176898

-
bllo #39951 Így is van, én is hang alapján váltok, és mi ez a hülyeség, hogy az utcán nem versenyzel? Mondjuk igaz, a mostani viszonyok alapján én inkább túlélő próbának nevezném a közúti közlekedést!
Illetve aki debreceni box-javítást kérdezett:
Én is debreceni vagyok, de a box Wadarrnál volt, hidd el jobban megéri!
(meg ha nem tévedek, van valami futárlehetőség vidékieknek gondolom 1-2k összegért)
Ja, és a boxom régi premium, ráadásul refurbished, és Wadarr óra lassan egy hónapja nyüstölöm, semmi probléma . . .
Nem iszok előre a medve bőrére, be van tervezve az új arcade, de még hiányzik hozzá a zsíros zsebbélelő zseton . . . -
Azért a flashelt box visszaküldésével vigyáznék.
Ha rájönnek a microsoft pofa nélkül kiszámláz valami garanciális javításon kívűleső BEVIZSGÁLÁSI szervízdíjat+ a postát rádterhelik az össz. kb 30k, addig ki sem adja a posta.. Én nem fizetnék ennyit, hogy visszakapjam a 3 ledes boxomat, míg ha eladom alkatrészenként még valamennyivel kipótolhatom a következőt :)
zole72: Próbáltad más kijelzőn, más kábellel? -
TDR2000 tényleg elég kula volt, viszont a Carma 1-2 hatalmas gamma volt.. :) -
Ha a csatlakozó rendesen be van dugva, és a kábel is jónak néz ki (nincs megtörve stb) akkor game over. -
zole72 #39947 Ha a GPU megy ki a boxbol akkor nem kellene 3 ledesnek lennie?
Mert nem jelez 3 piros led-et csak nincs kép.
vagy az nem jelent semmit hogy nincs 3 villogó led.
Mert hang az van de kép az nincs. -
Ha külön úgy kérted a flasht, hogy matrica maradjon akkor még egy próbát megér, de elég rizikós a dolog. Betesznek egy backup lemezt és viszi, hát az elég ciki... Mondjuk nekem a dvd drive pusztult meg ezért nyugodt szívvel küldöm vissza :) -
hát a tdr2000 az egy rakás szar volt, de a 2 az kétségtelenül sok eltöltött órát okozott nekem is! -
Nahjah...ott elég jól törnek a verdák, és elég durvák is voltak.. :)
De így van, számomra is a legélvezetesebb autós gamma a Carmageddon volt.. :) Annál jobb nincs!!! ;) Maximum a Burnout és a Flatout sorozat járhat nyomdokaiban...Már nagyon jó lenne valami next-gen Carmageddon, bár elég nagy eséllyel lesz, hiszen visszatér az Interplay! ;) Kb egy álmom válna valóra az új Carmaval...megvesztem azért a játékért, főleg a 2. részéért! Egyik általam legtöbbet tolt gamma volt.. -
hang alapján érezhető a fordulat símán! -
amdrula #39942 Ha igazi autót vezetek terszmészetesen nem nézem a fordulatszámmérőt, de akkor nem is versenyzek.
De autós játékban rápillantok és az alapján váltok. -
még arcadeba is van 90nanós, de ritka, szóval olyan! -
Olyan. -
#39927 valaki? -
Ha törést akar valaki, akkor Burnout paradise -
Igen ez kis baki a készítőktől, de ha beulsz az autóba akkor is a fordulatszámot nézed mikor kell váltanod?:D, mert én nem:), a motor hangja mindent elárul ehhez nem kell semmi műszer. -
Nem kell túlzásokba esni:), az már a mult... vannak itt jó kis gémek
-
amdrula #39935 LOL, PGR4ben meg a belsőnézet a trágya, mert a kormánytól nem látni az fordulatszámmérőt a legtöbb kocsiban... Lehet csak én vagyok így vele, de szeretem tudni pontosan, mikor váltok. -
zole72 #39934 Esetleg közelebb nem lenne egy hely ahol lehet javíttatni a box-ot mondjuk Debrecenben? -
amdrula #39933 Érdekes, eddig PGR4 vs Forza2 volt a téma, de mindenesetre nagyon jó érveid vannak xD
-
bllo #39932 gyerekek, ha törős autós gamet akartok, akkor ott a carmageddon. az a játékélmény amit az még pöcsös koromban adott a mai napig etalon :D -
ja és fossá van photoshoppolva:) -
ja hülye vagyok az a Golemkonzol -
Akkor a Microsoft be se veszi. Ajánlom az Überkonzolt, 10-ér megjavítják+ még hűtésmoddot is tesznek bele. -
zole72 #39928 Akkor sem kell érte semmit fizetni ha flash-elve van a gép? -
a HDMI-s 65 Nm-es technológiás Xbox Premium olyan hardverileg mint az Arcade? -
Nincs belső nézet => trágya. -
"a Forza ennek kb ötödét ha tudja kinézetben. És az KURVÁRA kevés."
neked kevés, nagyon sokan ezen azért hamar tulteszik magukat :) majd ha megunod a pgr-t és nem lesz más(mert más nincs a témában), remélem ráfanyalodsz!!!! :P
a kinézetért cserébe egyébként másfél évvel hamarabb játszhatsz vele, mint a gt5 véglegessel. nekem ez jo kompromisszim, semmint h 2009 végén tolhatnám, ámde szebb lenne :) nekem jo igy csunyán, immár több mint fél éve :) -
zole72 #39924 Flash-elt akkor sem kerűl semmibe? -
Semennyibe, hívd fel a microsoft magyaroszági supportot, mindent elmondanak. -
zole72 #39922 Ésha javításra szorúl mennyibe lenne ez? -
mozgasd meg a kábelt, vagy valami! -
felirat, dede, sry :)
Katun: van, nem kevés. Attol függ minden mennyire vagy érzékeny rá(ugy nézem eléggé :D ) ... a Kane&Lynchet mindenesetre nem ajánlom és a Mass Effectet sem, ill. a TombRaider remaket sem. Ezek randán akadnak. A leggázabb játék ilyen szemponbol szvsz a Splinter Cell Double Agent volt, ott a füstbomba mellé 5 fps ... konzolon. Biztos nem számitottak rá a programozók, h valaki használ füstbombát vagy netán belenéz egy fényforrásba ... :(
szal érdemes érdeklődni vásárlás előtt ... -
gpu hiba -
zole72 #39918 Nem tudja valaki mi van akkor amikor bekapcsolod a box-ot és hang van de kép nincs -
Ja ok, én '96-ot tudtam. -
1995 Október 31. -
1996-tos a játék -
Nekem is... legkisebb bélyeg méretre vettem le a képernyőt, hogy jó legyen :D A 60 másodperces demóval hetekig játszottam :D -
Jah és hogy akadt pécén:DDD nekem:D:D -
1995 ben vagy előtte mondj nála szebbet.