banner
  • TothLaci
    Továbbá ezt nem ellenségeskedésnek kell felfogni, én nem hiszem, hogy kampányolok, cikkeket pedig nem írok ilyenekről, továbbá csak az SG-n fórumozok néha.

Az, hogy megjátszom magam, hátha kapok valami kielégítő választ. Igen, ilyet megcsinálok néha... :/

Ez olyan, mint a Microsoft új otthoni operációs rendszerei. Nem biztos, hogy olyan rosszak lennének, nem tudni, hogy mit csináltak benne, de fikázom akkor is, ha annyi közöm van, mint tojótyúknak a turbónyomáshoz. Hiszen nagyon drága, fejleszteni kell a gépet, hogy jó legyen, OpenAL-os hangcucc kell bele, ecetera, ecetera.

Az, hogy a Live1 sokaknak nem tetszik... Ez saját próbálkozás, nekem így jó, én meg a Hírkeresőt tartom hülyeségnek. Akinek ez, akinek amaz. Ezzel semmi gond sincs.

Ami meg a 360 javítását illeti... amit leírtam, azt drágának, és a cikket sokszor pénzkeresés gyanúsnak találom. Főleg a vízhűtésest, és a HDD cserét. Ha maga a Microsoft csinálna ilyet, akkor magát a Microsoftot fikáznám. De esetleg jobban örülnék, ha amiket feltettem konkrétumokat, valaki ezt jól megcáfolná.