Freedy#50267
Miért olyan nehéz felfogni, hogy az új gépekben is UGYANAZ a gpu van, ami még mindig sokkal melegebb a kelleténél, és még mindig UGYANAZ a szar hűtés van a gépben, mint eddig. Az tény, hogy valamit azért javítottak, és kevesebb valamennyivel a 3led, de még nagyon sok gép eomlik el. Persze, van MS3év gari... De ez így nem igaz, hogy az új gépekkel nincs gond... A ram hibákról nem is beszélve. A 60gb-os gépekben kevesebb, nagyob ramot tettek. Nem tudom, hogy láttál-e már xboxot belülről, de ha igen, akkor te is tudod, hogy mennyire szar az egész hűtés, és látod, hogy néhány ram, szinte a gpu borda alatt van. Ráadásul a ramok is "melegedősebb fajták" szal az se túl biztonságos, mert fűti a gpu is a ramot, plussz még fölötte ott van a drive is. HANA meghibásodás lehetőségéről meg nem is beszéltem... Szerencsére ez nem lett annyira jellemző hiba, mint ahogy beharangozták, de azért ez is elég komoly hibalehetőség még mindig.
Persze, remélem inkább neked van igazad, de szerintem nincs sok esély rá sajnos... Kéne valami országos felmérést csinálni, hogy mennyivel kevesebb a 3led, meg még milyen hibák fordulnak elő, mert kíváncsi lennék, hogy mennyivel javult, vagy esetleg romlott a helyzet.