banner
  • dikki*yysw
    #41
    "Fix hardver, más buszrendszer, kisebb felbontás. A szemednek higgy, ne a konfig adatoknak. =)"

    ugyanmár, ne csapjuk be egymást...

    "Én a PC-men kétszer játszottam végig a DOOM3-mat, 800*600 medium detail-en. Az Xbox verzió ehhez képest semmivel sem nézett ki rosszabbul (mondjuk tény, az elejéről pl. a Mars felszíni sétát kiszedték valamiért), nagyon meggyőző. Meg persze a DOOM3 előtt Boxon már lehetett tolni a Riddicket. =)"

    csak lehet hogy a Doom3at fel lehet tolni bármekkora felbontásba, akármilyen grafikai részletességgel, és úgy már lehet, hogy vennél észre különbséget. Én se látok különbséget a Need for Speed meg a NFS:U2 között, ha leveszem 320*240be egy gf2mx -en, lol.

    azokat nem láttam;

    "Egy high-end konzol annyiba kerül, mint egy high end videokártya."
    ismétlem: most már...
    és high-end konzol hehe van olyan? :)
    és soha nem kell high-endet venni... a gép igenis többe kerül, viszont ezer más dologra használható, és egy munkaeszköz. egy géppel meg lehet lenni konzol nélkül, fordítva már nem, ergo elég egy gépet fejleszteni, mert azt meg úgyis kell.

    "Nem akarok veszekedni, én is "onnan jövök", ahonnan te. Imádtam a PC-s játékipart, csak az a része, amit szerettem, javarészt megszűnt, vagy átment konzolokra. Esetleg konzolokra is. És a konzolok olcsóbbak, kényelmesebbek, ennyi."

    hát én se, de ez a kis fórumozás visszazökkentett a valóságba és látom hogy mégsem szeretnék idetartozni.