banner
  • Muad Dib
    Olcsika hallod, basszad meg alássan, nekem ne gyere ezzel a baromsággal, hogy itt meg ott, ennyiért meg annyiért lehet venni használt játékokat, mert ennek a fele sem igaz.
    Lássuk mi a gyakorlat... Az utóbbi 3 hétben az összes lehetséges apróhírdetési magazint és fórumot végig fésültem, milyen a felhozatal használt játék ügyileg.
    4-5 eredeti játék volt amit meg akartam venni.
    A három hét alatt az egész magyar interneten összesen 2 új emberr volt, aki 360-hoz játékot hírdetett, azok sem azt, amit én kerestem.
    Úgyhogy a tököm tele lett a kersegéléssel, szépen flasheltettem a masinát és azóta kellemsen eljátszogatok 7-8 játékkal ami tetszik.
    Abból van 3, amit eredetiben meg fogok venni, mert nagyon tetszenek.
    Üzletben 18000-ért akkor sem veszem meg, ha ez a CicifiX srác itt a seggét a földhöz veri...
    Használtan fogom beszerezni őket, van rá esélyem, hogy 4-5 hónap alatt összefutok ilyen hírdetéssel. Addig is játszom a bakupokkal.
    Ennyi. Nem kell ezt túllihegni.

Egyébként meg akkor várja el tőlem az MS, vagy bármelyik szoftverfejlesztő cég, hogy megvegyem a gamét eredetibe, ha veszik a fáradtságot és végre elkezdik magyarosítani a játékokat.
    Eddig szartak a fejünkre én is szartam az övékre. Ha a Kameo pl. kijön magyarul (állítólag kijön nemsoká), már veszem is meg.
    Ez az agresszív stílusú "rábeszélősdi", amit itt a software-hírók véghezvisznek, nevetséges, sokat nem érnek vele, csak flémet indítanak, úgyhogy be lehet fejezni. Warez volt, van és lesz. Ebbe nyugodjatok bele, vagy szúrjátok tökön magatokat...

Az más kérdés, hogy valóban nem kell túlzásba vinni a warez témát itt, vannak erre jobb helyek is...