XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én igen, főleg ha tervezem megvenni a játékot... persze sokat elárul ha látsz egy gameplay dolgot, de sok esetben összevágott fos van nem egybefüggő demo....
És ha én játszom akkor feltehetőleg nem kamu gameplay mint a BF-nél pl.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.12.04. 22:46:21
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem tudom ki hogy vele, de nekem bőven elég egy játékból egy gameplay videó. Én nem látom értelmét idő pazarolni a demók játszására
XSS akkor még jó dolog ha GamePass-al cloudból tudsz játszani, mert egy jó nettel az faszányos lehet de akkor ennyi erővel a régi Xbox-ok is jók. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Halo Infinite - befutott a kampány launch trailere
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.11.30. 21:44:33
Egyébként számomra ez, sőt a PS5 hatszázvalamennyi gb tárhelye is bőven elég.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
mindenhol az ment hogy ugyanaz a nextgen élmény, ugyanaz!!!! csak gyengébb felbontással meg fps-el... az ugyanaz a nexgen élmény az nem ugyanaz ha mondjuk a RT hinyzik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.30. 14:00:48
Nem mondhatja azt a mikró a fejlesztőknek, hogy akkor most minden játékot hozzatok le ugyanazzal paraméterekkel mint XSX esetén, csak alacsonyabb felbontással.
Nem is ígérhettek ilyet, de ha ígértek akkor nyugodtan linkeld ide, mert akkor az nekem nagyon kimaradt.
Ki hordott össze ilyen dolgokat? Emlékeim szerint leírták kerek perec a spec-et, és annyit mondtak hogy a cél teljesítmény a 1440p/60 fps.
Ezzel aztán azt kezdenek a fejlesztők amit akarnak.
De senki nem ígérte, hogy full ugyanaz lesz mint az XSX csak 1440p-ben. Nem is igazán lehet ezt ígérni.
V has come to!
Blu-ray olvasó, 1 TB tárhely, erősebb gép. Szerintem megéri a felárat.
A Series S ha beesne 99900 Ft-ra akkor biztos tudnának még felhasználókat nyerni vele.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem 185k-nak kéne lennie az Xbox-nak?
Amúgy én BŐVEN elégedett lettem volna egy sima Xbox SS-el, ha igazak lettek volna a dolgok amiket régen összehordtak .... hogy full ugyanaz mint a nagygép csak nem 4k-ban... de kurvára nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.29. 21:59:40
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Már az is jó lenne ha ők bele tudnának lépni vagy nyúlni a fiokomba és ezt a buzi török faszságot kitörölnék a vérbe mert fingom sincs miért van még mindig úgy <#falbav>#falbav>
PS5-on (es 4-en) egyelore minden leporgott amit szerettem volna, Game Pass-bol meg sok minden erdekel es jo lett volna unnepek alatt lenyomni azokat 😞
Szamomra most erett be a GP, raadasul jovo ev is erosnek tunik!
V has come to!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.29. 21:48:22
Szabadnapon felhívom őket kíváncsi leszek mit tudnak majd csinálni ha egyáltalán csinálnak majd valamit
V has come to!
Mert a régi marketplace-en most már semmit se lehet megvennem. Rámegyek hogy vásárlás és nem történik semmi.
Ridge Racer 6 most akkor hivatalosan is régi lockos?
FEAR és sok másnak miért nincs ára? Nem kaptak licenszet hogy forgalmazhassák vagy mi? Only lemezes megy?
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.11.29. 20:57:05
Adversus solem ne loquitor
Egyszerűen nem találom azt oldalt, hol a live gold-al játszható játékok vannak. Nem a havi ingyenesekre gondolok (https://www.xbox.com/hu-hu/live/gold?xr=shellnav#gameswithgold), nem is a game passra (https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/games), hanem ahol csak a goldos játékok vannak mind felsorolva. (Ha létezik ilyen egyáltalán, persze.)
Hay
Megvettem használtam a Driveclubot rá mert azt mindenképpen le akarom tolni. Betettem a ps5-be az a hang te jó ég hirtelen azt hittem valami reptér teleportált a tömbház mellé olyan hangosan bugott <#merges2>#merges2>
Mondjuk lehet a Series X is így tesz a lemezzel de azt sose tudom meg mert lemezt az nem fog látni
Párat kipróbáltam,eddig minden tökéletes.De Ps5 mellett milyen kicsinek tünik ez😄
Kép
Párat kipróbáltam,eddig minden tökéletes.De Ps5 mellett milyen kicsinek tünik ez😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Conannál meg nem értem mi van most.
Fearnél, 50 centnél senkinél nincs ár?
Ridge Racer 6 az régiókorlátos akkor, mert magyar storeban nincs de usbe látom hogy 10$?