banner
  • baca01
    Sziasztok!

Eddig csak egy ps2-m volt, és most szeretnék egy venni egy xbox360 gépet.
    Pro-t szeretnék, mert abban van winchester is. Konzolvilágban 55ezer Ft.
    Voltam bent náluk pár napja, kérdezgettem őket mi hogy működik, mert nem igen vágom még a témát. Azt mondták hogy a jasperes gépeknél már nem kell félni a 3 ledtől, ezek már tuti gépek. +8 ezerért flashelt gépet kapok, amin van még 3 év microsoft gari, és csak akkor veszik el, ha esetleg elszáll a flash és vissza kell állítani. Azt mondta a srác, hogyha live-ra megyek, akkor úgy csináljam hogy két profilom legyen, az egyik amivel live-on játszok csak eredeti játékokkal, és legyen egy másik profilom is, amivel pedig a másolt játékokat tolhatom, de azzal ne menjek live-ra mert bannolhatnak.
    A következő, hogy nekem nincs lcd tv-m, van egy sima 55 centis Orion-om, meg van egy 17 colos Compaq crt monitorom. Azt mondta a srác, hogy a tv-hez nem kell plussz kábel, ha monitoron szeretnék játszani akkor ahhoz kell vga kábel, de inkább tv-n játszak, mert a crt nagyon rontja a szemet, és a tv-n is egész jó képe van (persze csak lcd tv-n jön kia max felbontás blablabla tudom...).
    Hirtelen nem jut eszembe több dolog.
    Azt kérdezném akkor tőletek, hogy érdemes ott vennem náluk, mennyire korrektek? Igazak e amiket mondtak nekem? Ha igen akkor mit ferdítettek el? Ha nem nálauk, akkor hol érdemes vennem? És végezetül, a jasperes gépek tényleg megbízhatóbbak már, vagy rakassak bele hűtés modot? (akkor ugrik a gari is ugye?)
    Előre is köszi és boccs a lámaságomért.