banner
  • Ragnar360
    OFF
    Farkam bele a *(*)MÁSZ-ba (áramszolgaltató)... karbantartást végeztek, mondom oké, addig olvastam, olyan fél 4 körül vissza is jött az energy...de nézem, modemen nem világit a LED, amit elöször elnéztem, mert a megszokott a DSL led...aztán kiderült, hogy az Ethernet nem vilagitott, ekkora vágtam már, h milehet a gond, persze eddigre már 20 percet diskuráltam az TvNet-es faszival, nameg a T-com-al, hogy nem-e ők kapcsolták le a vonalat mert...(volt egy kis huzavona)

Aztán nézem, router nem világít, se kép se hang...adapter elosztóba bedugva, minden stimm, de semmi, egyszerüen a router nem kapcsolt be...próbáltam 3 konnektorba, de semmi...na mondom verem a nagy DICKet a kedves áramszolgáltató pofájába...DE a mesének még ezzel nincs vége, mondom kipróbálom másik adapterrel...azzal egyböl müxik, de sajna ismét korai volt az öröm, mert miközben nagyba dugogatom vissza a PATCH kábeleket a routerbe, ismét elszált...nézem mijjjaz annyád van...hát kb. 3 perc alatt az "új" adaptert hazavágta, nézem, hát tűzforró volt (egyébként az dapter jó lett volna, anno a Switché volt, watt, amper felvétel leadása minden stimmelt a D linkével) na ezek után még csekkoltam a modem adapterével, persze azzal ismét jó volt...
    Konklúzió: dobhatom ki a routert -.- , szal kénytelen voltam most direktbe felkapcsolódni ^^ szánalom...