Grebber: sztem hamarosan 50 körül lesz a premium. Mondjuk őszre talán ...
Fido4life: látod... anyagias világban élünk, ami 'sokba' kerül, azt jobban megbecsüljük. Persze, ha kőgazdag vagy, akkor egyre kevésbé lesz bármi is, ami értéket jelentene.
deep: nem tudhatjuk. sztem ha itt mindenki legálban nyomná, akkor sem tudnánk annyi lemezt venni, h MS-nek 'megérje'. Max. kevesebb játékkal játszanánk többet, még olcsóbb lenne a csere-bere, de a megjelenéskori összeladás sztem nem nőne eléggé (hiszen sokxorosára kellene nőnie, nem pedig csak +20-50%-ot). csekk ps3... a sony talán tapsolva nyomja a rendezvényeit, h mekkora üzlet neki magyarország? könyörgöm, még az EU-t is leszarja mindkét konzolgyártó, nemhogy minket :(
Amugymeg meglátjuk jövőre. A mostani állás szerint addigra a warezos boxok kisebbségbe kerülnek, szvsz az ujat nem fogják már feltörni. Ps3 helyzet lesz, csak mig az lemegy 80ezerre, itt az árkád pakk már 40 alat is meglehet (ha el nem tünik...), tehát nem kétséges melyik lesz a 'magyar' konzol - bár a bluray hype is bekavarhat, ha nem jönnek a teszkós lejátszók.
Plusz adalék, h elviselhetetlen hangja van a box dvd olvasojának :( A 4x olvasásra lassitott samsungommal eddig burokban éltem, fel sem fogtam miről is megy a rinyálás a leáldozott topikban. Ill. tudtam, csak nem gondoltam volna h 'ennyire' zavaró :( Moddolt konzollal az ember megköti a kompromisszumot, nade, h tisztán nyomod, drága pénzért és mégis ILYET kelljen elviselni ?? :(