banner
  • PoisonChihuahua
    Sajnos minden műszaki termékhez drágábbak a kiegészítők mint amennyit érne, ezzel tisztában vagyok, de én még mindig ott tatok, hogy egy PS3-mal jobban járék, még úgy is ha 2x annyiba kerül.
    Nekem megjelenés óta van 360-om és mindig csak a szar van vele, a 3LED pedig anno külön öröm volt. Attól, hogy az MS olyan "profitorientált" cég mint a többi azért megtanulhatnának egy eszközre két portot helyesen megtervezni, nem lehetetlen, másoknak is sikerült már. A HDD méretek körüli variálással tisztában vagyok (mérnök informatikusnak tanulok), de az, hogy egy HDD kapacitásának a 60%-át használhatod csak ki az egy vicc. A WiFi adapter és a 120-as HDD mindenféle magyarázkodás ellenére is 100$ és 150$ kerül ammennyit épeszű ember nem fizet ki. Azt írtad, hogy akinek szüksége van rá az megveszi. Nekem szükségem van rá, ha olcsóbb lenne, meg is venném. Szal akinek szüksége van rá az megveszi, HA megteheti.
    A PS3-om körüli szarakodás is vérlázító, nem is állítottam, hogy az egy csodakonzol, azt is mondhatnám, hogy ha két rossz közül kéne választani akkor a kissebbik rosszat választanám.
    Pisztolyt valóban nem tart senki a fejemhez, de amikor az X-edik kiegészítőt kéne megvennem méregdrágán, hogy alap ill. hardware-beli szolgáltatások szintjén felérjen a konkurens konzolhoz, akkor már én szegezek pisztolyt a fejemhez és lövöm főbe magam...