banner
  • szeleb
    Ja tényleg így van csak az a gond ezzel hogy tényleg nincs pénz játékra mert minek???minek adjak ki 15000ft-ot egy játékért amivel ha minden nap egy órát játszom kiviszem egy hét alatt?utána mit kezdjek vele?végigjátszom esetleg mégegyszer ok.2hét.és utána?szarakodjak azzal hogy adjam el 6ért mert már használt?meg még postázzam is meg rohangáljak utána.csak a gazdagoknak van pénz játékra vagy aki nem warezol és becsületes akar lenni meg geccsöljön hogy az összekuporgatott zsebpénzéből vegyen egy rohadt játékot.Inkább vegyen belőle 30db DL-lemezt ami 30 játék.sokkal jobban megéri.ha megtehetném és nem lenne hova rakni a pénzem akkor vennék eredeti játékokat.de így sokkal racionálisabb döntés 2db játék árából venni egy xboxot és még 2ből megflashelni és kész.annyit játszol meg töltesz amennyit nem szégyenlsz(nemtudom hogy kell leírni bocsi....szégyellsz talán).Aki meg nem így csinálja akkor áldásom rá,tényleg becsületes ember hogy csak originalba tolja de én nem sok értelmét látom ha van egy olcsóbb út is.mindenki arra törekszik hogy olcsóbban jöjjön ki és ez szerintem nem bűn.(A microsoft meg költsön olyan fejlesztésekre hogy ne lehessen a következő konzoljukat megbuherálni)ha meg tudja oldani hát legyen és a többi pénzét más dolgokra is tudja költeni.az már más kérdés hogy vannak emberek akik azt a pénzt is ami megmaradt baromságokra költik el gondolok itt a pówer pc-re(minek?ha már van box akkor gondolom nem játékra kell akkor meg mi a bú bánatnak?)Inkább a maradék pénzemből veszek a barátnőmnem 2hetente valami apróságot meg elmegyek a barátokkal sörözni egyett és nem azon aggódom hogy ááááááááááááááá lesz pénzem megvenni a gears of war kettőt?Az meg hogy két box meg power pc nem mondok semmit...burzsulykodás az egész.Amúgy meg kit érdekel kinek milye van,senkit..én sem írom le.a játék szeretetéért kell játszani nem azért hogy rajoljunk egymásnak.akinek van pénze vegye meg eredetibe azt mondom, akinek meg nincs töltse le sztem nem gáz márcsak azért sem mert ha nincs pénze ne élvezze a játékot vagy ne szeresse?hülyeség.ez olyan minthogy ma már tökmindegy milyen hülye vagy ha van pénzed bárhova felveszek és kitúrod azokat akik szeretnének tanulni de viszont nincs pénzük.Így kell nézni sztem.Vett xboxot eredetibe:)az sem olcsó.Amúgy meg ha lesz pénzem a legjobb játékokat amiket szerettem ugyis megveszem eredetibe mert így illik és így helyes.Nem mindegy hogy warezolok?ha nem warezolnék a legjobbakat úgyis megvenném most így meg majd pár év múlva.a többit meg se így se úgy nem venném meg tehát akkor az nem veszteség senki számára.a filmekkel amugy dettó...a legjobbak ott vannak a polcomon eredetibe, ami meg szar nem érdemel egy fillért se!