banner
  • Scotty99
    Nos igen, így tényleg megérri boxra áldozni a pénzt. Én sem tartom magam nagy gamernek, de nekem hamarosan munkához is kell a PS, tesztek stb. Szóval nekem az volt a célom, hogy egy időtálló konzolt vegyek, amire évekig tudok számítani és nem kell idegeskednem, hogy mikor megy tönkre. Az boxomat ott rontottam el, hogy okosítottam. Fiatal voltam és buta. Azóta már másként látom a dolgokat és inkább eredetibe fektetek be. Néhány exlkuzív cím van, ami miatt sajnálom a váltást. Ilyen a Fable 2 és a GOW 2. De lesz helyette FFXIII és van MGS4. Nagyon szeretem ezt a japán stílust, szóval annyira nem bánom, hogy lemaradok a "boxos címekről".
    A szervíz, ahogy Rambuu is írta, nagyon sokba fájt volna és nem akartam többet rákölteni. Majd eladom alkatrésznek, annak jó lesz. Persze mostmát azóta nincs akkor szinten az elhalálozási arány a konzolnak, de nekem elegem lett belőle. Nem azt mondom, hogy rossz, de nekem tele lett az a bizonyos pohár.
    Sonynak sem vagyok elvakult híve, ők is sok hibát elkövetnek, sok hazugság írható a számlájukra, de ilyen az üzleti élet. Próbálják valahogy megtartani a vásárlókat.