176881

-
Eleve hibádzik az eszmefutattás. Nem ad a Golemkonzol garanciát, ha módosítja a géped, ez lehet flash, vagy ventillátor húzogatás (ez utóbbinak semmi értelme).
A Golem kizárólag a flash -elésre adja a garanciát (ecte valami gond van, új wire, dash update bármi, akkor lehet vinni hozzájuk egy évig és újra flas -elik a legújabbnak megfelelően). De ha megdöglik a konzol, pl. kimegy a DVD drive, 3LED vagy winchester adja meg magát, akkor bizony bukta van és viheted magaddal a házibarkács műhelyekbe és fizethetsz kemény ezreseket a bizonytalan javításért.
A Pihe-Puha 3 éves garancia csak akkor érvényes, ha semmilyen módosítás nem történik a gépen, egyéb esetbén minden garancia elszáll. -
Jaja van egy boxod gar nélkül mert a MS nem fog neked gépet javítani mert tört játékokkal játszottál. Én is így tudom. -
Most akkor nemértem.
Van ugye az xbox 360 amire van 3 év gar ha jól vettem ki.
Ők flesselve adják amire 1 év garit adnak.
1,Honnan tudom hogy a gépnek nem a flesseléstől lett baja?
2, Ugye ha behal a gép (nem flesselés miatt) akkor MS gari alapból nem müködik a flesh miatt igaz?
Tehát akkor gyakorlatilag van egy boxon gar nélkül ? -
Ha flash-elve beszarik és nincs már rá gari akkor aszem 2 választás van: kuka vagy valahova elviszed megcsináltatni(buherba) de szerintem az nem mindig jön össze. Ja vagy eladod külön az alkatrészeit :D -
Grebber valamit félreértettél, nincs garancia a gépre, ha flashelik, a garancia magára a flashelésre vonatkozik! -
Golemkonzol-nál flesselve garral adják 1 évet ők + 3 év microsoft. Bár ezt nem ha 1 év után szarodik be akkor mi van ? -
De flesh-elve rajta marad a gari úgy megbírják csinálni vagy akitől veszed az válal rá garit? -
Nekem jó meguszom ingyen a gameket 1 év gar az jó rá bőven! -
65-ért vegyél új premiumot aztán egy vga kábelt meg egy GTA4-et és szevasz. Nem jó az ha buherálva van egy gép.. -
Mityu91 #41792 Sziasztok majd az utóbbi #41775 kérdésemre is szeretnék választ kapni de tudom, h ez nem chat tehát semmi gond de az új az, hogy amikor még néztem régebben a topikot akkor volt ugye az, hogy lehetett új meghajtót venni azaz HDdvd vagy mi?:D
Nem tudom, hogy ez az új kiadásokban már alap vagy mennyire szükségszerű?
Köszönöm a válaszokat!! -
Köszönöm.Már gyakorlatilag megvan minden info ami kell hogy elgyen xbox360-am már csak lélekben kéne elintéznem hogy vegyek is már végre (58k a premium (buherálva garral) -
HDMI, VGA vagy DVI-set külön kell venni, pár ezer ( 2-3 ) ftért. -
köszi....nos akkor eredeti Microsoft HDMI kábel eladó 8k
-
Ezek közül xbox 360 primium csomagba van valamelyik vagy külön kell venni? -
DVI-VGA átalakító kell ha VGA kábellel kötöd és HDMI-DVI ha HDMI kábellel kötöd. Eccerű. -
Ahhoz hogy xbox 360-at rátudjam kötni ftf-re ami DVI-os kell valami átalakító? Ha igen milyen? -
Én például nem véletlen használom azzal. Sokszor volt már berakva összehasonlító kép, huszadszor nem teszem be.
Kevesebb rece, nyugodtabb kép. -
detoxic #41784 Köszi,most már menni fog ;)
Aztán végigtolom a GRAW2-t,aztán pedig az Army Of Two-t(bár az annyira nem jön be...kicsit olyan összecsapott....),stb-stb. -
#41681 -re lécci vki
-
Bármit lehet:) -
Valaki??????
Tervezgetnék venni egy 360-at, de egyebeknek híján vagyok.
Rá lehet kötni monitorra a masinát, és hangot is ki lehet belőle csiholni ilyen megoldással (PC-s hang-apparát van) Sajnos TV, pláne ehhez szükséges TV nem áll rendelkezésre... -
Grizzly4x4 #41780 Hát barátom az már a legeslegvége a GOW-nak!!! Utána jön még egy kisebb movie és vége a gamenek. Annak idején nekem sem sikerüt megcsinálni de itt javasoltak hogy a youtuben nézzem meg és ott vannak fenn videok amik többféle verzióban mutatják hogyan lehet hatékonyan kinyírni a főgonoszt. Szoval ott nézd meg és utána szvsz simán menni fog! -
porkesz #41779 Sziasztok!
Eladó egy garanciális xbox 360 premium minden tartozékával és 5 eredeti játékkal!
A gép nem módosított csak az eredeti játékok futnak rajta!
A játékok:
-Forza2 (bundle)
-Pinata (bundle)
-Pgr3 (bundle)
-Fight Night 3
-Gears of War
Az ajánlatokat privatba várom!
-
detoxic #41778 Sziasztok!
A GOW-ban hogy kell kicsinálni a vonaton azt a nagy állatot?
Tudjátok,ami körül röpködnek a "fecskék
"...már nagyon a vége felé járhatok....
-
Mityu91 #41777 áhh -
Mityu91 #41776 bocs itt van az adatlap:) -
Mityu91 #41775 Sziasztok!
Most hogy látom, hogy esélytelen az, hogy a közeljövőben jobb játékok megjelenjenek pcre és mivel a pc fejlesztése relatíve sok pénzbe kerül érdekelne esetlegesen az xbox.
Ahogy láttam vaterán jobb állapotú flashelt gépek már 30-40ezer ft körül is kaphatók!
Amit még régebben hallottam, hogy a TV nagyon fontos nos nekem van egy Samsung SyncMaster 205bw (URL=http://www.goodbuy.hu/szamitastechnika/monitorok/samsung_syncmaster_205bw/reszletes_informaciok.html]adatok[/URL]) monitorom, nem tudom, hogy ez mennyiben kielégítő?
ezt a gépet találtam egyenlőre ami szóbajöhet.[ -
Olvass
Regisztráció menüpont. -
Laci08 #41773 Hello !
Vettem egy prémium xboxot és ki akartam próbálni a marketplacet
. De nem csatlakozik sehogy sem
Valki tud rá megoldást? Vagy ez nem is működik mo.n?köszi -
kösz. Akkor eladom, és veszek egy hangfalat :) -
Nincs. -
miért ne lehetne? -
Na várjunk csak, akkor au új HDMI-s X360-nat nem is lehet rákötni monitorra VGA csatival? -
szerintetek lesz esély arra, hogy a G25 valamikor kompatibilis legyen a zx360-al? -
veszel adaptert ;) vagy az optikai kabelen kotod a hangot -
Battlefield Modern combatrol tud valaki véleményt mondani? inkább a single player részéről
-
Torry #41765 Két passzív borda mondjuk süt mint az állat.
DE leállok, összeszerelem majd hűtésmod vagy én nem is tudom. -
Torry #41764 Hárha túlmelegszik és azért fagy.
De kibrópáltam, gta továbbra is megfagy, pedig nagyon hüsi levegőt fújt így kifele. Ugyan mi a baja? -
ekkora lámaságot kérdeztem volna??
vagy ti vesztek eredeti VGA koobel from mákrofost?? anmin van hang kimenet is??
én a HDMIt szeretném kiproobálni DVI vel bekötve van is hozzá átalkitoo de a hang az sehol nem jön ki vagy hülyeséget mondok??
segitsetek ki légyszi !!! -
minek venned le? felesleges levenni
csak poros lesz a belseje