banner
  • Totti5
    Elolvadok tőle:), multhéten megnéztem sokadszorra:) az első 3 részt, hogy rákészüljek a játékra. Demo annyira nemtetszett, ezért is vártam idáig vele, de mint kiderült az az első pálya a játék leggyengébb része ( van előtte egy prológ ahol magával Véder nagyúrral kell akciózni ), bár semmi rossz nincs benne, mert hűen visszaadja a környezetet, de ami utána jön a 2. pályán attól leesett az állam:) ami meg itt a végén van az utolsó pályákon az valami hihetetlen mozgalmas és 100% Star Wars feeling, volt egy duel harc egy ismerős arcal nemrég, háttérben megszólalat az a dallam ami a filmben is ment, egyszerűen perfekt volt annyira átjött. Van benne jó sok CGI ami nagyon igényes, érdekes a sotry és változatos az egész, nem túl hosszú nem túl rövid, pont elég minden egyes szakasz és sose fullad unalomba. A graf nagyon szép, a fizika az brutális, lehet használni mindent és kell is, csak sajnos belehet bugzódni ebből adódóan néha, nekem sikerült párszor:), de ezeket már el is felejtettem. Utolsó pályán vagyok, kiváncsi leszek mi lesz a végjáték, és hogy tudják e még fokozni az eddigieket.

A zenék kiválóak és jól adagoltak, annyira hogy hogy az effekteket felére vettem, a zenét meg maxra:))