176877
banner
  • SpeedXHUN
    Köszi!:D
    Mostmár csak bekell szereznem 1 x360 at:D
  • Istencsászár
    :) maga a gép nem hangos, persze PS3hoz mérten igen, főleg játék után ahol jobban pörögnek a ventik, a nagyobb hangot a DVD olvasó pörgése adja, de ha nem halkan játszol hanem élvezhető hangerőn akkor nem hallod... én 5.1 mellett alacsony hangerően nem hallom a gépet gémelés közbe medig itt van mellettem... plusz ott van még a lehetőség hogy fejhallgatóval játszol akkor meg pláne nem... szóval hangos a DVD miatt.
  • SpeedXHUN
    Akkor mint egy hajszárító?:D:D
  • Denes888
    Én akkor lettem rohadt ideges mikor Virtua Figtherben volt a szőke csávó akit nem tudtam legyőzni, mert ő simán leüt ha védekezek, én viszont a legerősebb ütésemmel sem sértem meg mikor védekezik. Végül sikerült elvernem úgy, hogy olyan gyorsan rugtam p*csön folyamatosan, hogy védekezni sem tudott XD .
  • Istencsászár
    Vga-val mégjobb, használd azzal ha tudod.
  • Denes888
    Ma nagyon durva dologra lettem figyelmes. Vettem még annó egy hdmi kábelt x360-hoz, és olyan csúnyának tűnt a kép 1080iben. Talán még 720ban is szebb volt. És amikor vissza emlékeztem, hogy az MM-ben meg saturnban mennyivel szebbvolt, tettem egy kísérletet, és az alap hdtv/av kábelt kötöttem be. Hát jó nagy a különbség. 1. componens kábellel valósabbak a színek(nálam :) )
    2. HDMI-nél úgy nézett ki a gém, mintha nem lenne élsimítás, mostmár szép sima.
    3. Tök fölöslegesen vettem aranyozott végű HDMI kábelt 3,5k-ért, mert componensel szebb.
  • Istencsászár
    Sugárhajtású vadászgép azért elnyomja:)
  • SpeedXHUN
    de semmihez nem lehet mérni olyan hangos?
  • Istencsászár
    Én neked egy 486os gépre is rakok olyan hűtést ami hangos:D, de egy highend pécére is:D tovább nem kell magyaráznom azthiszem ( pécénél döntően a hűtéseks záma szabja meg hogy milyen hangos... procira olyat veszel amit akarsz... van nagyon drága ami halk, meg jó meg fél emelet magas:D és 4 kilós, de valszeg a VGA kártáykon levő turbina a fő zajforrás, bár nemtudom nekem nincs 200ezer ftps paksom.
  • Minstrel
    irj a DOA supportnak
  • SpeedXHUN
    Egy 12V ra hűtésmoddolt xbox 360 hangosabb egy nagyteljesítményű sz.gépnél?
    Vagy mihez lehet hasonlítani?
  • Istencsászár
    És akkor mi a helyzet hogy földhöz vágtam a kontrollert és a bal felső gomb nem kattog? ( valszeg betört vagy valami:D, csak érintkezésre megy, de nehezen ):DDDD jah DOA-ztam az baszott fel ennyire, azóta már nem játszok vele:D
  • tihibaby
    Ööööö....hát igen.
  • Minstrel
    semmi bizonyitékot nemkérnek? akkor át is lehet verni őket simán...
  • tihibaby
    Felhívod az MS supportot,hogy rossz a joy,kapsz egy újat,és a régit sem kell átadni,megmarad pluszba.
  • rayx
    Hello nézétek meg ezt az oldat még új de Xbox360-as: http://xbox360jatekok.mindenkilapja.hu/
  • edios
    Igen, a legelső alaplap van benne. (ui. első Zephyr-esek 2007 márciusban jöttek ki az Elite-el)
  • Evogordon
    Nekem 2006 végén gyártották a box-ot magyarul a legelső alaplap van benne? Ha 3 ledes lesz akkor már falcon alaplapot tesznek bele?
  • Silius
    Mi a teendő akkor, ha a joystick-nek a jobb oldali joy-a néha félrehúz jobbra, és mondjuk egy fps/tps játékban ez eléggé idegesítő?
  • edios
    2007 június után gyártott darabok már viszonylag használhatóak. (=Falcon alaplap)
    2008 második felében pedig jönnek a Jasper alaplapos darabok, ezeknél már valószínüleg semmi gond nem lesz a hűtéssel.
  • metlogen
    köszi
  • Freedy
    Az arcade már kevésbé hibásodik meg 3LED-el. De állítólag ezeknek az új gépeknek a HANA chip hibásodik meg sokaknál. De ha eredetivel akarsz játszani, akkor nincs semmi problééma, mert ha esetleg mégis elromlana, akkor a microsoft házhoz jön, elviszi, és aztán meg visszahozza javítva. pár héten belül.
  • Grove4
    Köszike!
  • metlogen
    Sziasztok!

Szeretnék venni X-box 360-at, van már olyan verzió, ami nem hibásodik meg, vagy várjak még?

köszönöm.
  • Freedy
    tescoban lehet venni scart elosztót. Vagy ha ott nem, valamelyik műszaki boltban biztosan.
  • Grove4
    Esetleg valaki?#40616?
  • Freedy
    Köszi! csak elkellett fordulnom balra:D:D Azóta végigvittem, és nagyon jó játék!!! Remélem a második része is legalább ilyen jó lesz!
  • Katun
    Látom nem érted.
  • Grove4
    Ki kell kerülni és futni.Fuss Freedy fuss!
  • Pacal17
    Juhuuu! Te szerencsés flótás!
  • Freedy
    Hi! Elakadtam GoW-ban, és egy kis segítséget szeretnék kérni. act4-ben járok már, azt nem tudom, pontosan, hogy azon belül melyik fejezetben.
    A feladat az, hogy egy házat kell megvédeni-ezt rendben megcsináltam. aztán írja, hogy a ház mögött még több locust van. oké, odamegyek, kinyírok mindenkit. aztán kimegyek a házból, megint egy csomó locust, és elkezd visszaszámolni 30 másodpercet! itt a feladat az, hogy menyjek az APC-hez. ha lejárt a 30mp, egy natgy szörny megsemmisíti az APC-t, és vége a küldetésnek... gondolom akkor nem nyírok ki mindenkit, hanem odafutok az apc-hez. de eltorlaszolja az utat egy locust lyuk...
    Ha esetleg tudna valaki segíteni, nagyon örülnék neki!!:D
  • Szeszmester
    Az igen! Grat! :D

Katun: miért irigyelnék bárkitől is egy 10.000 Ft-os valamit? Ez inkább neked jutott eszedbe...
  • amdrula
    http://www.achieve360points.com/list/all
    Én ezt szoktam nézni, de van egy csomó.
  • Grove4
    http://www.xbox360achievements.org/games.php?type=Retail
  • Örm
    Hello!
    Olyan oldalt tudtok mondani ahol le van írva, hogy a játékoknál az Archievement-ekért milyen feladatokat teljesíteni?
  • Grove4
    Sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy ha van digitévém,akkor csak úgy tudom használni a boxot,ha állandóan ki meg bedugom a scart kábelt,mert a box és a digi is oda csatlakozik,van erre valami más megoldás?
  • guardian hero
    Kerestem, de nincs neten, ami meg volt itthon, már rég megzabáltam
  • Minstrel
    képet róla, igy nemtudunk gratulálni
  • AntiHero
    vagy nem.
  • woodbear
    ez inkább lámpa, mint kártyaolvasó :D