Agreal#2812
olvasgattam az xbox365.hu-t és ott olvasgattam olyasmi problémákról hogy túlmelegedés meg fagyás
nos az én gépem 2006 februári gyártású de még egyszer sem fagyott le pedig nyúzom ezerrel meg a srác állítása szerint nála sem volt semmi baj
halottam hogy tudnak csinálni egyesek hűtés modot(nagyobb voltra rakják a ventit hogy jobban hűtsön) de láttam van intercooler is
ha eddig semmi baja nem volt a gépnek érdemes ezzel foglakozni?
mert nézegetem működés közben és agép egyáltalán nem tűnik annyira melegnek csak a hátsó fertályon melegszik de szerintem csak azért mert ott fújja ki ameleg levegőt a gép 75-80% egyáltalán nem meleg
és hogy néz ki és hol van a garanciát mutató matrica?mert ha jól emlékszema gyerek azt mondta hogy agép amerikából lett rendelve az eredeti konnektora is ameikai stílusú 3ágas a srác csinált hozzá egy kábelt(csak annit hogy a tápdugasz aljából ami műanyag kivágott egy kis részt hogy belemnjen a tápba)
ezért aggódok a elegedés miatt mert szerintema gépre semmi gari nincs és ha elromlik mehet a kukába(bár ő úgy hirdette hogy van még rá 4 hónap)