banner
  • DarkSector
    Na szóval ma megnéztem a 2 vin diesel-es cuccot.

Riddick:
    szép.... szép, de az irányitást régen sem nagyon komáltam most nem szerintem még jobban kell szokni.
    Sok kúl ötlet van benne, az pl mikor a drone-okat lehet irányítani.
    A fegyók animációja elég zsir lett...hálisten.
    Viszont valamiért annyira sötétnek látom, ráadásul a látószög is kicsit kényelmetlen.És a tájékozodáshoz elég nehezen lehet hozzászoktatni a kicsike kis szememet.
    Sebaj. 10-ből kap egy 8-at.

Wheelman:

Háát erről csak annyit, hogy ez nagyon nagy meglepetés volt számomra.
    Először aszittem egy béna fos játék lesz.
    De szerintem kibaszottt jo lett ahhoz képest. Sött szerintem még a GTA-val is felveheti a versenyt.
    Talán tartalomban nem lesz benne annyi, küldetések meg ilyesmi, de a szorakozás garantált lesz.
    Kocsik effectek mind profin vannak kidolgozva.

És külön kiemelnél kis kopasz barátunk digitális "szinte már már hús-vér" másáát! Szinte hihetetlen, hogy leklónozták vin bácsikát az utolsó centi izomig.
    Monnyuk ennyire tán nem izmos a srác mint itt a játékban, de figyelemreméltó, hogy a kis vin-t mennyi odafigyeléssel készitették el.

Azért érdekes, hogy vin bácsi játékaiban 1-töl 1-ig a virtuális valóság határát súrolják kidolgozottságban.

Szerintem ez ha a nevét adja 1 játékhoz, akkor az első és legfontossabb kikötése lehet, hogy ő legyen a legjobban kidolgozva az adott játékban... :D

Ime 1 ingame kép:

És 1 kép élőben: