-
FlyingV #54712 Kedves XBOX 360-ozó fórumtársak!
Tervezem egy XBOX 360 vásárlását (XBOX 360 Premium, remélem ez jó, annyira talán nem is drága, a FAQban is azt írják, kisebb az esélye a hibás példánynak), azonban volna 1-2 kérdés, amit tisztázni kellene. Ebben kérem segítsegeteket - kérem nézzétek el felületességemet, de ~55ezer hsz elolvasására egyelőre nincs kapacitásom, illetve a neten sem kutakodtam túl sokat:)
Szóval először a legfontosabb: az XBOX 360 képes a 'régi' TV-mel is üzemelni (4:3-mas arányú, a szokott asszem 720*576 vagy mennyi. Szóval a 'sima' :) )? Illetve minden játék is? Konkrétan a Gears of War2 (ami miatt venném kb :) ) dobozán csak a 720p/afeletti felbontás volt írva, egyelőre nem szeretnék (nem is tudok) új TVt venni.. Bár egy HD Ready Bravia lehet, hogy belefér egy fél éven belül, de az meg sok idő:P
A másik: kontrollerek ügyében mi az általános vélemény? Mert ketten is szeretnénk együtt játszani.. Szóval ezek a Logitech kontrollerek jók/miben jobbak?, mint a Microsoft-é?
Harmadik, kéretik nem arcon talpalni, de várható még a mi életünkben (22 éves lennék :) ), hogy lesz itthon is hivatalosan XBOX Live?:)Csak mert akkor egyelőre nem regelnék (vagy lehet később módosítani? :O :) ) Evvel a szolgáltatással kapcsolatban: neten játszani ingyenes? Tudom, mi a Silver/Gold közötti különbség (legalábbis a FAQot olvasva annyit tesz, hogy a demokat csak 1 hét késéssel tudom letölteni.. ha mégsem, légyszi valaki pontosítson!). Na és egy olyan kérdés, ami miatt én kérek elnézést:) : a Live használata kb annyit tesz, hogy 'bedugom a madzagot', regisztrálok valami hasból írt USA címre (ezért járhat ban? :S csak mert nem akarok se moddolni se semmit ami miatt banolhatnak, illetve melyik szerveren van a legtöbb magyar játékos-ötlet?) és kész?
Nagyon szépen köszönöm a türelmeteket, előre is köszönöm a válaszokat, az idegesítő kérdésekért még1x elnézést!
Ja és hogy ne terheljük a fórumot, jöhet a válasz PMben is :)
Üdv mindenkinek!