kjozsef056#176644
Mennyi rinyagép van te jó ég....Legjobb szolgáltatás potom áron.
Ez annak éri meg továbbra is aki nem akar fizetni 20-30-40 ezreket /db árat játékokért. Magyarul aki kb eddig is emiatt használta a game passs-t Szóval én nem értem mire fel ez a nagy vergődés.
Méghogy drága?
Sehogy sem jön ki a matek ehhez.
11K*12 = Csak a day one játékok db száma 75 ,azaz 132K/75 = 1760ft /game (és ez csak a day one címek a másik 300+ játékról még nincs dikurzus..
Nos legyen az bárki ,kérem szépen vegyen nekem bármilyen játékot day one 1760ft-ért!!!!! Elsők között a 80 $-os új coddal és pl egy FH6-al... két játékot mondtam csak és már a game pass éves ár FELE majdnem megvan és hol a többi 73 game még.... + a másik 300+????
Ami a neten megy a "sok" sírógép által az kb egy divat vergődés jaj de drága dehogy drága ez a sok sírógép 10000000% hogy nem fogja megvenni az összes day one címet 60-80$-ért/db.... Ez volt anno a ps5 pronál is jaj de drága brühühü azt mindenkinak az lett hirtelen
Ez egy baromi jó és olcsó szolgáltatás ami ár /érték arányban kimagasló.
Sőt ha megvárja az ember az egész évet és egy hónapban letolod mind a 75 játékot akkor is csak 11K-dba kerül majd... Szóval én ilyen rébuszokat hogy "**ar" "nem éri meg" és hasonló sírámok, nem vélek felfedezni sehol.
Egyedül akkor nem éri meg ha megveszi az ember 11K-ért minden hónapban és direkt nem is játszik vele,de az ilyen embernek a kezébe csattogós falepke való nem egy előfizetéses szolgáltatás.
Nem mellesleg akit érdekelt a dolog eddig is annak kb 2027-ig havi 2700-3200ft-ért van ultimate-je...
De sírjatok csak most az a menő