banner
  • dienesoft
    Most végeztem ki az Army OF Two-t. Hát, mit ne mondjak, ebben sem kellett csalódnom. Jó kis pörgős, lövöldözős játék. Egyedül vittem végig, de még így is élveztem. Rakás fegyver van benne, amik fejleszthetőek és szép grafikával van megáldva, kidolgoztak benne mindent elég részletesen. A történettől azért nem dobtam hátast, de ez mit sem érdekelt, mikor a játékélmény jó volt. Különösen a harmadik pálya volt a legjobb nekem, eszméletlen hangulat áradt abból a pályarészből! Sokan lehúzták a játékot, hogy hülyék az ellenfelek, meg hülye ez benne, meg az...na most az én véleményen söges ellentétben van ezzel. Normálon iszonyatosan nehéz tud lenni néhol és nem is értem, miért húzták le ennyire, lehet, hogy túl nagy volt az elvárás? Én is olvasgattam utána, és mivel nem voltak túl jó kritikák, nem számítottam nagy durranásra...pedig jó kis játék lett! Ugyan nem korszakalkotó, meg nem 6x végigvihető, de egyszer egyedül, egyszer pedig a haverral simán érdemes nekiülni! Azért ebben is volt egy két idegesítő rész, egy két unreális helyzet, például a végén már túlontúl is sok volt az ellenfél...de összeségében egy tisztességesen megalkotott "bajtársias" hangulatú játék lett. Véleményem szerint 8/10