176898

-
csoola #62837 ha veszek egy gitár kontrollert, az jo az összes guitar herohoz meg nem különbözik egyik sem ugye, csak a külsejében? (gombokra gondolok elsösorban) -
Tudtommal nem. -
Nekem a vezeték nélküli gitárral megy
-
ez se megy már kontrollerrel? -
gyuri12 #62833 Köszönöm. -
Iceakos. Utalás után 5 percre rá megkaptam a kódot. -
Áááá geci van guitar hero metallica demó :D:D És megy a vezetéknélküli mikrofonnal :DD -
Überkonzolnál
vagy
Iceakos-tól tudsz innen a fórumról. -
gyuri12 #62829 Láma kérdés,de hogy tudnék Ms pontokat szerezni? A hivatalos helyeken már megnézte bátyám(mert Ő akar pontokat venni) de azt mondta,hogy ott nem működik...
Előre is kösz. -
router nem fontos annyira, mivel UPC-nél megy egy modemről is a kettő egyszerre (PC és Xbox) legalábbis nálam.. -
pontosan. a legegyszerűbb a routeres megoldás. -
átolvastam a topicot, csak biztos, ami biztos alapon megkérdezem, a sikeres Live eléréshez, a köv. kéne tennem:
-a kábelnet (upc) és az egyszerűség miatt egy router beszerzése
-a net kábel a routerbe, onnan egy a gépbe s egy (ethernet patch ) kábel a boxba
-restart
-szükséges cuccok átállítása...
thx -
csoola #62825 ez a tipikus száksz esete
azoknak a mentéseknek ints könnyes bucsut, aztán new game
sorry, ez van, sehogy nem fogod tudni megcsinálni -
csoola #62824 nekem igyis ugyis jo, csak a hugom 12 évesen nem sokat játszott ilyennel, most meg ideültettem h co-opban nyomjuk, de nagyon bénázik, soha nem tud semerre menni rendesen mert nem látja be a teret sztem
na mindegy, már amugy kezdte megszokni, ugy játszunk hogy én akciozok ö meg fedez, rendes kioszt pár headshotot és amig rá figyelnek én hátulrol ledarálom az ellent :D -
szélesvásznu megjelenitőn én is azt hittem h a vertikális elosztás a jobb, de hidd el nem! alig látni vmit, van játék ahol mehetsz ugy is és sz*r
AoT is teljesen jo vizszintesen osztva, nyugi :) -
Hát lehet azokat még másra is használni...
-
ladanyi #62821 volt egy játékos profilom amin voltak gta4-hez mentések, de azt töröltem és most nem tudom a mentéseket használni. hogyan lehetne átrakni az új profilba? ha nem értitek a kérdést, majd leírom máshogy, remélem jó helyen érdeklődöm.(ha msn-en egyszerűbb akkor megadom majd...) -
evil 007 #62820 A golden axe-t meg neméri meg beszerezni mintha egy sega játékkal jáccanék xD nemtom ismered a God Hand nevu gamet? na kb olyan mész vágsz ráulsz egy egy fura lényre semmi extra nicns benne de izlések és pofonok kinek a pap kinek a bor. -
Nem igazán húzogattam semmit a hátuljában. Van neki egy fix helye, nem szoktam rakosgatni. Megpróbálom a tápkábelt másik helyre rakni és leellenőrzöm, hogy minden oké. Amúgy azt észrevettem, hogy nem egy egyszerű kikapcsolás, hanem van hozzá egy puffanó hang... nem tudom hogy ez mit jelent, de egyelőre nem ír a gép 3LED-es hibát. Ne is írjon, csak jönnék rá, hogy mi lehet... -
evil 007 #62818 :D jolvan "ujjat" LoL de most pl ienekre gondoltam mint pl lucifer9393 mert GP látod te se válaszoltál neki normálisan mert gondolom eleged van már sok 3 ledből de mondjuk a FAQ ba lehet benne van de aki akar kereshet engem::D
3LED- a Box túlmelegedik (és az alaplaprol leolvad egy ksi csipp) ezt 3 piros fény jelzi. Gyakori hiba a régiebbeknél, az ujjabaknál (Yasper alaplap) is előjön de ritkábban, ha garanciás a boxod nem kell félni viszik hozzák viszont ha nem akkor is fel lehet éleszteni ez attol fugg hogy javithato vagy nem 7-10 ezerért megcsinálják pesten 1-2 helyen ha félsz a 3 ledtől vegyél garanciásat és nem kell félni. -
Hát ezt jól megfogalmaztad
tömör és lényegretörő. De kösz, mert megértettem...
-
Igen, elromlanak a fények a boxban(kiég a 3 izzó a belsejében ami megvilágítja), az alkatrészek félnek a sötétben és leáll a box, égőket kell cserélni benne. 

BTW nekem is jól jönne 1-2 extra ujj, hogy gyorsabban tudjak gépelni.
-
Mi is lenne kb. ez a 3 Led hiba, vagy Red Light Of Dead? Gyakori ez? Biztos leirtátok már, de most nem keresek vissza oldalakat.Valaki elmagyarázna tömören? A Led az valamilyen "fényt" jelent nem? Akkor 3 fény elromlik?
Ez olyan abszurdnak tűnik. Vagy most hülyeséget írtam...
-
Nekem hiányzik az egyik ujjam, akkor te azt tudod pótolni?
-
evil 007 #62813 "van a gépével vagy ujjat szeretne" -
evil 007 #62812 Ha valakinek problémája vana gépével vagy ujjat, tanácsokat kérni vagy még kezdő az nyugottan felvehet msnre válaszolok neki ez ügyben csak azért mert elhiszem hogy a sok forumozónak már néhány dolog a könyökén jön ki de én szivesen segitek ha gondoljátok. (msn [email protected]) -
Grizzly4x4 #62811 nem sokszor húzogattad ki be a hátuljából a tápkábelt? Én azt olvastam hogy boxok nemigen szeretik ha gyakran ki be van huzogatva a csatlakozó hátul mert könnyen elmozdulhat-kilazulhat. Szerintem az a valószínű hogy kilazult valami. Ha 3 led lenne akkor már villogna vagy inkább fagyna a gép. Legalább is nekem az volt hogy nekiállt fagyogatni a kép játék közben, ezt egy párszor eljátszotta pár napig aztán amikor egyszer megfagyás után inditottam ujra már villogtak a ledek -
ciao all
szerintetek érdemes beszereznem a golden axe-t?, mert egyes oldalakon nemvalami jóra értékelték .
-
tudja valaki hogy lehet a lost odysseyban flame ringet szerezni ??? Nekem valamiért nincs a ring assembly-nál... -
Sziasztok
Nem tudom mitévő legyek, az XBOX-ommal valami nagy gáz lehet. Ugyan is berakok a gépbe egy bármilyen játékot, 3-4, maximum 10 perc után úgy ahogy van, KIKAPCSOL. Biztosan kicsúszott valami vezeték a hátuljáról, tápkábel, konnektor, vagy valami...meg is igazítottam, gondoltam most már biztosan jó lesz. Aztán eljátszotta ezt velem még kétszer és most nem merem visszakapcsolni. Mi lehet a baja, mi történt vele? Nagyon félek, hogy az utolsókat rúgja. (régebbi típusú, 1 év 4 hónapja van meg) -
nem kell hűteni, ott a garancia. -
Roli010 #62806 EZ mind szép és jó DE
ha nem lett volna PC nem élhetted volna meg a Legendás játékokat ami régebben örület nagyszám volt
Pl Counter strike, Sims,Quake, World of Warcraft.....ésmég sorolhatnám a tőbbi Pc gamet
AM a konzolok igazi élményét is az adja meg ha van egy Jó "HD" Tv-d.
-
Ez er valamit ha huteni akarok? -
csoola #62804 fontos kérdésem, hogy mivel hétvégéig van köccsönbe' egy joy nálam, játszanék haverral army of twot, szoval mivel szélesvásznu a monitorom, nem tudom, hogy át lehet-e állitani, hogy függölegesen ossza a képernyöt, mert az jobb lenne, szoval lehet? -
micsoda dudák
mindkettőt meg kell szereznem úgyérzem :)
-
naja csöcs van mindben:) nekem a DOA a kedvenc, igaz előző részekkel sosem játszottam, de a 4 a 2. játékom volt 360ra, azóta is megvan, néha előveszem, mert egyszerűen jó... könnyed, látványos, hangulatos, jópofa karakterekkel, még a film is nagyon tetszett:D -
Végülis a SC4 verekedős+csöcs-szimulátor. :) -
Dönts:)
vagy
:) -
De ha érdekel eladom Neked a Doa4-emet ócsóért. :) -
Én SC4-et vennék. Megvan a Doa4, de sajnos nekem nagyon nem jött be.
A SC 2-3 megvan ps2-n rengeteget játszottam/játszok vele.