banner
  • GP2100
    Sajnos Voltak technikai problémák, bő 10 perces késéssel tudtam bekapcsolódni, mert minden be volt lassulva, aztán a TH Ride trailer közben behalt a stream ahol néztem, közben helyrejött a gamespotos ahová a MW2 trailer elejére beértem, de a legnagyobb szop@s az volt, hogy PONT a Forza3 bemutató közben lefagyott a @&*#+! firefox és amire újra betöltődött, lemaradtam min. fél percről belőle...
    Kojima bejelentése is elég kiábrándító volt, mert igaz, hogy lesz Metal Gear 360-on, de nem a 4, és még Solid Snake-et sem kapunk.
    Az AW is jónak tűnik, de amikor meghallottam, hogy "spring 2010", akkor kicsit lefagyott a mosoly a képemről, mert az még "kicsit" sokára lesz.
    AZ új SC is jónak ígérkezik szerintem, a MW2 viszont egész biztosan brutál lesz. IW FTW, a Treyarch meg lehúzhatja magát a WC-n...
    Ez a mozgásérzékelős cucc is érdekes, de az esetek többségében biztos, hogy nem fog ilyen pontosan működni(főleg pl. a deszkás részre gondolok).
    Összességében szerintem jó volt a konferencia, érdemes volt végignézni.
    BTW mekkora volt már az Epic-es gyerek pólója... Azért azon is röhögtem egyet, amikor bejelentették, hogy nem lesznek grafikonok eladási statisztikákról és a közönség egyből újongani kezdett.