banner
  • Zóanagyvarázsló
    Érthető nis, hogy neked megéri. Nekem is volt évekig előfizetésem, de én pont nem éreztem azt, hogy így jobbakat vagy többet játszottam volna, de havi kb. ezresért legalább a boxos backlogban is elmerültem egy időre. Mivel végül azokat, melyekkel tényleg megérte játszanom, végül is meg kellett vennem (DLC-k miatt, vagy mert idő előtt kiment*), tényleg csak az említett áron érte meg nekem. Amióta lemondtam, azóta se kell többet költenem játékra. Így nyilvánvaló, hogy a havi a 10 ezer számomra totálisan irreális költés lenne. De nekem feleennyiért is így volt már, mert az előfizetős modell nem nekem való, csak ha viccáron van, ezért ez az újabb emelés már nem is érint.

Alapvetően nem az a kérdés, hogy van-e elég hozzáadott érték a csomagban, mert nyilván van, csak amikor az átlagkonzolos pár játékot játszik végig évente, akkor nyilvánvaló, hogy sokan nem használják ki reálisan.

*Van, amikor sok időt szánok játékra, máskor hetekig nincs rá alkalmam érdemben, mert utazok vagy más sznvedélyeimnek hódolok munka mellett. A rendszeres sport is égeti az időt, és a rendszeres co-op etapok miatt is lassabban haladok egy-egy kampánnyal, hiszen adott esetben elvihetik a játékidőm nagy részét.