XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buldozer99
csá!
mutkor voltam sulival peste a "jövõ házában":D
és volt ott is xbox 360 és olyan monitorra volt rákötve mint az enyém!
és sztem kurva jól nézett ki rajta!mw,valami másik autós meg még egy boxos:D
azért kérdeztem érdemes lenn rákötni monitorra!

Forca Barca

Istencsászár
Nem akarlak elkeseríteni, de 1 gb manapság már kevés... ha látod a tendenciát akkor 1 gb még tavaly jóvolt idén kevés... ez nem a pc hibája, de ha rá fogod hát hajrá, ha nem kell add el... ettõl függetlenül a gótik egy szar, és akad is, de ez meg a fejlesztõk hibája...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomo15
Csak premiumot vegyél. 100x jobban jársz!
Ioles
OK, azt én is tudom hogy kell egy PC, de netre sztem elég egy gyengébb is az enyémnél, abból meg tudok 360-at venni. Faternak van itthon gépe, azon meg elnetezgetek majd, õ úgyis alig használja.

venni kõ. de szerintem inkább premium...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Ha Core packot veszek,akkor abba is van valami amire menthetik a játékok az állást?Vagy kell venni Mem kártyát mindenképp?

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

és mi lett a régivel???

KILLER2
Szerintem érdemes megtartani egy PCt. Az mindig jól jöhet. Játékra 360, netre, e-amilre, 360hoz kiegészítõk beszerzésére meg jól jön a PC.

Töltsük le az internetet!

Ioles
Na most már tényleg ott tarok hogy eladom a PC-m a picsába, mert csak felidegesít. Most is Gothic III-azok azt mediumon szaggat, ugye kellene még neki +1024MB ram. Mondom a ló***t. Nemtom láttátok-e a GamerTV-t ma de a Gears of War az vmi nagyon ütõs. Ott játszott a srác egy nagy HDTV-n, semmi akadás, gyönyörû kép. ÁÁ, de irigyellek benneteket<#vigyor0>. Télleg ha már itt tartunk, akkor nem tudtok vkit akinek kellene egy olyan PC ami az aláírásomban van? Aki tud az jelezhetné priviben. KÖSZ!

testerlnx
Nekem LE27T51B-m van, annak mondjuk analóg a tunere, de az Auto mode-ban kirakja 16:9-re a TV képét, és szerintem nézhetõ (igaz vastagabbak az emberek, de meg lehet szokni :)). A gyári DVD-kre szerintem teljesen jó, nekem legalábbis nem kevés a DVD felbontás rajta, persze nem újra encode-olt filmeket nézek (ha meg azt akkor meg nincsenek túl nagy elvárásaim hiszen ott már rendesen van tömörítési hiba, de pl egy IceAge szerintem nagyon szép rajta gyári DVD-vel)... Az X360 is tetszik rajta, bár szerintem számos játék riceg rendesen, és egy DVD filmnek simán szebb képe van rajta, a DVD kisebb felbontása ellenére is. Persze hülyeség egy játékot egy filmmel összehasonlítani, de ha már szóbakerült :D

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Tomo15
Nem tudom...
GregSB
Én is most nézek TV-t. Mi a lényegi különbség az LE32R71-72-73-74 között?

KILLER2
És az hogy sikerült?

Tomo15
Nah megvan a hiba oka. Tönkrement az alaplapi bios. Így muszály volt egy újat venni. Végül premium lett. Adtak hozzá gratis fifa 07-et;)
Tomo15
Köszi!
#3815: Nem szoktunk, de ajnándék volt és csak ilyen formában lehetett hozzájutni.
Küldtem Neked egy privit, szerintem hasznos lehet... <#integet2>

deep
Nem kell gari nélkül venni, ez a tanulság.
Tomo15
Nahát elmehet a picsába a MS.! De nagyon.Olyan szinten tönkrevágta a gépet ez a e66-os hiba, hogy a szervízbe nem tudtak vele semmit csinálni. Max el lehetne küldeni Belgiumba<#levele>. De gari természetesen nincsen, mert még akkor lett megvéve amikor éphogy párat be tudtak hozzni külföldröl. Most vehetünk a MM.-ba 90e-ért alapgépet. Ott legalább van gari. Szal aki most akar vennu az full garis helyröl vegyen, és a moddolással is vigyázzon, nehogy amiatt vesszen el a gari és szívja meg mert szeret tönkremenni a gép. Nekem még moddolva se volt...
deep
A magyar tévé adások rakás szarok rajta. Eleve ugye nem fogod tudni 16:9-ben nézni, vagy ha igen, csak torzítva. A DVD filmek, ami nem 720p, hanem normál dvd, azok sem lesznek túl szépek, mert kevés ugye a film felbontása a kijelzõéhez képest, de azért nem rossz, nézhetõ abszolút:)
A 360 képe nagyon durván néz ki vele, erre a kijelzõre optimailzálták a gép grafikai tudását. A digitális tunerrõl nem tudok nyilatkozni:D
Itt kérdezem, ha már dumáltok róla:

Az, hogy egy LCD tévének digitális a tunere, ugye nem azt jelenti, hogy analóg adást nem vesz?
Mert a modellnek amit kinéztem digitális a tunere.

Beollózom akkor már nektek amit az LCD-s topikba írtam, mert madár se jár arra:

LCD tévét akarok venni napokon belül. Xbox360 is van úgyhogy az is elég fontos szempont. A következõ modellt néztem ki:
Samsung LE32R74

Ennek van az R74-es változata, ha jól látom az a különbség, hogy annak digitális tunere van.
Mit szóltok ehez a típushoz, mi a véleményetek? Úgy 300 körül akartam rá szánni, és ez a körül van, illetve úgy néz ki 260 körül be tudom szerezni újonnan.
Lehet hogy hülyeséget kérdezek: ha digitális tunere van, attól még az analóg adásokat is szépen hozza ugye?
Szóval fõ/általános szempontok:
- xbox360
- dvd filmek (nem HD-s)
- tévézés
- nem ragszkodom a legdrágább high tech-ez.

Véleményeket, válaszokat, segítségeteket elõre is köszönöm!
Shadowrun-al fog kezdodni...

Egyszeru Dal

KILLER2
Hát én nem. De jó lenne. Csak nincs hozzá játék.

ajem kisa
Arról hallott valaki, hogy x360, és pc hálón együtt (vagy egymás ellen)?
<#vigyor>

deep
Lófaszt. Hivatalosan drágább, mint eddig bármikor.
TrIp
na csövi, elvileg ma jelent meg itthon is nem?? innentõl olcsóbbnak kéne lennie ugye?

Risu Führer
asszem megjelent itthon is:D

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

sector512
Én MM-ben vettem olyan VGA kábelt 8e-ért amihez volt átalakító is és jó minõségû a kábel is.

PSN: s3ctorHU

james69holden
http://origo.hu/techbazis/hardver/20061027hatmillio.html

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

KILLER2
Basszus! Pont ilyet vettem múltkor! (pont nem ilyen kellett volna) Ez amúgy Electro Worldben kb 499 Ft.

Aham. Hát. Köszi szépen mindent. Tényleg. Holnap víííhíhíhíhíí. Csak játékot nem veszek még :D.
Valami ilyesmi kell majd neked

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Vagy mi. Most sztem hülyeséget írtam. Esetleg nem.
Jesszus, még átalakító is kell? A hanghoz félelmetesen nem értek. Mire alakítja a dzsekket?
CrucifX
Szamolj ra egy tizest VGA kabelre, plussz ne feledkezz meg jack dugo atalakitorol hangfalaidhoz. UTana rendben lesz minden.

63 a blúfisben.
CrucifX
Ez nagyon jonak tunik, mennyiert vesztegetik?

Kinéztem pl ezt óccsóér: http://www.misco.co.uk/productinformation/~125170~WW~/index.htm?affiliate=4115
Vélemény?
2.1-es hangcuccom van, szarni bele, jó az.
CrucifX
Belefér, de úgy számolj, hogyha nincs megfelelõ hangfalrendszered, akkor ajánlatos rögtön multimédás monitort venni hangfallal - és ha jót akarsz, akkor figyelsz arra is, hogy DVI bemenet is legyen rajta. Es azt se felejtsd el, hogy monitorhoz külön VGA kábelt is kell venni.

És a képfrissítés? 8ms kötelezõen? Vagy a 12ms belefér?
sacano1
sokkal szeb a tft megjelenitése mint a crt-é

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Aham. Akkor a drágább verzió. Picsába. Nembaj, senki nem kap karácsonyi ajit. Amúgy miért jobb?
CrucifX
16:9es TFT FOKOZOTTAN ajánlott.

sacano1
ha veszel akor természetesen a tft monitort ved hozá.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Hali. A következõ a kérdésem: ha teszem azt monitorral használom az x360-at, akkor mindegy hogy tft vagy crt, vagy esetleg valamelyik jobb? Mert holnap készülök venni x360 és monitort is, de elbizonytalanodásba estem. Szóval. Köszi.
KILLER2

De ez se rossz

KILLER2
<#wow1>Fúúúú! Bárcsak nekem is lenne ilyenem!!! Azonnal kell egy ilyen! Hol lehet szerezni?<#wow1>

Zsoltika 007
Xbox 360 Portable!!! <#worship> :D

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sir Quno Jedi
Így van, a rohatt kekszkörnek elég egy ilyen is! Élvezzétek nyugodtan... :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
Az is célom, hogy elriasszam, mert nem akarom, hogy ne kapjon 110%-os élményt az aki megvesz egy nextgen konzolt. Minimum monitorra kösse, hogy a magas felbontásból élvezzen valamit.
KILLER2
A sima XBOX és a 360 között nem a felbontás, hanem a grafika a lényeges különbség. A sokszoros grafika kis felbontáson is látszik. HDTVn nagyobb a felbontás, ezért magáról értetõdik, hogy szebb, de sima TVn is teljesen jó. Én LCD monitoron játszok vele, azon szép éles.