banner
  • sambauer
    Call Of Duty World At War szerintem élvezhető, bár én már meguntam de ha van társaságod ellehet vele szórakozni pár hónapig.

Kane&Lynch multija is nagyon bejött, bár kicsit fapados de a hangulat ottvan.

GTA 4 egyszerűen káosz összevissza laggol, ráadásul manuális célzással tényleg irányíthatatlan (auto aimmal meg multiban ne viccelődjünk már)

Battlefield 2 kurva jó lenne, de a láma invázió nem kímél senkit se (tehát egy taktikus csapat alapú játékban, nem a csapattársaidtól kéne félni)

A lényeg az hogy: hiába viszonylag olcsó a live, az a szolgáltatás amit kapsz néhány játéknál még ha ingyenesen is adnák nevetséges lenne. Nem beszélve arról hogy a havi díj mellett szinte Minden MS pontokba kerül kezdve kibaszott 128-as JPG fájloktól (gamer picture-.-) akár érdekes map packokig. Igaz van néhány kivétel, ami miatt tényleg élvezhető szolgáltatás a Live (ingyenes videók, hetente megjelenő műsorok stb.) de személyes véleményem szerint még mindig nem akkora veszteség aminek sokan mondják.
    nem beszélve arról hogy december óta vígan tolom a liveot...flashelt géppel