176877
banner
  • CSOCSO
    "low temp isn't realy a good thing, unless you have a overheating issue. if the temps lower than its optimal setting it will slow performance."

ja en kerek elnezest!!!!! hat mindjart leveszem legalacsonyabbra az XCM fanokat az xboxomon nehogy tul lassu legyen a gep:D:D:D:D:D

igen ez egy idiota hsz e volt az xcm fanokra, mert azt allitottam roluk hogy faszan hutenek..
  • Gabe18
    Én meg elakadtam mikor épp kezdett belelendülni a dolog...
  • mucsácsó
    Én nagyon vártam már régóta, de most ezek a review-k után eléggé elbizonytalanodtam... =/ Talán kipróbálom majd, de asszem előbb végzek a Condi 2-vel meg a Vegas 2-vel..
  • Tibcsitroll
    Egy-két bug azért maradt benne.
    Akinek a GoW bejött az próbálja ki!
  • Tibcsitroll
    Hát akárki húzta le ezt a Dark Sectort, MARHA KIRÁLY GAME szt.
  • Szeszmester
    "Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az objektumok alacsony polygonszámú modellekből épülnek fel amit a GPU magas polygonszámúra javít, ezzel a rendszer rendkívül kis mértékben lesz terhelve, utat engedve más feladatoknak."

Nem értem. A GPU-t terheli így is terheli. A rendszert miért is nem? Mert kisebb az adatmozgás?
  • jaszy
    Szerintem bárhol rakták össze ugyan az!
  • Zsoltika 007
    Érdemes elolvasni Kicsit beszopták a cheaterek.
    Továbbá: Dark Sector review Lehúzták rendesen.
  • Zsoltika 007
    Angol ebay.
  • ellington
    de már találtam egy oldalt, ahol azt írják, hogy az utolsó öt számot kell nézni, az első az év, a második kettő, hogy az év hányadik hetében, az uccsó kettő meg hogy hol rakták össze.
  • ellington
    nincs nálam, azért lenne jó netről..
  • greyfox
    hátulján a matrica? ;)
  • ellington
    azt, hogy mikor készült a box, meg lehet tudni valahonnan netről (mint pl az ipodoknál a serial számot az apple supportnál begépelni, és kiadja mikor készült)?
  • Freedy
    jatekaim.hu itt van használt és új játék is. Van aki pl kérésre szerzi be a játékokat, és egy hét múlva küldi.
    Nézegetheted még a vatera.hu-t is, ott is előfordulnak néha jó ajánlatok.
    Vagy külföldi oldalak közül elég olcsó pl a game.co.uk
    Magyarországi oldalak közül, ahogy észrevettem az überkonzol és a platinumshop olcsóbb néhány ezressel az átlagnál.
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Remélem, hogy ez nem minősül offnak...

Azt szeretném kérdezni, hogy NETről honnan lehet játékokat rendelni? Honnan érdemes, ahol esetleg egy picit olcsóbbak is a játékok? Köszi a segítséget!!
  • Gabe18
    Hát ez a Dark Sector...nem is tudom.
    Szépnek szép,de ha film lenne azt mondanám érződik rajta egyfajta gyagyi B kategóriás hatás.
    Mintha a készitők megnézték volna a Gears of War-t,és akkor eldöntötték hogy nekik is kell egy ilyen szép grafikás fedezékéből lövök játék.Csak valahogy az egésznek a dinamikája hiányzik.
    Ráadásként belerakták ezt a dobócsillagot vagy mi ez,ami arra jó hogy ledaraboljuk vele az ellenfelek végtagjait.Ami nem árt,mert egy átlag gyalogos 2-3 mell vagy hátlövést simán kihord lábon,anélkül hogy csak megrezzenne vagy bármivel is jelezné hogy öt eltalálták.Legalább a fejlövés az halálos.
    A fegyver hangok is borzalmassak,gépfegyver ilyen vásári kereplőre hasonlit.
    Ami a legidgesitőbb, hogy ugyan az ellenfelek fegyvereit felvehetjük,de valami pityegés jelzi hogy a fegyver néhány másodpercen belül megsemmisíti önmagát,ami be is következik,és akkor egy villanás kiséretében eldobjuk.Nem tudom ez fog-e változni de egyelőre elég rossz hogy igy van... Ugyhogy marad a csillag meg most éppen a pisztoly.
    Na még azér az elején vagyok,úgyhogy lehet lesz ez még sokkal jobb is.
  • woodbear
    Az infrás forrasztás, mennyivel jobb hatásfokú javítás mint az eddigi? mert hallottam, hogy mostmár nálatok azzal csináljátok!
  • Katun
    Kössz a választ Arty, ezentúl érdeklődök majd hogy hogy is megy a játék a Hárdveren :D
  • Wadarr
    A GPU nem megy ki sehova csak egyszeruen felszakadnak a labai. Attol fuggoen, hogy melyik reszen a hibajelensegek kulonbozoek lehetnek. 3 led, fekete kep , e74, e71, stb.
  • bllo
    Így is van, én is hang alapján váltok, és mi ez a hülyeség, hogy az utcán nem versenyzel? Mondjuk igaz, a mostani viszonyok alapján én inkább túlélő próbának nevezném a közúti közlekedést!

Illetve aki debreceni box-javítást kérdezett:
    Én is debreceni vagyok, de a box Wadarrnál volt, hidd el jobban megéri!
    (meg ha nem tévedek, van valami futárlehetőség vidékieknek gondolom 1-2k összegért)
    Ja, és a boxom régi premium, ráadásul refurbished, és Wadarr óra lassan egy hónapja nyüstölöm, semmi probléma . . .
    Nem iszok előre a medve bőrére, be van tervezve az új arcade, de még hiányzik hozzá a zsíros zsebbélelő zseton . . .
  • greyfox
    Azért a flashelt box visszaküldésével vigyáznék.
    Ha rájönnek a microsoft pofa nélkül kiszámláz valami garanciális javításon kívűleső BEVIZSGÁLÁSI szervízdíjat+ a postát rádterhelik az össz. kb 30k, addig ki sem adja a posta.. Én nem fizetnék ennyit, hogy visszakapjam a 3 ledes boxomat, míg ha eladom alkatrészenként még valamennyivel kipótolhatom a következőt :)

zole72: Próbáltad más kijelzőn, más kábellel?
  • mucsácsó
    TDR2000 tényleg elég kula volt, viszont a Carma 1-2 hatalmas gamma volt.. :)
  • Zsoltika 007
    Ha a csatlakozó rendesen be van dugva, és a kábel is jónak néz ki (nincs megtörve stb) akkor game over.
  • zole72
    Ha a GPU megy ki a boxbol akkor nem kellene 3 ledesnek lennie?
    Mert nem jelez 3 piros led-et csak nincs kép.
    vagy az nem jelent semmit hogy nincs 3 villogó led.
    Mert hang az van de kép az nincs.
  • Alwares
    Ha külön úgy kérted a flasht, hogy matrica maradjon akkor még egy próbát megér, de elég rizikós a dolog. Betesznek egy backup lemezt és viszi, hát az elég ciki... Mondjuk nekem a dvd drive pusztult meg ezért nyugodt szívvel küldöm vissza :)
  • woodbear
    hát a tdr2000 az egy rakás szar volt, de a 2 az kétségtelenül sok eltöltött órát okozott nekem is!
  • mucsácsó
    Nahjah...ott elég jól törnek a verdák, és elég durvák is voltak.. :)
    De így van, számomra is a legélvezetesebb autós gamma a Carmageddon volt.. :) Annál jobb nincs!!! ;) Maximum a Burnout és a Flatout sorozat járhat nyomdokaiban...Már nagyon jó lenne valami next-gen Carmageddon, bár elég nagy eséllyel lesz, hiszen visszatér az Interplay! ;) Kb egy álmom válna valóra az új Carmaval...megvesztem azért a játékért, főleg a 2. részéért! Egyik általam legtöbbet tolt gamma volt..
  • woodbear
    hang alapján érezhető a fordulat símán!
  • amdrula
    Ha igazi autót vezetek terszmészetesen nem nézem a fordulatszámmérőt, de akkor nem is versenyzek.
    De autós játékban rápillantok és az alapján váltok.
  • woodbear
    még arcadeba is van 90nanós, de ritka, szóval olyan!
  • Istencsászár
    Olyan.
  • Pacal17
    #39927 valaki?
  • woodbear
    Ha törést akar valaki, akkor Burnout paradise
  • Istencsászár
    Igen ez kis baki a készítőktől, de ha beulsz az autóba akkor is a fordulatszámot nézed mikor kell váltanod?:D, mert én nem:), a motor hangja mindent elárul ehhez nem kell semmi műszer.
  • Istencsászár
    Nem kell túlzásokba esni:), az már a mult... vannak itt jó kis gémek

• amdrula
    LOL, PGR4ben meg a belsőnézet a trágya, mert a kormánytól nem látni az fordulatszámmérőt a legtöbb kocsiban... Lehet csak én vagyok így vele, de szeretem tudni pontosan, mikor váltok.
  • zole72
    Esetleg közelebb nem lenne egy hely ahol lehet javíttatni a box-ot mondjuk Debrecenben?
  • amdrula
    Érdekes, eddig PGR4 vs Forza2 volt a téma, de mindenesetre nagyon jó érveid vannak xD

• bllo
    gyerekek, ha törős autós gamet akartok, akkor ott a carmageddon. az a játékélmény amit az még pöcsös koromban adott a mai napig etalon :D
  • TVelvet
    ja és fossá van photoshoppolva:)