XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Tudom közevetlenül nem ide tartozik, de mégis csak én készítettem ;) Saját trailer:
Super Márijó Galaxy

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sir Quno Jedi
Szia újreg! Akarsz pihenni?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Adi
Na én is kipróbáltam. Egyetlen gondom, h külföldi szervere tudtam csak menni és így néha rohadtul lagolt. De tény.. egy 32 playeres mecset megnézznék!:)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kandurex
gépfõzéshez kiváló, pár alkalom és mehet a komplett alaplap csere, helyette ajánlok egy X-media -át, vagy Pihe - Puhát javítási célra

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fido4life
ezt a türölközõs trükköt érdelmes próbálgatni, RROD-nál ?

Kandurex
szia, a logod alapján hamar búcsuzni fogsz a fórumról :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tihs
szevasztok Boxosok

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

Attól függ milyen hangfalad van. Ha monitorba akarod és ott van jack csatlakozó, akkor jó lesz, de ha hangfalakkal akarod összekötni és nincs rajtuk RCA csatlakozó, akkor nem lesz elég. Nekem pl. Logitech X-230-as (2.1 -es) hangfalam van, ahhoz kellett átalakítókkal variálni.
KG21
én pont ugyanígy voltam ezzel a kérdéssel, Ekétõl vettem én is a kábelt. Nálam a hang egyszerûen megoldódott, a számítógéphez tartozó 5.1 erõsítõjénél van AUX bemenet, oda bedugtam, és így egy gombnyomással válthatok a számítógép 5.1 es hangja, vagy a box hangja között. A monitor kábelét meg váltogatom a szgép meg a box között.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

cenobite
Jajjj, ezt most találtam meg. Még egy PGR3-as versenyem eredménye. Ördögi! <#idiota><#idiota>

gamertag: kenobita

Ha esetleg van házimozierõsítõd/decodered, amin van optikai bemenet, optikai kábellel összekötheted vele, és akkor 5.1-es hangot kapsz. A sárga végû kábel azért van, hogyha esetleg SDtv-n akarnád használni a "az xbox képét". 2in1 kábel:D Nekem is ilyen van, és szerintem is sokkal jobb a kép, mint SDtv-n. Amúgy ha jól tudom, az a jack-RCA átalakító 2 nagy mono hangcsatornát csinál a stereóból. Legalábbis valamelyik ilyan átalakítónál így van, de feltételezem, hogy nem mindegyiknél:D

mucsácsó
Okés, köszönöm szépen a segítséget! ;)
Minstrel
és pl. a 175W-os Arcade-ben meg a 175W-os Elite-ben is ugyanaz az újabb belsõ van?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ez egy Jack-RCA átalakító.

Tartózkodási helye: hülyeazértnemvagyok, piros madaras áruház, elektronikai üzletek. Pár száz forint max.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

mucsácsó
Most nekem ajánlottak a problémámra egy ILYEN herkentyût, de a nevét nem tudják...esetleg valaki felismeri, hogy miez, és hol kapható, kb. milyen árért? :D Mert akkor elmegyek holnap, és veszek egyet.
mucsácsó
Jah, hát egyértelmûen multira van kihegyezve...mint a Battlefield pl. :) Mondjuk nem csoda, hiszen BF2 modnak indult az egész dolog... :)
mucsácsó
Nah emberek én meg vettem egy VGA kábelt (hála a konzolozz.hu-s Ekének;)), és kipróbáltam az imént...hát tényleg...trabantból ferrariba ülni :D Kegyetlen durva, tényleg nem kis különbség van azért egy norma SDTV és a monitor között... Nem hittem a szememnek komolyan. :) Abba meg bele se merek gondolni, hogy milyen lehet egy HDTV-n vagy egy nagyobb monitoron játszani... :) Tényleg überjó, simán megérte azt a 2500 Ft-ot! :)
Ellenben a bajom most, hogy hát nincs hang...ezt hogyan tudnám megoldani? Bocsi, biztosan láma kérdés, de annyira nem vágom ezen részét a dolognak...A monitorba vannak beépített hangfalak, azokat rá lehetne bírni, hogy megszólaljanak? Mert ugye megy egy csatlakozó a monitorba, de viszont van 3 színesvégû bedugós kábel még szabadon (piros, sárga, fehér), és nemnagyon akarnak abba a lyukba belemenni a monitoron...Gondolom valami átalakító kellene, vagy tévedek?
Örm
Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

cenobite
Azt mondják egy másik fórumon, hogy a multija pl. nagyon jó lett, inkább arra van kihegyezve. A single nem olyan erõs.

"Gyerekek, tegnap éjjel letöltöttem a Frontlines Fuel of War multi demoját és majdnem lessett az állam. Komoly vetélytársa támadt a Call of Duty 4-nek, istenemre.

Ráadásul itt jármûvekbe is beszállhatunk, légijármûbe is.

Mindenkinek ajánlom kipróbálásra!"

Idézet. :)

cenobite
Én most a GRAW-t tolom 360-on és nagyon-nagyon tetszik. PC-n "levadásztam" a COD4-et, de a multi miatt szerintem 360-ra megveszem majd. Szerintem egy nagyon jó sorozat a COD, mondom ezt úgy, hogy nem vagyok egy FPS szupercsampijon. A COD2-t viszont kétszer is végigtoltam. :)

De alapból inkább a GRAW, R6 cuccok egy kicsit jobban bejönnek a taktikázás/sunyulás miatt.

Örm
Frontlinesról tudnátok írni egy rövid értékelést?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

"CoD4-et igazán összehasonlitani..."

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szerintem rossz az összehasonlitási módszer.
A CoD4 és maga a CoD sorozat egy arcade fps,fõleg off-line,mert multiba még csak-csak elõjön némi taktikázás esetleg.
A RS meg GRAW viszont mindig is egy taktikai fps volt,igy persze hogy más a játékmenete.Persze ezek az újak már némileg hozzá lettek igazitva a konzolos igényekhez (sok régi pc-s bánatára) és kevésbé bonyolult mint a régebbi részek.Ha neked ezek jönnek be,akkor elképzelhetõ hogy a CoD féle pergõsebb,de kevésbé realisztikus harc nem fog bejönni.
CoD4-et igazán szerintem mondjuk a Medal of Honor:Airborne-al,Soldier of Fortune-al,és ilyenekkel lehet,ott viszont toronymagassan üt mindent...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

torrente
Ó, hát annyi jó játék van, meg lesz is 360-ra! Ez most annyira nem jött be. A Vegas2-õt nagyon várom! Jó lenne, ha belekerülne a játékba a GRAW-ból az a módszer, hogy a társaim nézõpontjából is láthassam a pályát és az õ szemszögükbõl tudjam õket továbbküldeni fedezékbe. Szerintem az nagyon komoly fejlesztés az fps-ekben.

help!
Burnout Paradise-ban, hogyan lehet a leghatásosabban pontokat gyûjteni STUNT RUN futamban. Elit jogsiért harcolok de már csak ezek a versenyek vannak hátra...

Nemsokára jön Vegas2!Ne legyél elkeseredve:-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

torrente
Hát nem tudom. A Rainbow Six Vegasban kegyetlenül megizzasztottak és taktikázni kellett; olyan nem volt, mint a CoD-ban, hogy uccu neki, lekaszálom aki szembe jön, gyorsan elérem a következõ checkpointot és annyi.
A GRAW 2-ben pedig volt olyan szakasz a játékban, amikor már szinte akciófilm fõhõsének éreztem magam, annyira kegyetlenül jól eltalálták a hangulatát.

A Ps2-es Black is szuper volt, megfelelõ keménységgel, jól eltalált pályákkal.

Stb, stb, stb.

Igazából az lehet nálam a gond, hogy úgy néz ki: beleuntam a CoD-Medal of Honor-Brothers of Arms típusú háborús játékokba.

deep
El lehet. Csak egy emulátor kell hozzá. Itt megtalálod.
Xenu
Hát az az etalon szerintem. Hozzáteszem, sosem tetszettek ezek a háborús gammák, de ez teljesen más játékélmény. Az a mérce, hogyha fps-el kezdek ismerkedni!

Sometimes life hurst like hell

CoD4 nagyon igényes és komoly játék lett.Használom rá az "FPS-ek királya" jelzõt is!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Húha torrente ez nagyon merész kijelentés volt. Már elõre elkezdelek sajnálni mert akkor ha ez nem tetszett akkor kevés játékkal fogsz játszani az biztos. Nálam a Cod 4 benn az elsõ 3-ba és amiket eddig próbáltam FPs-eket azok egyis sem érte el a Cod 4 szintjét hanem inkább sokkal gyengébbek voltak!
Xenu
ha az xboxot ráteszed a pc-re, igen!

Szerintem sem volt annyira rövid, fõleg ha még megkeresgeted a laptopokat és mindent átkutatsz...

Istencsászár
"túl lineáris a pályavezetés és nagyon rövid"

mint bármelyik fpsbe:), aki nekiül easyn és reggeltõl estig tolja, majd megjegyzi hogy hú de rövid volt s könnyû, annak kívánok egy 3ledet mihamarabb:)))

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nincs azaz isten :D

Istencsászár
õõõ... Nem?

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lesz egy pár game ami csak HDD-vel indúl majd, de azt hiszem már most is van egy vagy kettõ...

Hello!!!
Az xbox 360-as (eredeti játékok)játékokat el lehet indítani pc-n?
Xenu
ja, hogy késõbb még jól jöhet?

aztán nehogy hiányozzon a GTA4-nél :D

torrente
Nekem a Call of Duty 4 (single player) nem igazán jön be. Fõleg, hogy már túl vagyok szebb grafikájú és keményebb ütközetekkel dúsított játékokon (GRAW 1-2, R6 Vegas, Gears of War, stb). Nem lélegzetelállító a grafika (ahogy vártam), túl lineáris a pályavezetés és nagyon rövid.

13-14
Xenu
20 gb-os (X360)vinyót érdemes eladni? Nekem nem kell, elég lenne a memoria kártya is. Max. mennyiért lehetne túltenni rajta?

cenobite
Hát igen, ha peches az ember, akkor bekampolhat bármelyik verzió. Abban persze igazad van, hogy a 175-ösök jobban össze vannak rakva.

DanielT
Ha megnézel egy Arcade alaplapot megy egy origi régit, azért ottan jelentõs különbségek vannak. Kezdésnek a gagyi moslék 2 grammos alu GPU borda ki van cserélve egy normális minõségûre és meg van fejelve a kiegészítõ bordával. A CPU+borda is le van cserélve, kevesebb hõt termel, ami jó hatással van a forró GPU -ra is, hogy nem ketten fûtenek. A CPU rögzítése is más.

Simán mûködhet a régi verzió is évekig, csak az esélye kevesebb.
cenobite
Régit, nem HDMI-st. Nem parázok annyira a RROD-tól (na erre tuti ma üt be. <#idiota>), a gép nincs megbütykölve, okosítva, jól szellõzõ helyen van, nem játszom vele napi 12 órákat.
A legújabb 175 W-os arcade is ugyanúgy gallyra mehet, 2 hét alatt szóval lutri.

DanielT
Ha HDMI-s verziót fogtál ki akkor még oké. Ha a régit akkor gúdlákk! :)
cenobite
Nekem olyan van. Tökéletes. Az igaz, hogy voltak benne szar darabok, de megvétel után otthon kibont, megnéz, és ha szar (garicimke átragasztva az elõlap alatt), akkor visszaviszed és kicseréled.

Az egy nagy hype volt, hogy minden Forza+Pinata-s gép szar, én is majdnem bedõltem neki. 70k-ért két játékkal jó vétel. (Én annyiért vettem)

CaviaR
Most ezt mire mondtad?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

köszönöm!