Ragnar360#40137
Figy, pofonegyszerű az egész, akik most írogattak ide v épp nincsennek itt de szoktak!!! jól figyeljetek:
1.Nem jáccottam veletek együtt, nem is fogok, nem is akarok
2.Nem beszélegttem veletek semmi jót,érdekeset,szépet...nincs is miről
3.Nem kaptam ezektől "semmit", bár ebbe sok minden beletartozik...
4.Akit én megakartam ismerni különböző okokból, például: mert mivel játékokról van most szó, akkor sokat ért hozzá, vagy jó ellehet vele dumálni, jön multizni, azonosak az érdekeink, nézeteink: mindketten tudunk újat mondani egymásnak vagy pl ennek kétfajta módja lehet: vagy ő tud többet nálam szinte minden téren, AMI MIATT BENNEM KIALAKUL EGY MOTIVÁCIÓ vagy ahogy mondtam IS-IS
5.Szal KURVÁRA nem érdekel ki mond, gondol, ír, kiabál, pofázik és még van sok szinonímája biztos.
Belefáradtam már a sok egymás seggét nyaló, ha én beszólok annak akkor ő is meg ő is meg az is meg amaz is emberkékbe, a pökhendi értetlenkedőkbe, kérdezősködökbe.
Egy jó példa a sok közül, tegnap történt meg, hogy LIVE-ön összefutottam egy új sráccal, dumálgattunk stb. hozzáteszem nem vele, hanem aki még ott volt...a srác nem is nagyon szólt semmit, inkább csak hallgatot, megkérdem tőle , NEKED MEGLESZ A GTA IV? Mire ő: "ÖÖÖ AZ MEIK IS ??? A GT5 ,GRAN TURISMO vagy micsoda az? Valami ilyesmi volt, szal mondom jólvan TE IS MÉSZ A LEVESBE BARÁTOM. Aztán megcsak jót röhögtünk rajta.
Kérdezhetitek, hogy akkor mi a lófasznak vagyok itt, irogatok stb... hát a célom már rég nem az, hogy rendszeresen ide(ebbe a topikba) irkáljak, de igazából, hogy öszinte legyek még ezen nem gondolodtam el.