176876
banner
  • Szeszmester
    Ez így van egyébként.
  • DanielT
    Ridegen közöltem a rideg tényeket. :D
  • grayfox
    nyers -e vagy? :D
  • DanielT
    Banoltak a p*csába.
  • Attis38
    Sziasztok,ma délelőtt megpróbáltam csatlakozni a Live-ra,hogy 1hónapra meghosszabítsam az online játék adta örömöket a család számára.DE! Ez az üzenet fogadott connection failed,majd a test connectiont végig futtatva minden oké,csak az Xbox Live nem.Staus error-ra ezt dobta ki:
    W0000-000B
    x0000-F001
    Y00A8-6820
    Z8015-190D
    Ha valaki tudna segíteni,mi a konkretisz problem,annak tyenkjú verimács!
  • LordAndrew
    A legtöbbször az van, hogy ígéretesnek tűnik egy cím, letöltöm, kiírom és játszom vele 1-3 órát (eljutok az első-második pálya/fejezet végéig) aztán rájövök, hogy ez is egy átlagos vacak és megy a levesbe. Nagyon kevés progit viszek végig (ahogy öregszem egyre kevesebb tetszik igazán. Az eredeti ötleteket hiányolom). Amit végigviszek és csettintek a nyelvemmel, hogy "ez igen, ezt folytatni kéne, kár hogy vége lett", azt megveszem. Ez kábé évi 1-2 játék.
  • Istencsászár
    "A többit, aminél nem érdekel, hogy lesz-e belőle újabb, persze nem veszem meg"

Jézusom... akkor minek játszol velük? ha nem tetszik, le se tőtöd, ki se irod, végig se játszod... ja de igen.. bocs a fejlesztők nevében is.
  • LordAndrew
    Egyetértek. Igazival sem fílingesebb játszani... Pont ugyanolyan. A boxba rakva meg nem látszik, hogy Verba vagy eredeti lemez pörög.

Az más kérdés, hogy szerintem jó taktika támogatni azt a kevés játékot, ami tényleg jó. Én évente 1-2 játékot veszek meg (ennyi jó van): olyanokat, amelyekből szeretnék folytatást. Azt remélem ilyenkor, hogy a bevétel, ami megjelenik a kiadónál arra fogja ösztönözni őket, hogy folytassák a progit... A többit, aminél nem érdekel, hogy lesz-e belőle újabb, persze nem veszem meg... Ha csődbe mennek, hát csődbe mennek, kibírom nélkülük... Persze ez nem követendő, mindenki azt csinál, amit akar, nem akarok flamewart indítani.
  • geristar

Köszönöm a válaszod. Kicsit megnyugodtam azért! Ha kijön a gta4 feltétlenül felmegyek. Aki fog majd multizni vele, kérem írjon privit nekem, felveszem a haverlistára és nyomhatnánk együtt, csak élvezetesebb lenne mintha angol meg német szövegeket gügyögnének a fülünkbe.
  • geristar

Először is kellene egy fasza router amivel összekötöd a szgépet és az xboxot. A szgépen az inteneted tulajdonágánál automatikus ip címnek kell lennie és így lesz jó sztem. Vagy ha a router fix ip-s akkor annak az ip címét kell megadni.
  • Istencsászár
    Persze, minden más szórakozás és szenvedély fontosabb mint egy játék... azokra eltud költeni ennyi pénzt, de játékra nem...
  • grayfox
    és hány olyan embert látok, aki elpöfékeli a havi 20k-t és warezol. :D
    néha hányok ettől az országtól :D
  • morgomedve
    szívemből szóltál:)

én egy "egyszerű" ember vagyok, Nekem tökéletesen megfelel a Verbatim lemez.Na jó néha Fuji vagy TDK...
  • Zsoltika 007
    Jó de aki megveszi 16k-ért az meg is érdemli. A leges legújabb játékok a megjelenéskor 13-ért megvehetők külföldről ebayen. Ha meg nem a megjelenés napján akarod már tolni akkor kis türelemmel 10 körül megkapod a játékok nagy többségét. Régebbieket meg 4-6 ezerért is. És akkor még nem is beszéltünk a használtakról. A lehetőség adott mindekinek. Nem rinyálni kellene, hanem élni vele.
  • edios
    Azt hiszem félreértesz. Én nem támogatom a warezt, pl pc-n is ha van egy játék amivel huzamosabb ideig játszok, megveszem.
    Ugyanakkor azokat is megértem, akik nem veszik meg, mert egyszerűen elképesztő ez a 16k-s árszabás ebben az országban. És ebben a helyzetben szerintem inkább a cégeknek (ms) kellene lépniük, hogy megszerezzék maguknak a vásárlókat, nem pedig azt várni, hogy az ember inkább éhezik, de megveszi a legújabb játékokat. (Ez túlzás term., még mielőtt belémkötne vki.)
  • Zsoltika 007
    ebay
    Én is 8-ért vettem.
  • Istencsászár
    Akkor rosszul csinálsz valamit:), megjelenés napján megyek a GTA4-ért, átveszem a cuccost a bótba, s izgatottan tépek haza hogy a gépbe helyzehessem A lemezt:)
  • Gabe18
    Egyszerübb? Hát már hogy lenne egyszerübb? Tudod te mennyi hibalehetőség van mire a megjelenéstől a gépbe kerül szegény játék.Letölteni,jó lemezt venni,jól kiírni,stb...
    Ehhez képest a boltból hazahozni,vagy a postástól átvenni a megrendelést,tiszta kényelem...

Az "Ezt a hülyeséget nem tudom ki találta ki.." nem konkrétan neked szólt,mert már régebben mástól,máshol láttam hasonló véleményt,de akkor se értettem vele egyet.Előnye van,azt elismerem (meg ugye az a legális) ,de a nagyobb " feeling" engem még egyszer se csapott meg játékvásárlás után.
  • edios
    Évi 8k hogyan jött ki? (Komolyan érdekel, mert box vásárlás előtt vagyok, és ugye minden ezres számít.. Én 16-ért láttam kstudio-ban.)
  • Grizzly4x4
    Légyszi a 40383-ra valaki válaszoljon vagyis milyen felbontást lőjek a boxnak egy 19 colos Wide Lcd monitoron asszem 1400*900 vagy ilyesmit tud a monitor. A Box engedi az 1300*768-at meg ami alatta van, most 1280*720-on van épp de fogalmam sincs hogy melyikre lenne inkább érdemes állítani melyikkel jobb a kép? Előre is köszi
  • grayfox
    Amíg mindenki így gondolkodik ahogy leírtad, sose fog ott tartani Mo., hogy megfizethető legyen egy játék egy diáknak.

Diák után pályakezdő kevés fizetéssel, azután ugye friss házas, jön a gyerek, nincs pénz játékra, aztán valamiből támogatni kell az unokákat, meghát már a temetésre is gondolni kell...

• Istencsászár
    Miért szerinted tanulókénk máshol meglehet?:D, vagy van rá keret vagy nincs rá... ha nincs nem játszok és kész, meg amugyis ott vannak a haverok, mindenki vesz gémeket, mindenki kölcsön ad mindent... szinte nincs olyan hogy valami uj gémmel ne tudjam tolni ( mondjuk lehet bennem van a hiba hogy egy 10 órás játékot 2 hétig játszok mire végitolom ). Jah énis tanulok...
  • grayfox
    "Ezt a hülyeséget nem tudom ki találta ki.."
    no comment...

Hát ja,ha már sok ezerért megvetted,akkor akármilyen xar ugye végig kell játszani.

Én nem vásárolok szar játékokat :) Van demo, vannak értékelések, ingame videók, mások véleménye.

Verbatim lemezre se kell minden xart kiírni,és akkor az se lep el.
    Dehogynem...

Az tény, hogy valóban egyszerűbb letölteni a játékot és kiírni egy lemezre. Sokkal egyszerűbb, egyszerűbb embereknek.
  • Istencsászár
    Pedig de... az ember sokkal jobban tudja értékelni a fejlesztők munkáját... hiszen 2 havonta veszek uj gémet, vagy havonta cserélgetek valamit, vagy kölcsönbe kapok valamit... és azzal elvagyok hetekig, semmi mással nem játszok, csak azzal... nem izgat a legújabb warez rilíz, az se hogy közbe 5 gém jött ki... még tavalyról is van jópár cím amit végig kéne játszani... majd szép sorban... multkor a Mass Effectet nyomtam végig ( ami nem mai ), utóbb pedig az Army of Two-t, ami viszont a GTA4-ig kifog tartani.
  • edios
    Tény, h "fílingesebb" legálisan, de pl tanulóként ebben az országban szinte lehetetlen megfizetni a box mellett játékokat és a live-ot. (Vagy pedig mindennel megjelenés után 1 évvel játszok, aminél még a verbatimos is jobb..)
  • grayfox
    Ha annyira elterjed a hibajelenség, max ezt a hibajelenséget is beveszik a 3 év alá.
    Értelmetlen 3 évre garanciális boxokat ezért megbontani..

Max a moddoltra érdemes egy bordát dobni, de még közel sincs a 30%-os 3 led- arányhoz, én kb 1%-alá becsülném a gyakoriságát. (olvasgatom én is a külföldi fórumokat, és nem nagyon hallani- legalábbis nem gyakran)
  • Gabe18
    "Ezerszer nagyobb feeling, ha eredeti a gamma." Ezt a hülyeséget nem tudom ki találta ki...

"becsületesen végigviszed" Hát ja,ha már sok ezerért megvetted,akkor akármilyen xar ugye végig kell játszani.Igaz lehet hogy marhára nem élmény,de magadnak bebizonyitod igy hogy akkor is megérte megvenni.

"nem lepik el a polcodat az igénytelen verbatim lemezek" Verbatim lemezre se kell minden xart kiírni,és akkor az se lep el.

Előnyei az eredeti játéknak nyilván vannak.Leginkább az hogy nem bannolnak,és ha tönkremegy a gép él a garancia.De hogy a játék élmény nem lesz nagyobb tőle,az szerintem biztos.
    Még mielőtt valaki beírja,nekem is van pc-re is meg konzolra is néhány eredeti játékom.De nem az eredeti mivoltától lett nagyobb az értéke,hanem az eredetiségéből fakadó több szolgáltatás miatt.Ami leginkább az on-line multi minden esetben.
  • Wadarr
    Minden felesleges nem kell huteni a boxot ;)

katt ide
  • grayfox
    Ezerszer nagyobb feeling, ha eredeti a gamma.
    Jobban megbecsülöd, becsületesen végigviszed, és jól meggondolod mit veszel, és nem lepik el a polcodat az igénytelen verbatim lemezek ^^
    3-5k-ért már nagyon komoly címeket tudsz megszerezni, 8k-ért nyomathatod online 1 évig mindenféle ban para nélkül..
    Az első gépem nekem is flashelt volt, 1 hónap múlva lecseréltem "legálisra"
  • jaszy
    Ezt neked kell mérlegelni. Megéri e így....
    Nem 20 ezer egy játék, használatn 4-8 körül jók kaphatók.

• Alwares
    Én inkább azon a véleményen vagyok, hogy ha elromlik évente mondjuk egyszer azt még simán kibírom, egy hűtésmod meg majdnem ugyanannyiba fáj... Lehet mérlegelni.
  • Alwares
    4 hónap? Na azért egy kis optimizmus belefér. Lehet megér az egy évet is vagy többet
  • Pacal17
    akkor mit tegyek hogy ne kuródjon el 4 hónap alatt? Flashelve veszem, mivel így is épp hogy összejön a pénz, 20 ezer ft os játékokat nem tudok megvenni. Monjuk ahol venném ott van rá egy év gari. Na akkor most mit tegyen a kis Pacal?
  • Alwares
    Indísd újra a gépet az új beállításokkal, ha tényleg nem kell. Az Ip címet elég sokszor nem tudja leellenőrizni. Ha így se megy, akkor gondolkodj el azon, hogy a kábelnetet vajon meg lehet-e osztani...
  • Leky
    Lenne egy kis problémám megszűnt az adsl internetem és kábelnet lett helyette, viszont most nem tudok csatlakozni a live-ra, már próbáltam mindent. Kitöröltem a felhasználónevet és a jelszót, mert itt nem kell, de IP ellenőrzéskor hibát észlel. Mi lehet a baj? Valaki segítsen.
  • jaszy
    Nem kicsit felesleges :)
    Porszívó szerü! Baromira hangos.
    Bár aki megszokta annak jó.
    Vidd ki a gépet az utcára úgy nem hallani, hosszú kábellal összedugod a TV vel.
    A joy úgyis vezeték nélküli.
    A szomszédok igaz azt hiszik hogy most száll le egy helikopter de nem gond majd megszokják....

Vicceltem, annyira nem gáz:)
  • Pacal17
    ja és hűtésmodd nélkül az Overcool fölösleges?
  • Pacal17
    hát, elvileg nekem lesz a faluba ahol lakom az első ember akinek x360-ja lesz szal... :D Házimozi nincs, max azt megcsinálom hogy a 2000 ft-os fasza kis headsettemet rákötöm a TV-re. De mihez lehet hasonlitani? Porszívónál azé halkabb? :D
  • grayfox
    ÖÖ.. rock band-nek nincs nem lesz csak game változata?
    Vagy úgy értelmetlen?
  • ellington
    hogy kell pendriveról updatelni? leszedtem a decemberi zipet, azt rámásoltam a pendrivera egy könyvtárba, viszont nem tudom elindítani. videoknál, musicnál, picturesnél is néztem, látja a könyvtárat, viszont benne ugye nem lát semmit, mert ez se kép, se videó..