banner
  • kidboy
    üdv mindenkinek. Szeretném a segítségeteket kérni. Most olvastam hogy megjelent a 65nm Jasper kódjelű xbox360. Én most konzolvásárlás előtt állok. 4 féle verzió között hezitálok.
    1: xbox360 pro pack 60GB
    2: xbox360 pro pack, vízhűtéssel szerelve
    3: xbox360 elite pack
    4: xbox360 pro pack (65nm) de ez kérdéses hogy mikortól lehet kapni hazánkban

Az elsővel a hűtésgondok vannak ugyebár, a második verziónak a hűtése kiváló, ám de megjelent az új dashboard és fel lehet másolni a játékokat a gépre, hogy ne rongálja az olvasófejet, de hátrány hogy kevés játék fér rá. A harmadik esetben az van, hogy elég nagy a winchester, de én még nem találkoztam olyan elite pack-al amin vízhűtés van, és kérdéses a hűtése. A nagy kérdés hogy érdemes-e várni a 65nm-es gépre, jobb-e annyival a hűttése? És sajnos ismét 8 db ramchip van a 65nm es gépekbe, aminek a hűttése eléggé hát kétséges.Ezekből csak 1 re lehet rakni, a többi 7et meg bízzuk a vak szerencsére hogy nem lesz baja. Na szóval ezzel a dilemmával állok és nézek ki a fejemből. Várom észrevételeiteket. Előre is köszönöm mindenki véleményét. Szép estét mindenkinek.