hát emberek, ma láttam mit tud az xbox ... illetve tudna, ha a megjelenítőpiac nem a korcs lcd/plazma szutykokat nyomná ...
nos, kényszerből egy analog crt monitorra kötöttem a boxot, mivel az lcdtvm nem eszi az xbox alapfelbontását (1280x1024) és nem adott képet... gyanusan szép volt a kép, namondom akkor az 5mp-nél (amig atallitottam a dashboardot 1360x768ra) kicsit töltsünk el a cuccal többet ... nyomtam a boxot 1280x720-ba (játékok nativ felbontása ugye), monitoron a függőlegesen nyujtott képet összenyomtam, széleket kicsit tulhuztam, h képarányhelyes legyen és inkább két oldalt kiment a kép a monitorról - igy kisebb a fekete csik alul felül a 17"-esen.
hádébb volt a hádénél a kép, olyan mélysége volt, olyan részletek, olyan szinek ... huhh, ilyet még nem láttam :O forza2 és gow ment próbából, a 60frame/sec elképesztő folyamatos kép érzetét keltette (forza), a gow 30frame/sec-e pedig 60frame/sec-nek érződött. az utobbi években lcdn láttam csak játékokat... nos, a krizist agyonba**** a látvány, amit a CRT-n kaptam a gow-tól :O nem hiszem el, komolyan letaglozo volt, évek óta nem ütött meg igy grafó
csak az a kurva 60hz ne lenne :( nem tünt zavaronak, de 10-15 perc játék után (naja, ottragadtam :D ) már éreztem, h miért is nem ilyen monitort bámulok ... megfájdult a szemem.
pedig...
namajd talán az OLED (áhh, azzal más gond lesz és szép lassan el sem hisszük majd h a CRT techno mindent aláz... 20 év mulva pedig készülékek hijján már bizonyitani sem tudjuk a köv. generácionak)