banner
  • Moby
    #176491
    >amit végtelen ideig lehet sikertelenül, veszteségesen üzemeltetni.

    Az MS üzleti jelentéseiben semmi nem utal arra, hogy itt bármi egy kicsit is ne lenne mocskosul nyereségek. Te súlyos fogalomzavarban szenvedsz. Azért temeted az MS-t, mert nem ő a piacvezető, és ezt összekevered a nyereségességgel.
    Ezeket a board elkaszálja, meg hasonlókat meg felejtsük el. Semmit nem tudtok erről, felesleges itt a foteltudós üzletembert játszani. Meg sem tudod nevezni kik ülnek a boardban :D
    Komolytalan az egész beszélgetés. Ezek tények nélküli képzelgésel, ötletelés, és finghámozás arról, amit nem látunk. Amit látunk aza az, hogy eladásban az MS meg sem tudja közelíteni a másik kettőt, mindezek ellenére az üzletág masszívan nyereséges. Ebbe teszitek bele a sértődöttségetek amiatt, hogy nem adnak ki jó exkluzív játékokat. És ennek mentén belehauzzátok ezt a merhaezígymegytovábbakkoraztánittvégemindennek. Semminek nem lesz vége. Ugyanez megy majd tovább. Majd nem keresnek négyszáz csilliárd űrdollárt, csak a negyedét. Ami miatt továbbra is nyalni gfogják a seggemet a kis pénzemért, amit elköltök náluk. Óriási dráma.