játék az a Bioshock mindenképp...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

arty
akkor ahogy istencsászár is irta, boxot vga-ra, pc-t dvi-ra kell kötni
(elmentem a tény mellett, h dsub is van rajta :D )

elsõ game, amit itthoni körülméyek közt láttam a boxon: forza2 - pc-s szemmel mellbevágo volt, de mamár van, amit szebbnek tartok (jobbnak nem)

Forza.

sztem neked ez jó,mert így modolva van a gép és így válalnak gart rá...tehát ha elcseszödik a gép akkor gariba kell cserélniük....
Istencsászár
Nekik biztos jó:), neked nem fogja garantálni azt ami oda van írva, nem ezen múlik.

Istencsászár
Gírsz of wór, Loszt Plánet, Víva Pináta, Pégéerr, Hálóhárom, Fórza Motorsport kettõ, Ded ór Ölájv négy, Fájt Nájt három, Krekkdáon, Thö Dárknessz, Kámeó

:) elsõre aztán jöhet a többi

akkor ezt most jó vagy rossz??
csak úgy gondoltam,hogy nincs hdmi rajta.....csak vga meg dvi.....amúgy kinek mi volt az elsõ játéka a boxára ami nagyon bejött nekem....gta 4el nincs pofám kezdeni :D
van rajta vga meg dvi is....
Istencsászár
Géphez használható, de a monitorhoz nem ( mármint ha a tieden nincs VGA kimenet ), bár ahhoz is mert van VGA-DVI átalakító:) de ha csak DVI van akkor DVI-HDMI az okos választás.

amúgy hol találtál 1200ért hdmi-dvi átalakítot...amúgy akkor konzol --itt a VGA Hd Av Cable 3500ért akkor az nem használható az arcade géphez?
merész kijelentés,de azért valószinûbb,hogy nem megy galyra a gép...amúgy én is tölük akarok rendelni..az arcade változatot és tft moncsin majd nyomatom...
AntiHero
<#nevetes1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Istencsászár
ránéz az oldalra

"A gép kikapcsolása után még 5percig hûtik a ventillátorok a gépet. Ezzel és a Hûtésmódositással garantáltan nem lesz 3LED-es a géped!"

kacag:)

innen rendelt már vki vmi konzolt vagy szerintetek megbízhatóak mert innen rendelnékKatt
arty
veszel egy hdmi->dvi átalakitot ezerkettõér'

Forza.

érdeklõdnék,hogy az arcade packnél a hdmi-s változatot,hogy tudom rákötni tft monitorra ha azon csak dvi van?....
VGA Hd Av Cable----ott is lehet ezt a kábelt használni?....csak mert nem tudom,hogy nézz ki a csati a gépen hátulján ilyenkor...

tom elég láma kérdés...,de sak most terveztem el,hogy veszek egy boxot és webshopból rendelem...
Alwares
Pedig már azt hittem beveszi valaki <#mf1>

CSOCSO
mivan???lol
Hoppá bocs de nem tudtam meg azt akarom kérdezni hogy ez a honlapt legálisKatt
joshua
Azt jelenti amire a fenti nagy piros betûk vonatkoznak.

"Hiába merül tehát fel sokadszorra is a téma, a Metal Gear Solid 4 továbbra is PlayStation 3 exkluzív a dolgok hivatalos állása szerint."

Forrás: Gamer 365

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Alwares
Igen. Csak az MGS4 lesz játszható Xbox360-on. Viszont az csak ezen.

spidey
Üdv! A Metal Gear Solid 2 jól látom, hogy nem játszható Xbox360-on?

Okami Amaterasu
bénák

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Pont most akartam írni.<#idiota>

joshua
Szerk.: És csak vinyóval:)

Szerk.: Bár nem mindegyiket...

Ha feltelepíted a backward compatibility updatet akkor igen.
Innen szedheted.

Soldiers
halljátok a 360-an viszi a sima Xbox játékokat?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

AntiHero
Nekem Arcade packom van. Vettem hozzá vinyót szval semmi gond:)

Alwares
Merevlemez még sok mindenhez ajánlott. Szerintem arcade csak annak jü aki 1 (egy) játékkal játszik. Nekem már csak a forza pakkokkal eggyüt foglal 500 megát. Nem beszélve arról, hogy a GTA IV-ben állítólag még opciós telepítés is van, de erre mondjuk nem vennék mérget.

james69holden
srácok 48órás Live kódokat honnan lehet szerezni?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

AntiHero
nem

Csao! Szeretnék x06-ot, de nem tudom, megéri-e a prémium! Annyi csak a különbség, hogy a merevlemezére tudok demókat letölteni?

MaSzKa
<#eljen>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Értem én...

Szóval a sok hülye warezos már játszhat a GTA IV-el mától (de csak PAL-os gépen). Bekaphassák

Így már jó?<#idiota>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

arty
na, gta gameplay:
http://www.youtube.com/v/x2Fpunltwh8&hl=en&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999

Forza.