banner
  • PoisonChihuahua
    Figyelj, én tényleg nem akarok vitatkozni senkivel, kinőttem már abból a korból, de egyszerűen nem értem miért kell beszólogatni az embereknek?
    "az volt az ész aki ellopta, nem az aki hagyta védtelenül a saját cuccát"
    Most komolyan azt mondod, hogy az, aki van olyan aljas és pofátlan, hogy ügyesen ellopja más munkáját, az az "ész", miközben aki eredetileg megdolgozott vele az megédemli ahogy járt?
    Most nem fogok káromkodni, meg undorító hsz-eket irogatni, az nem az én stílusom, de gondolom megérted, hogy nagyon sértő volt részedről ilyet írni. :(
    Csak remélni tudom, hogy az életben veled is történik majd ilyen és akkor majd te is megtapasztalod, milyen érzés is ez! Tudom, hogy ilyen fiatalon nehéz ezt megértened, de ha majd felnősz, akkor remélem megváltozik majd ezekről a dolgokról a véleményed.
    A világnézetemet ("Ezért az egész világra haragudni...") pedig légyszives tartsd tiszteletben, én is ezt teszem a tieddel.
    Bár bocsánatkérést remélne az ember, én ezt nem várom el tőled, de akár így, akár úgy, a helyedben én nagyon elszégyellném magam...