XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Super Márijó Galaxy
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

gamertag: kenobita
http://topgearhungary.blogspot.com/
Tartózkodási helye: hülyeazértnemvagyok, piros madaras áruház, elektronikai üzletek. Pár száz forint max.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Ellenben a bajom most, hogy hát nincs hang...ezt hogyan tudnám megoldani? Bocsi, biztosan láma kérdés, de annyira nem vágom ezen részét a dolognak...A monitorba vannak beépített hangfalak, azokat rá lehetne bírni, hogy megszólaljanak? Mert ugye megy egy csatlakozó a monitorba, de viszont van 3 színesvégû bedugós kábel még szabadon (piros, sárga, fehér), és nemnagyon akarnak abba a lyukba belemenni a monitoron...Gondolom valami átalakító kellene, vagy tévedek?
"Gyerekek, tegnap éjjel letöltöttem a Frontlines Fuel of War multi demoját és majdnem lessett az állam. Komoly vetélytársa támadt a Call of Duty 4-nek, istenemre.
Ráadásul itt jármûvekbe is beszállhatunk, légijármûbe is.
Mindenkinek ajánlom kipróbálásra!"
Idézet. :)
De alapból inkább a GRAW, R6 cuccok egy kicsit jobban bejönnek a taktikázás/sunyulás miatt.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A CoD4 és maga a CoD sorozat egy arcade fps,fõleg off-line,mert multiba még csak-csak elõjön némi taktikázás esetleg.
A RS meg GRAW viszont mindig is egy taktikai fps volt,igy persze hogy más a játékmenete.Persze ezek az újak már némileg hozzá lettek igazitva a konzolos igényekhez (sok régi pc-s bánatára) és kevésbé bonyolult mint a régebbi részek.Ha neked ezek jönnek be,akkor elképzelhetõ hogy a CoD féle pergõsebb,de kevésbé realisztikus harc nem fog bejönni.
CoD4-et igazán szerintem mondjuk a Medal of Honor:Airborne-al,Soldier of Fortune-al,és ilyenekkel lehet,ott viszont toronymagassan üt mindent...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Burnout Paradise-ban, hogyan lehet a leghatásosabban pontokat gyûjteni STUNT RUN futamban. Elit jogsiért harcolok de már csak ezek a versenyek vannak hátra...
★ 汤姆 李
A GRAW 2-ben pedig volt olyan szakasz a játékban, amikor már szinte akciófilm fõhõsének éreztem magam, annyira kegyetlenül jól eltalálták a hangulatát.
A Ps2-es Black is szuper volt, megfelelõ keménységgel, jól eltalált pályákkal.
Stb, stb, stb.
Igazából az lehet nálam a gond, hogy úgy néz ki: beleuntam a CoD-Medal of Honor-Brothers of Arms típusú háborús játékokba.
Sometimes life hurst like hell
★ 汤姆 李
mint bármelyik fpsbe:), aki nekiül easyn és reggeltõl estig tolja, majd megjegyzi hogy hú de rövid volt s könnyû, annak kívánok egy 3ledet mihamarabb:)))
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az xbox 360-as (eredeti játékok)játékokat el lehet indítani pc-n?
Sometimes life hurst like hell
Simán mûködhet a régi verzió is évekig, csak az esélye kevesebb.
A legújabb 175 W-os arcade is ugyanúgy gallyra mehet, 2 hét alatt szóval lutri.
Az egy nagy hype volt, hogy minden Forza+Pinata-s gép szar, én is majdnem bedõltem neki. 70k-ért két játékkal jó vétel. (Én annyiért vettem)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!