XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grat!
mennyi volt ez a kiadás ?
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
vízhûtés, xcm high aircooler, sima ventik felhúzása, stb.. a víz kicsit drága gondolom az a legjobb,ezért is érdekelne. köszi üdv
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csak Budapest.
Piriviben pls.
KÉP 1
Mer álítólag hûtésmódosítva van a gép,de nemhiszem,hogy ez az lenne.. <#circling>#circling>
Hello World!
Tehat a gepet ket modnban indithatod el. Az eggyik maga a csipes inditas amikor atirja a FW-et es akkor mennek a masolt jatekok viszont nem szabad LIVE-ra menni , mig a masik az iditas az amikor kikapcsol a csip es akkor lehet eredeti jatekot futtatni es veluk LIVE-ozni.
Naon praktikus :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Features of the latest NME v1.2 Chip:
- one chip for all drives: Samsung ms25 and ms28, Hitachi/LG 46,47,58,59 and 78 (All 78 versions. We have seen many)
- Added logic to support possible future Hitachi/LG versions as well
- 100% Auto detection of Backup or Original
- 100% Auto detection of drive version. No need for jumpers on chip
- optional: Power Led will turn off when a Backup is detected
- optional: disables the network when playing backups
- new improved and very stable media detection, budget media support
- now working with pioneer 111d and Pioneer based burners as well as all LG burners.
- 100% Firmware Stealth, when MS tries to read the Firmware then it replies as 100% original unmodified. No error code E66.
- optional: 100% Live secure when playing Backups
- Based on 1000s of hours of research and programming
- Manufactured with highest quality Logic, PCB and components. Made in Europe.
- Complies with RoHS directive (lead free). Gold plated solder pads, for easy soldering.
Szerk.: Ha csak a fele igaz (nemtudom), akkor kurva jo!
youtubeon keress ra a nevemre (CSOCSO) es katt ra es ott megtalalod a videot az xcm rol, amugy hangos..
Me akartam jelentkezni és elcsesztem a jelentkezést, me nem 18éves adatot adtam meg neki, hanem a valósat és közbe meg fél év és 18 leszek <#szomoru1>#szomoru1>.
És már nem tok ujra, me megjegyezte a pingemet.
Szoval mit tudtok rolla, ezt csakis Live-on lehet ki probálni vagy lehet csak ugy siman hogy elinditot persze, nincs bent ellenség csak futkározol a pályán.
Mondjuk ezt úgy állapítottam +,hogy halgattam másnál a gyárit az enyémet meg itthon.Én már megszoktam ez nem zavar(hangja)!
Erre válasz:Igen csakis origi megy rajta.
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Hello World!
most lehet tölteni silverrel vagy csak golddal? bannolnak vagy sem? lehet singleban is nyomni??? stb...
PS3 ID: marcogi zsírkutya
A sûtõ is kivül hüvösebb mint belül:D:D:D
Szerk.: Amugy ez a normális, ami neked van, szal...
Egyik a GPU,másik pedig a CPU borrdájának a hõmérsékletét méri.
Kb 28 fokos szobában ,hûtésmódositással a Cpu 2 óra játék után amikor már úgy beáll a hõmérséklet 50-52 fokos, a GPU pedig 60-70.
Dashboardban a gép felmelegszik kb 53 fokosra és innen megy fel játék közben...
De viszont az egyik havernak akinek ugyanúgy beleraktam a hõmérõt neki felmegy 74 sõt volt hogy 78 fokra is a Gpu bordájána hõmérséklete.
Hello World!
az xbox 360 premium csomaghoz 20 Gb HDD jár, de ha késöbb megjelenik 120 Gb HDD-vel akkor nem kell, megvennem a gépet mégegyszer hanme csak veszek 1 120 Gigás HDD-t??
Forza.
lizardman: nálam ugye gyorsabb a venti, igy a 82 fok kizárt, ill. amig nem volt fent a box teteje kézzel is nézegettem játékok alatt/után a gpu-cpu bordát. a CPU hüvös-langyos állapotnál SOHA nem volt durvább, a GPU a mod elõtt pl. forza2 alatt lett érinthetetlen, azaz ott elképzelhetõ a 60-80 fok is ... a papirmod után csak melegnek tünt a borda, sosem forrosodott érinthetetlennre - igy a hõingás is vszeg kisebb, ill. reggel, amikor leülök játszani, dashboardon "melegitem" a gépet 5 percet, h ne legyen akkora a hirtelen hõingás .. (ez lehet h nem sokat ér)
Forza.
Sokkal nehezebb trükközni mint TH-kban, a fizikája is nagyon jónak tûnik.
PSN: berghold