banner
  • Gabe18
    Hát ez a Dark Sector...nem is tudom.
    Szépnek szép,de ha film lenne azt mondanám érződik rajta egyfajta gyagyi B kategóriás hatás.
    Mintha a készitők megnézték volna a Gears of War-t,és akkor eldöntötték hogy nekik is kell egy ilyen szép grafikás fedezékéből lövök játék.Csak valahogy az egésznek a dinamikája hiányzik.
    Ráadásként belerakták ezt a dobócsillagot vagy mi ez,ami arra jó hogy ledaraboljuk vele az ellenfelek végtagjait.Ami nem árt,mert egy átlag gyalogos 2-3 mell vagy hátlövést simán kihord lábon,anélkül hogy csak megrezzenne vagy bármivel is jelezné hogy öt eltalálták.Legalább a fejlövés az halálos.
    A fegyver hangok is borzalmassak,gépfegyver ilyen vásári kereplőre hasonlit.
    Ami a legidgesitőbb, hogy ugyan az ellenfelek fegyvereit felvehetjük,de valami pityegés jelzi hogy a fegyver néhány másodpercen belül megsemmisíti önmagát,ami be is következik,és akkor egy villanás kiséretében eldobjuk.Nem tudom ez fog-e változni de egyelőre elég rossz hogy igy van... Ugyhogy marad a csillag meg most éppen a pisztoly.
    Na még azér az elején vagyok,úgyhogy lehet lesz ez még sokkal jobb is.