banner
  • Morphin
    szövegértelmezés: 1 ...leülhetsz...
    ,,azokat a "nagyorrú"akat akiknek az ivadékai" hangsúlyozom AZOKAT!!
    nekem is van zsidó barátom. és? a cigányokat sem gyűlölöm,utálom. csak a bűnöző fajtáját(ami %ban elég nagy) ugyanez igaz a nagyorrúakra is...csak amelyik a véremet szívja azt üldözném. A.H. ezt kollektív bűnösség címszóval megoldotta...ment mindenki^^

#61643 Adi: szüleim nem zsidók,ergo én sem. azaz nem hurcolnak sehova.
    a többi "vallás" a jó létet? más átbaszása,csalás stb. szted ez nem elítélhető dolog?(merthogy a zs-típusú bűnözők ezt teszik) ez a mérvadó? és a zsidó nép nem újrakezdte a dolgokat anno,hanem folytatta...nem a cirka 70év alatt építették fel ezt az egészet...ne vicceljünk.
    te meg elhiheted, hogy akinek Magyarországon repülőre,meg Ferrarira telik az az első millióját nem tisztességesen szerezte meg.(tovább nem kell mondanom) nekem is van milliomos az ismeretségi körömben.a kocsija épp 15ször annyiba kerül mint az én Opelem. és? tudom róla,hogy nem tisztességes.ez van...én viszont nyugodt szívvel tudok lefeküdni,felkelni minden nap!

többet nem írok ezzel a témával kapcs. egyrészt ez box totyik,másrészt sok itt az olyan ember akikről épp szó van...még megsértődnek.