banner
  • Gideon Wieth
    Nekem az Ac 1 is tetszett, örök kedvenc marad. :)

A másodikról am azt mondták hogy :

----Az első rész 3 kerültes városai most 5 kerületesek lesznek. De ha ránézünk a videókra már akkor láthatjuk hogy a város kétszer akkora.
    ----Új fegyverek - mint pl Bárd, Lándzsa mellett lesznek - külön kis speckó kütyük, mint például a füstbomba, és ha jól értettem akkor valamilyen kicsi elrejthető pisztolyszerűség.
    ----15 különbüző mellékküldetés lesz, és összesen 100 féle küldetés, és azt ígérték, kétszer pont ugyanolyan küldetést nem fogunk kapni.
    ----Természetesen új fegyverekhez új mozdulatok, a repülést is láttuk már. Illetve a két pengén kivül ami a kezünkön van, sokszor előfog fordulni hogy nem nagyon lesz más fegyverünk.
    ---- A harc első ránézésre nem lett sokkal nehezebb,és ugyanúgy a Counterekre meg spéci mozdulatokra fog épülni ahogy az első gameplay ízelítőböl lehetett látni, de szerinem a harc az így is úgy is jó.Igazából akkor már csinálhatnák azt hogy csak bizonyos helyeken gyógyulhatsz, és nagyon kevés ütéstől is meghalsz. Ezzel rá lennénk kényszerítve a menekülésre.///véleményem szerint///
    ---- Lesznek barátaink. A videó elején láthattunk is kettőt, amikor Ezio leszur egy embert aki felismeri és leülteti a padra, a barátai meg megfogják.
    ---- Ezio úszni is tud, és vízből is lehet majd támadni, de ezt még nagyon titkolják a fejlesztők hogy, hogyan és miképp.
    ---- Ezen kivül elvileg nőkkel is lesz dolgunk, de ezt még csak egy trailer erősítette meg //tessék óvatosan kezelni//
    És ami a lényeg szerintem, hogy a játék még idén megjelenik November 17ikén :)