-
a halo1anniversary szerintem elég nehéz, igen - a kettest még nem nyomtam (egyetlen halo amit SOHA nem vittem végig), de logikus lenne, ha könnyítették esetleg...
"Azt hittem ez a Halo széria a M$ system seller címe... ahhoz képest hogy már lassan vége az 5-nek is a végére érek..gyenge. Gyakorlatilag semmi kimagasló nincs egyik részbe sem..ráadásul ami 4 részen keresztül működött 5. részre átvariálták az irányítást is az nagyon kellett bele. Grafikára is az hittem hogy a 4 és az 5 arcon majd kegyetlenül...csapott negatív irányba
Ezért jó dolog ez a game pass ezrest nem adtam volna ezért a kollekcióért... Mondom semmi vs de egy uncharted széria 87x körbehugyozza ezt."
A halo system seller volt, az xbox és az xbox360 idején, csak szerintem kicsit túlhasználták a szériát 360-on (túl sok rész).
Én bírtam a 3-at is, az odst-t anno kevésbé, viszont a Reach magasan a számomra legkedvesebb rész - és PONT abból nincs remazter vagy akár csak X enhancement :(((
A halo4 x360on a maga idejében nagyonis állejtős volt, a gép ~legszebb játéka, ami ráadásul jól is futott - most, remastered állapotban és mai szemmel, pl. a halo5 mellett "bénácska" (grafikailag), persze.
A halo5 szerintem teljesen jó kis rész: jól néz ki (pláne mostanra, X-en, de én anno is megbocsájtottam a hiányosságait, cserébe a sok frémért!), 60fps a széria során először, játékmenet meg a szokásos... csak sajnos a halo "univerzumban" már nincs több, az új fajjal kicsit identitását vesztette a széria, ennyi a baja.
(az odst valóban nem része a masterchief collectionnek, azt külön kell hozzávásárolni a pakkhoz!)
Azért remélem lesz majd Halo6, rendes szingli kampánnyal, szép grafikával, a 60fps-t megtartva.
Meg persze reménykedek egy Reach remazterben is vagy legalább egy X enhanced bw compat pecsben...