176876

-
nagyon helyesen teszed!
-
szabzol #40690 Mit játszotok mostanában Live-on? Én eléggé rákaptam a Team Fortress 2-re.
Ha valaki gondolja, vegyen fel
Gamertagom: Zoli 360 HUN
Főleg FPS-t (COD 3-4, TF2) és Forza 2-t szoktam multiban játszani. -
lolcsiter #40689 Van egy eladó Command & Conquer 3 Tiberium Wars-om.
Bontatlan, és persze eredeti. Az ára: 8000 Ft
Ha érdekel, CSAK e-mail:
[email protected] -
a régi faq linket megtudja vki adni? -
sapphire tényleg nem vmi jó Asus,HIS,gigabyte ezek megbízhatóak több atim volt 1 sem ment tönkre mert brutál hűtése volt:D
de ez pc topic?:) -
Jaja, kb. 130.000 Ft-ot biztos rááldoztam eddig, de inkább a PlayStation3-at választom a beépített wifi, Blu-ray lemeztámogatás, és az ingyen multi miatt. Túl sokat nem játszom az Xboxommal, elég lesz, ha GTA IV lesz meg ps3-ra, mint játék. Azt is meg kell jegyeznem, a kedvező áron kínált Xbox 360-om még 2-szer új profil nyitásákor még adhat goldot, persze ha menni fog a Live -
Jó áron adod, ha nem lenne X360-am. Húhúúú! -
Sziasztok!
Eladnám az Xbox 360-omat kedvező áron 20 GB-os HDD-vel, 17 játékkal, eredeti VGA kábellel, és az összes premium tartozékkal együtt 50000 Forintért. 3 piros ledje még szerencsére sosem volt, Live működik (azért a további működése nem garantált módosítása miatt), nem sokat játszottam a géppel. Komoly érdeklődőket keresek rá, és a vásárló ki is próbálhatja személyesen. -
Nekem is. -
Freedy #40681 Huhh, nekem pont delta van... Nagyon örülök neki:S -
Az merész kijelentés volt, hogy sapphire a legszarabb,remélem jönvalami nagy ATi fan flémer és szénné olt, én nekem nincs kedvem
-
:D hát teljesen,na nem tudom mi legyen meglátom majd.
Kösz all! -
hmmm...ejha -
Nálam viszont nem,ráadásul x800gto-m sapphire volt,ami a legszarabb.Most is ati-m van.(msi x1950pro) -
Nem lehet altalanositani, hogy hangos e vagy sem. Jelenleg 3 fele ventilatorral aruljak a boxot. Delta, Sunon, Nidec. A Nidec a leghalkabb, a Deltanak motorhangja van, a Sunon meg kozepes. Hutesmodot is be lehet ugy kotni, hogy 1 stabkocka ami lehet 7808 vagy 7809 vagy, lehet fordulatszamszabalyzosra esetleg 1 , 2 vagy 3 dioda sorbakotesevel es lehet direktbe 12 voltra is kotve. Ha hirtelen utanaszamolok a 3 fele ventilatort figyelembe veve ez 21 fele zajzszintet jelent, mindennek tetejebe ezt meg kene szorozni kettovel mivel lehet csak az egyik es lehet mindket ventilator fordulatszamat modositani. Ez annyit jelent, hogy egy hutesmodolt 360 jelen allas szerint 42 fele zajszintet tud produkalni es a leghalkabb meg a leghangosabb kozott igen nagy a kulonbseg. Remelem mostmar meg bizonytalanabb lettel :)) -
Azaz: nekem is már PC-ben döglött meg nem egyszer Ati videókártya... -
Pontosan nem lehet tudni, elvileg augusztusra van ütemezve a megjelenés.
Szvsz ehhez képest max +/- 1 hónap eltérés lesz, MS nem fog sokáig várni vele, elég sürgős lenne nekik felhozni a meghibásodási arányt normális szintre, és mivel a Jasper a meghibásodások oroszlánrészéért felelős GPU-t módosítja többek közt (65nm), nagy esély van rá, h végre megbízható lesz az x360.
Teória: ATI(amd) nem tud hűtést csinálni a hardvereihez
-
:)), azt is írták hogy olyan hangos mint egy pécés dvd olvasó... ennyi -
Nagyon hangos lehet ahogy itt írjátok most elbizonytalanodtam:( -
Hja, tényleg, szükségem lenne egy VGA-kábelre.
Nincs valakinek eladó ? Vagy ajánljatok egy nem túl drága fajtát (nem kell eredeti MS) ! -
Szerintetek Mo.-on mikor lehet majd kapni majd az új jasper alaplapos 360-at? -
4 tekercs cellux (fektetve) a négy sarka alá, aztán kész :) -
Szerintem ennyi modd fölösleges, úgyse lesz tökéletes a box. -
Hát nemtom, nekem így is elbaszódott az olvasó, úgy hogy nem is volt piszkálva. Szal... De most majd kapok egy szép kis Benq meghajtót, azt mondják ez már sokkal jobb mint a samu... -
jaigen, 5x sebességű a régi,akkor az azért halk :) -
ja én is gondoltam erre, hogy miért nincs sebesség állító funkció benne, amúgy a régi se hajtja max.-on, vagy lehet abban még olyan lassú van, hogy a max se hangos, talán 8x -
A töltési idő, de a textura pop upokban ez mennyire jelent többlet időt? annál szánalmasabb nincs mint hogy várnod kell amig előtted kirakja a dolgokat... -
Hétvégén nem is fognak neked válaszolni abban biztos lehetsz, ha megnézed az MS honlapján kivan irva nagy betűkkel hogy csak munkanapokon! -
már most vannak olyan firmwarek, amik 4-6-8x sebességgel pörgetik csak a korongot ... igy halkabb. de a garit is elbukod a mod miatt :(
pedig a töltési idők nem nőnek arányaiban, én lemértem a saját samsungomét:
4x - forza2 pályabetöltés 21mp
12x - forza2 pályabetöltés 17mp
cserébe hangtalan! 8x talán jo kompromisszum lehetne, gondolom ott a sebességveszteség elhanyagolható lenne -
majd lesz dvd olvasó csapágy-mod 15.000-ért -
Tomy Lee #40660 Ismerősöm konzolboltjában szinte 1 napon lett 3 ledes kettő gép(1 premium és 1 arcade).MS szervíz péntek délutántól egészen eddig képtelen válaszolni és a telót sem veszik fel.
Nagyon kiváncsi vagyok a lefutási,javítási időre.A gépek meg lesznek jelölve mielőtt felküldenék őket.
Számlát kell küldeni hozzá? -
Rakass bele nemtudom mennyiért ( 20-30? ezer ) vízhűtést, attól a DVD olvasó nem lesz halk!, nem a gép hangos, hanem amikor pörög az olvasó... -
Nálam valszeg az lesz hogy semmi hűtés gányolás. 1 év teljeskörü gari, sztem ha 1 év után nem romlik el akkor ki bír az még többet. Ha meg nem akkor 10-20 ezerér megcsináltatom. Valaki montda hogy a hűtésmodd 'olyan mint a halottnak a csók'. -
Ez engemet nagyon is tud zavarni, néha már a fejem fáj tőle...pedig hangosan játszok, mgé is idegesít...mondjuk most kitaláltam valamit...egy kis asztalra letéve és alá pedig hungarocelből, vagy akármiből egy tartó, ami közvetlen nem tudja átvenni az gép zörgését (ezáltal a kis asztal is zörögne) Én így oldottam meg, sokkal elviselhetőbb...bár este már nem játszok vele, sajnos túl hangos...amúgy gondolom a vízhűtéses rendszerű xbox nem hangos, nem? -
Hajszárito. Megnyugszol, amikor végre kikapcsolod. -
Ha te a tévédet 1080i -ben hajtod, akkor nem csodálkozom, h szar lett a kép. HDReady tévét 720p-ben kell hajtani HDMI-n. FullHD-t pedig 1080p-ben.
Komponens fos, ha nálad az szebb akkor a tévéd/beállitásaid rosszak. -
WII001 #40654 Hali..2napja Kaptam egy 360-at de nemigazán tudom még kezelni. eddig Nintendo és ps-em volt..Lenne egy pár kérdésem..Vlaki megadhatná az msn cimét..Megköszöném -
Másold egy cd vagy dvd tartalmát max sebességgel a vinyódra a pc-vel. Pont olyan hangos a 360 driveja, vagy talán kicsit hangosabb, mert nem annyira jól szigetelt, de már látni fogod miről van szó. -
igaz régi xboxm van, de a pc-mben 8 ventilátor van, olyan 1000-1500rpm között van a sebességük, de ha bekapcsolom a régi xbox-ot akkor simán elnyomja az egész gép hangját, viszont ha játszok vagy filmet nézek xbox-on akkor meg a játék/film hangja nyomja el annak a hangját :)
remélem a 360-as se hangosabb sokkal a réginél -
Köszi!:D
Mostmár csak bekell szereznem 1 x360 at:D