XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
És egyáltalán nem vágtam magam hanyatt!!!
What about the forests?
Ennek a mondatnak ,kérdésnek vagy minek, tulajdonképpen mi az értelme?
What about the forests?
Én csak egy cikket raktam be, és semmi érdekem nincs védeni, meg ajánlani, de a pc fejlesztésbõl elegem van, és amire nekem kell a pc,mostmár így marad, mert a videókártya árából inkább x360-at fogok venni!<#ravasz1>#ravasz1>
A pc-n levõ játék, ami engem érdekel (az a kevés), meg konzolon is van!
Stb,stb...
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
A PC és a köv. generáció!
"A crytek feladatának érezte bebizonyítani, hogy egy pc ben legalább annyi erõ van, sõt több is, mint egy konzolban.A csapat elmondása szerint azért csak PC-re készül a crysis, mert ezt a minõséget sem az xbox 360, sem a ps 3 nem képek elõállítani.Valamit mindenképpen vissza kellene venni ahhoz, hogy menjen ezeken a konzolokon.-például textúra minõségét és látótávolgságot." 2006/6 Gamestar .. Ez jól esett :D
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Amerikában az egyik leghíresebb szaklap, az IGN 94%-al jutalmazta az akció, horror és taktikai elemeket is ötvözõ játékot. Természetesen ez a kövér szám az Xbox 360-as programra vonatkozik, mint ahogyan az alant látható két kép is a konzol verzióból való. Ennek oka rendkívül prózai: elvileg készül PC-re adaptáció. Elvileg. Ugyanis a tengerentúli ország egyik patinás játék magazinja, az egyik oldalán a Windows Vista játékait mutatja be, és meglepetésre köztük van a Gears of War doboza is. "
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mert elég sok helyre irnak az emberék, hogy kell mit kell...aztán tisztelet a kivételnek, sokan elküdik öket hogy nézzetek szét ebben a topicban vhol lentebb( vmeik topic 50 oldalon felüli:)) szoval vki igazán nyomhatna egy ilyet, különben én fogok pontosan 2,5 hét mulva:D köszi a többi tudatlan x360 tulajok nevében is
Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
06/308564875.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"A PC tulajok csak szomorkodhattak, amikor közel egy évvel ezelõtt az EPIC kapott egy szép aktatáskát, amiben a Microsoft Gears of War X360 exkluzivítására vonatkozó ajánlata volt. A méretei nem ismeretesek, de akkoriban tett kissé megzavarodott kijelentéseket Mark Rein a Wii-rõl és PS3-ról. Arról pedig, hogyan fognak az X360-ra készített játékok futni PC-n, a következõt nyilatkozta egy Eurogamer interjúban: négy év múlva, amikor a PC-kben is annyi processzor lesz, mint az X360-ban, majd minden ugyanolyan jól fog menni, mint az X360-on.
Az állóvizet a PC Gamer hamarosan megjelenõ karácsonyi kiadása kavarta fel. A lap 28. oldalán egy Games for Windows standról készített fotó (vagy render?) látható telis tele különféle játékdobozokkal, köztük a Gears of War-ral. Tehát nagy valószínûséggel érkezik majd a GOW, csupán az kérdéses, hogy mikor. Amennyiben a Vistával együtt kívánja reklámozni a Microsoft, akkor legkorábban január végén. A HALO példájából kiindulva az is elképzelhetõ, hogy csak évek multán juthatnak hozzá a játékosok a PC változathoz."
innen
Úgy 100-105 ezer forint<#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Tudok szerezni zsir ujonnan x360 prémium pack csomagot 100e-ért szerintetek megvegyem mert hallotam hogy a 100-on aluli boxok lehet nem frankok erröl tudtok valamit? köszi
Nagyon komoly volt a graf..
Töltsük le az internetet!
A közel jövõben tervezem, hogy veszek egy XBox360 konzolt és amennyiért Te tudtsz hûtéssel, okosítással és garival gépet talán ideáig a legolcsóbb, amit találtam:)
Ha aktuális lesz a dolog, tudnánk majd értekezni?
Esetleg MSN-re fel tudnál venni? Címem: [email protected]
Ui.: még elég sok hiányzik, hogy meg legyen a 114 ezer Ft, de ha sikerül összegyûjteni, akkor... :D Ide veled x360!!!!!
onnan hordtam évekig a psx,ps2-xbox gépeket eledásra....
õk olcsóbban szereznek be mindent és ami fontos mindíg adnak rá garit amit érvényesíteni lehet!....
sanja nem publikus a címük a mostani khm bezárások miatt...
ki tudja ki kéri, lehet akárki a másik oldalról...
http://pspfilez.extra.hu/