banner
  • Harlekin
    #174734
    Vagy netán érdekli az a 400 darab játék ami eddig a profilján volt/van és homeolva van 7 éve. Így az se fog csak úgy profilt csinálni... Én még tavaly 36 hónap ultimatet 300 ft ér elnyomtam(pedig rohadtul nem voltam GP szűz) csak Ultimate szűz!! A félinformáciok miatt ezt is. Tehát 45300 ft ér van a 3 év ultimatem... Ezzel kapcsolatban annyi, hogy a 36 hónapnál a megújításért kapnád az extra hónapokat, na azokat nem szabad belőni, mert akkor az utolsó 12 hónapot már nem lehet aktiválni !!!!

    Optimalizálási dolgodra csak annyi, ha 5 féle box lesz az akkor is csak 1 ugyan az a környezet lesz. Azaz mint ahogyan eddig is a bizonyos játékoknál voltak látható grafikai és mindent érintó beállítási lehetőségek. Ezek minden játékban mot is benne vannak csak nem férünk hozzá. így itt jelen környezetben is pontosan ez lesz. Ha már az optimalizálást nagyon szeretnéd akkor max 2 tételre lehetne szűkiteni az egyik az xbox one széria ahova bele tartozik a one fat az S meg az X és a series x, s, v meg akár q,w,k totál mind 1 hiszen ugyan az a környezet nem véletlenül... Nem hülyék, hogy tökön rugják magukat pont a legjobb és legkihasználhatóbb részét basszák el a Devek számára. Más részről PC-nél 10000 féle optimalizálásra van szükség a szerteágazó dolgok véget és azért ott is valahogyan csak megoldják rendre...
    Így a konzoloknál még kínosabb kapargatni azt, hogy ajajajajaj mi lesz így az optimalizálássa ha 5 féle jelölésű box leszl! Megnyugodhatsz semmi extra, mint amit te beleképzelsz!

    De fuss ezen a gondolat meneten is végig ! Fejlesztőknek van 1 méteres szallag amin fejleszthetnek. Ez a szallag az one időben a nulla ponttol 100 ig terjedt. Most, hogy megjött a series. ugyan az a szallag áll rendelkezésükre csak mostmár nem nulla a kiindulási pont hanem 50 től 150 ig. Ebből következik, hogy one fat-re nem fog jönni már például pár dolog, mert rohadtul nem megy az a képzelet beli csúszka minuszba!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2020.09.15. 06:33:29