banner
  • Scotty99
    "A másik dolog, amiért "nem érzem magm tolvajnak", az a koromtól függ. Ugyan is nem vagyok kereső ember, képtelen vagyok úgy "üzletelni" a semmiből, hogy nekem abból eredeti játékom legyen"

Ez azért így nem teljesen igaz. Attól, hogy nincs munkahelyed, még nem megengedett "lopni". Az utcán is rengeteg ember van, akinek nincs munkahelye, ezáltal pénze és ellopja a dolgokat. De ezt a törvény bünteti. LEgyél bármilyen helyzetben, lopni bűn. Persze megértem a helyzeted, hogy nem ez a legfontosabb dolog, de a kor az nem kifogás. Attól, hogy valaki pl. 14 éves még nem lophat el egy autót, mert nincs pénze megvenni.

Én személyszerint örülök, hogy a Microsoft kihozza az új meghajtóval szerelt boxokat, amiket nem lehet flashelni (még). Az a baj, hogy sokan büszkék arra, hogy warezolnak. Büszkék arra, hogy letöltik és leszarozzák a játékokat. Persze, úgy a legkönnyebb valamit ócskának nevezni, ha az ember szinte ingyen jut hozzá, nulla megdolgozással. Ezért tudja a játékos általában többre becsülni az eredti terméket, mert megdolgozott érte. Látja, hogy mire költötte a pénzét, és látja, hogy pénzt költött rá. Szerintem nagyon sok ember nem az anyagi háttér miatt warezol, hanem egyszerűen elvből, hogy "nehogymár megvegyem, mikor ungyen is megvan" alapon.

(Ezt nem az itteni személyekre értem, hanem úgy általánosságban, akinek nem inge...)