176898

-
krys002 #40151 hali! szerintetek még megérné-e venni egy sima xbox-ot, vagy vegyek egy xbox 360-t? -
Zozo76 #40150 Azert nem lenne rossz szerintem mint valaszthato nezet. Meg ugy sem ha nem lenne normalis jol kidolgozott muszerfal hanem csak egyszeruen bevinnek a kamerat a kocsiba. :) -
Darth Razor #40149 Ehhez hasonló Prima Guide könyveket Magyarországról lehet valahogyan szerezni? -
En aproneten talatam egy ismerosnek. Probald ott. -
sziasztok:)
Lost odyssey-ra már rájöttem most egy technikai kérdés..
Nem tudjátok hol tudok a Guitar Hero-hoz Gitárt venni ? Csak gitár kellene, de egyrészt nem találtam sehol X360ra gitárt, ahol néztem neten ott meg game-al együtt van :S
Előre is kösz -
talán tőlük tudsz rendelni.. Vagy
google->XCM -
Amikor a pont használatát tanították nyelvtan órán te akkor nem voltál ott :D
kérem vki villanyozzon fel, hogy hol van ebben a hozzászólásban pont?
ennyi -
Ragnar360 #40144 Amikor a pont használatát tanították nyelvtan órán te akkor nem voltál ott :D -
Szerintem ez inkább csak átvezető lesz, GTA-ban nem lenne túl kifizetödő a belső nézet.
Miaz bezárt a hazai ms? Hát én akkor nem tudom hová vittettem el a boxomat ma :D (tudom ápr 1 ;) )
Szóval igen. Elküldtem javításra az ms-nek a gépet mert nem nagyon olvasott már semmit se a gép. Remélem kapok valami fasza kis Benq drive-ot! -
újfent egy értelmes hozzászólás
köszönet érte
valóban érdekel a 360, mint lehetőség ha játszani szeretnék, de gondolom aki itt van mind így van ezzel
szal szíveskedjél szépen magyarul, értelmesen, kerek mondatokban megfogalmazni a mondandód és talán megértésre találsz te is
ez olyan értelmes hozzászólás, mint a tegnapi akarsz-e egy golyót a fejedbe szöveged
ui:
két lehetőséget látok
1. 10-es éveidben jársz még, így ostobaságod némi képpen megbocsájtható
2. már bőven túlhaladtad a tini korszakot, akkor viszont menj és keress szakorvost -
Ragnar360 #40141 és téged mi érdekel ?
HÁROMSZÁZHATVAN
-
nem gondoltam volna, de most abszolut nálad a pont, egyetértek
a szerény véleményem meg az, hogy amilyen az adjon isten olyan lesz a fogadj isten
ragnar szépen elrebegted mennyire nem érdekel itt téged semmi,de mégis állandóan baromságokat hordasz össze mindenki hsz-ra
akkor mégis mit vársz?
szállj magadba babuci -
Nem lehet mindenki napra kész vagy mindent tudú egy témában vagy pl most a konzolos világban. Az nem bűn hogy ha nem ismeri a GTA-t vagy összekevri mással... nem kell neki róla tudni, mert nem érdekli a téma. Amugymeg, ezeket a flémeket el lehet kerülni ugy hogy kicsit megfontoltabban írni a másiknak... semmi értelme ha leugatják vagy arrogánsan neki odaszolnak, főleg ha nem is ismerik egymást... A "frankót" meg lehet mondani higgadtan is. -
Na, ez így korrekt! (minden irónia nélkül) -
Ragnar360 #40137 Figy, pofonegyszerű az egész, akik most írogattak ide v épp nincsennek itt de szoktak!!! jól figyeljetek:
1.Nem jáccottam veletek együtt, nem is fogok, nem is akarok
2.Nem beszélegttem veletek semmi jót,érdekeset,szépet...nincs is miről
3.Nem kaptam ezektől "semmit", bár ebbe sok minden beletartozik...
4.Akit én megakartam ismerni különböző okokból, például: mert mivel játékokról van most szó, akkor sokat ért hozzá, vagy jó ellehet vele dumálni, jön multizni, azonosak az érdekeink, nézeteink: mindketten tudunk újat mondani egymásnak vagy pl ennek kétfajta módja lehet: vagy ő tud többet nálam szinte minden téren, AMI MIATT BENNEM KIALAKUL EGY MOTIVÁCIÓ vagy ahogy mondtam IS-IS
5.Szal KURVÁRA nem érdekel ki mond, gondol, ír, kiabál, pofázik és még van sok szinonímája biztos.
Belefáradtam már a sok egymás seggét nyaló, ha én beszólok annak akkor ő is meg ő is meg az is meg amaz is emberkékbe, a pökhendi értetlenkedőkbe, kérdezősködökbe.
Egy jó példa a sok közül, tegnap történt meg, hogy LIVE-ön összefutottam egy új sráccal, dumálgattunk stb. hozzáteszem nem vele, hanem aki még ott volt...a srác nem is nagyon szólt semmit, inkább csak hallgatot, megkérdem tőle , NEKED MEGLESZ A GTA IV? Mire ő: "ÖÖÖ AZ MEIK IS ??? A GT5 ,GRAN TURISMO vagy micsoda az? Valami ilyesmi volt, szal mondom jólvan TE IS MÉSZ A LEVESBE BARÁTOM. Aztán megcsak jót röhögtünk rajta.
Kérdezhetitek, hogy akkor mi a lófasznak vagyok itt, irogatok stb... hát a célom már rég nem az, hogy rendszeresen ide(ebbe a topikba) irkáljak, de igazából, hogy öszinte legyek még ezen nem gondolodtam el. -
Én maximum téged totál hülyének érezlek. ":D" -
bllo #40135 tegnapi hír. talán még ne kezdjünk békés tömegként az utcára vonulni . . . -
Ez pont olyan, mint a hálózati csippet szétolvasztó vírus, amit live-n keresztül kapsz meg, és lám lám azt is tegnap jelentették be :D -
XD Tréfa ezis -
Tegnapi hír. Tegnap milyen nap is volt? Úgyvan, tényleg április 1.
:) -
Bezár a Microsoft magyar X360 részlege
"Ennyi volt, kész, köszönjük a halakat."
Valószínűleg ezzel a búcsúmondattal köszönnének el minden egyes magyar X360 tulajtól Microsofték, ha lenne rá lehetőségük. 2008. április elsejével - azaz a mai nappal - ugyanis zászlót bont és befejezi működését a magyarországi Xbox 360 képviselet. Hivatalos sajtóközlemény a szomorú eseményről még nincs, de gyaníthatóan a nap folyamán megérkezik. Egyes, már hetek óta szellőztetett pletykák szerint a cégnek elege van a hazánkban tomboló 90%+ warezlázból, a töménytelen mennyiségű moddolt masinából, és a publikus emailekben pofátlanul warezoldalakat hirdető személyekből.
Mit is mondhatnánk: megértjük. Nem lesz több magyar szinkronos, vagy honosított gépkönyvvel megjelenő 360 játék, nem lesz több rendezvény, nem lesz több nyereményjáték. Részünkről köszönjük a Microsoftnak a támogatást!
Forrás: 576.hu -
hogy lenne már góré????
ne hagyd magad, ez a ragnar egy félkegyelmű
még egyik hozzászólásra sem láttam tőle értelmes választ
pl a minap gtaIV topikban nekem a következőt válaszolta egy kis vita folyományaként:
AKARSZ EGY GOLYÓT A FEJEDBE?
így ahogy van-írd és mond -
Zozo76 #40129 Ilyen nezet is lesz a GTA4-be vezetes kozben?
pic -
Ragnar360 #40128 
Nembaj a belső számít,gyk. ettől még felsőbbrendűnek érzem magam kettőtök fölött :P -
Ja és tudom hogy nem tudok semmit, pont azért járok erre a fórumra mert itt megválaszolják a kérdéseimet és nem küldenek el a picsába hogy nézzé FAQ-t meg Google a barátod. Ennyi én befejeztem. -
nem nagy az egóm, és nem pattogok, csak beszóltál és akármekkora góré is vagy nem fogok rád mosolyogni... -
Az igaz, ha már nulla szavad van itt legalább ne alázd meg saját magad.
"Hehe, téged már nem kell lejáratni:)" deep koma, ott a pont. -
Hehe, téged már nem kell lejáratni:)
Egyébként, ha már itt tartunk, meséld már el hogy ki is vagy te! Csak nem Billgéc elveszett unokaöccse?
-
Ragnar360 #40123 Téged meg végképp nem értelek, itt pattogsz próbálsz lejáratni, közbe meg akkora full láma vagy és nem tudsz semmit ráadásul full új vagy ebbe a körbe.
ego on - tudod te, h én kivagyok ? most mit pattogsz itt nekem és ha kérdezem a mind1 hagyjuk elintézed ...vicces vagy!
Te nézel engem hülyének közbe meg inkább én téged...de mind1 nem is érdekel már. -
"Az a baj, h nem tudsz velem vitatkozni :D"
Az a baj, hogy nem is akarok, szóval ezt most igen csúnyán benézted. :) -
mind1 haggyuk -
Ragnar360 #40120 Firtassuk, de semmi hulyeséget nem irtam, max csak ezt a részt érthettétek félre "hdmi nem hdmi(aranyozott) és csak a színben volt egy kis eltérés meg világosabb volt picivel."
Az a baj, h nem tudsz velem vitatkozni :D -
Aleksz #40119 HDMI kábelre h lehet xboxot kötni? A videókimenetele teljesen más alakú mint a HDMI! Am nekem a x360hoz adtak kábelt ami HDMI állítólag/lehet nem HDTV-n is használni/. Az mibe különbözik a HDMI kábel-től? Rosszabb a kép? Nem hiszem. Akk minek HDMI kábellel öszekötni ha azzal is jó amit adnak hozzá? -
Szerintem inkább ne firtassuk mert megint csak rosszul jössz ki a dologból. Emlészel múltkor is mi volt:( -
Ragnar360 #40117 Csupa fül vagyok. Meik? -
ez meg minek?
veszel 1 sima HDMi to DVI kábelt 2500Ft-ért bármelyik pc boltba kapni -
:D nem bántom csak mondott egy lol dolgot ami szerintem lol. -
Ne bántsd már Őt! Ő mindenkilegjobbanszeretettavilágmindenséglegjobbjaRagnar360 :) -
ilyen átalakitót hol lehet venni?:) -
.... nc