176622
banner
  • hunbalee
    Nincs Series X? Hozzá igazították a One X árát Vegyed azt

• hunbalee
    Szerintem csak 2021-ben lesz konzolos megjelenés belőle.Pontos dátumot nem mondtak még
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.21. 11:26:32
  • bazccka
    Az a Flight Simulator az MSFS2020, ami jön Xbox-ra? S ha igen, vajon mikor már? :)
  • lwb
    Az Avowed kizárt, hogy 2022 előtt kijöjjön, de a Fable-t sem hiszem. Egyelőre egy cgi teaser volt, amit mutatni tudtak idén az egészből és mindjárt 2021 van.
  • Voyager5
    Az nem MS Game Studio game.
    Ennek ellenére azthiszem PS-re nem jön (legalábbis az elején) viszont GP-be első nap bekerül
  • TomStorm
    Stalker 2??
    Vagy az Oroszokkal nem tárgyalnak?:(
  • Voyager5
    Csupa indie cím, ahogy. azt szokták volt mondani az MS-re

A Farcry 6 release date-je állítólag 2021 május 25 lesz.
  • hunbalee
  • hunbalee
    Aki esetleg szokott game passozni:

Nézzen rá a game pass ultimatere, ismét engedi a 300ftos havi előfizetést!
  • toza #175171

• hunbalee
    Forza Horizon 4 | One - OneX - Series S - Series X - PC | Graphics Comparison & FPS

Assassin's Creed Valhalla | One - OneX - Series S - Series X | Graphics & FPS Comparison

• darkSectorxxx #175169
    Hát Series-en szinte semmit nem mutattak.
    Xbox One X-től meg ahoz képest amit szerintem vártunk egész kellemes lett, azt senki se hitte hogy 60fps lesz ..... :)
  • Seth
    Ajjaj! Csak a videó, vagy soha nincs meg a 30fps, független a platformtól ?
  • hunbalee
    Cyberpunk 2077 — Night City Wire Special: Xbox One X and Xbox Series X footage

• hunbalee
    Halo: The Master Chief Collection Xbox Series X, Series S upgrades now live
  • Ulthanito
    Nálam se volt különösebb probléma. Egyszer Witcher 3-ból kidobott szó nélkül (ezt megtette az X1X is több játékkal), de ennyi. Semmi hangja, gyors, megy a hang, én elégedett vagyok eddig.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.17. 13:51:35
  • lwb
    Nekem sem volt semmi bajom vele, nem melegszik, hangja lényegében nincs és eddig egyszer sem dobott ki a home-ra még. QR-ot nem próbáltam, szerintem nem is fogom, felesleges dolognak tartom, egyszerre egy játékkal tudok játszani, ha váltok, akkor kimentem és átmegyek a másikba. Pár mp alatt minden bebootol amúgy is, újraindítással is.
  • Voyager5
    A hibalistában elvileg van erre megoldás. (Clear local Xbox 360 storage)

Nekem amúgy semmi problémám nincs a konzollal.
    Írkálják, hogy kidob a home screenre, meg kifagy meg nem lehet csatlakoztatni a kontrollert, de nálam egyik sem fordult még elő.
    Rettentően halk, és amit írtak, hogy elég meleg, az sem igaz nálam.
    Hétvégén napi minimum 8 órát ment a Valhalla mindenféle kifagyás meg glitch nélkül.
    Annyit érzékeltem, hogy a quick resume-t kikapcsolták, mert az most nem működik, de nálam azzal sem volt baj.
  • Ulthanito
  • lwb
    Uhh, elment a téma egy kicsit a "ki dolgozik a faszább cégnél" irányba. Ezt hagyjuk szerintem. A MS nyilván pénzt akar az xboxból, ahogy az Epic is a store-ból, csak nem 1-2 évben gondolkodnak, hanem hosszútávon. Pénzük meg van mindkettőnek, hogy addig is építsék a vásárlóbázisukat.
  • Harlekin
    Szánalom vagy mint mindig...
    Az a haverom mérnöki diplomás napi 18 órát dolgozik. A cége 2019 es éves bevétele 2.1 milliárd volt. 72 embernek ad munkát. Viszont semmit nem ért ehhez, de leginkább nem is akar....
    Te meg a belterjességed az aztán nagyon reprezentatív.... Ahol egymást is képesek vagytok túl licitálni baromsággal.
    Vártam már mikor jön elő belőled a fölényeskedő suttyó...
    Jössz a szokásos ostoba nyomorultságoddal, jó szokás szerint, mert szentül hiszed te mindent is tudsz...
    Megyek inkább oda ahol értelmes emberek vannak és nem olyanok akik a sutyóságuk végett negyedik profilos ként sunnyogtak szégyenszemre vissza ide....
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2020.11.17. 11:41:49
  • hunbalee
    Szerintem a Richter az minden csak nem tákolmány.
    Szóval hiába van rálátásod mert ez a munkád akkor elég rosszul végezheted... mert rengeteg cég nagyon nagyok is csinálnak ilyet. Én ha nem dolgoznék egy ekkora cégnél ,ha mesélné a dolgokat valaki amiket látok azt mondanám hazudik mert ilyen nincs. Olyan dolgok mennek, olyan filléres tételeken spórolnak és olyan szinten megy a milliók szórása a semmire ,hogy azt le se lehet írni szavakkal. De mivel itt is megvan az évenként x milliárdos bevétel minden frankó, ja kívülről meg papíron azt aki ott melózik tudja hogy mi van.

De lényegtelen úgyse derül ki soha semmi számadat a MS-ról.

Inkább arról írjon valaki akinek Series X-e van hogy a BC-s játékok [xbox360-asok] futnak rendesen? PH-en van egy srác akinek 2-ből 2 nem fut..(több nincs neki)
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.17. 11:02:34
  • Ulthanito
    Nem akarlak megbántani, de te reprezentatív mintának egy főleg suttyókból álló FB-csoportot tartasz, meg a haveri körödet, akik - madarat tolláról, embert barátjáról alapon - azért nem biztos, hogy villogó intelligenciával vannak megáldva. Én nem azt mondom, hogy ez baj, félre ne érts, de azért a világ nem úgy működik, amit te ezen a szemüvegen keresztül látsz, vagy látni akarsz.

Fogadd el, hogy vannak olyanok, akik csak játszani akarnak a boxon, ha kedvük tartja, és vannak olyanok is, akik játszani is akarnak, és ezen felül még szeretnék azt is megérteni, mi történik a világban körülöttük, vagy kicsit mélyebbre ásni/látni a felszínes információk tekintetében, ne adj isten összefüggéseket felismerni, és következtetéseket levonni a világban történő dolgokból.
  • Ulthanito
    Nem magyar tákolmány cégekről van szó, hanem multinacionális vállalatokról. Nekem van rálátásom, mert ez a munkám, az MS-re valóban nem látok rá, de az amerikai multik működésére igen.

A Microsoft 21. jelenleg a Fortune TOP 500-as listájában, a cég, ahol dolgozom az első 40-ben benne van, igaz, a Microsoft mögött. Ettől függetlenül nem hinném, hogy pusztán néhány helyezéssel előrébb álló vállalat gyökeresen másképp működne.

Felőlem bárki azt hisz, amit akar, de a legtöbb ember még azt sem tudja testközelből, hogyan működik egy lop-csal magyar vállalkozás, nemhogy egy Fortune TOP 40-es cég.

• hunbalee
    Homeoloás jó dolog de még embert nem találtam aki felezne velem :( Pedig 3 év GPU jól hangzik 23 ezerért
  • Harlekin
    2 dolog
    egy nem, tudom mi a nagy dolog nekik benne, de a legszebb, hogy nem is érdekel.
    Kettő csak a barát listámon több olyan ember van akik pont rohadtul nem használták avagy tudták ezt a 300 forintos filléreskedéses okoskodást.

Van olyan közvetlen haverom az életben is haverom akin szakadok a röhögéstől, mert megvett egy boxot pár éve akkor segg hülye volt hozzá (most is) akkor agy uram isten játszani akart és telefonos segítséggel csináltam neki GP-t meg Goldot és EAA-t mind ezt természetesen online és a barom természetesen a havit vette és természetesen nem nyomta ki a megújítást. Így havi szinten cirka 8500 at vontak neki kb 2 éven keresztül ameddig le nem járt a kártya ami aktiválva volt....

Kb aznap játszott a boxal amikor megvette meg még kb 5 alkalommal a 2 év alatt

pár havonta eszébe jutott ez az egész szólt nekem, hogy mit lehetne ezzel kezdeni. Mondtam kell az email cím, mert én már nem emlékszek rá meg kell a pass és megoldom...

Na addig nem jutottunk el SOHA, hogy az email címet megnézze!!!!!!!

Majd vett új boxot és még égetőbb lett a dolog...

Nagy kínkeservesen meg lett az email cím
    Még nagyobb kínkeservesen kiderült a jelszó.... De iszonyat küzdés árán semmi emlékeztető semmi másodlagos email nem volt
    Mivel ripsz ropsz lett anno az egész megoldva.

Na a lényeg minden fasz és kellene gold ismét neki meg GP
    Mivel tartozás volt így ki kellet volna fizetni és akkor már oldják a profilt!
    Kifizette azt a maradék cirka 8000 ft-ot, de továbbra is tiltás volt...
    Mondtam hívja supportot fel és mondja el mi volt...
    ...
    ...
    Aznap este felhívott, hogy milyen büszke magára, mert csinált új profilt és tudott livet meg GP-t venni..
    Első kérdésem újítást kikapcsoltad....??
    Azt hol kell????

De ha csak az 50 ezres FB csoportot nézem is hasonló a tendencia naponta 5-6 poszt születik az ismétlés kikapcsolásáról!

És töredék, de tényleg töredék azok száma akik egyáltalán tisztában vannak a 300 ft os GPU mivoltjával!!!!
    FAQ ba le van írva ez is meg a HOMEOLÁS folyamata is! De mindkettő ÖRÖK kérdés és értetlenkedés....

Nyugodj meg nem a fél világ filléreskedik a 300 ft al hanem a töredéke se.....

Te akarsz ön igazolni!? Én nem akarok semmit ön igazolni nem is érdekel, hogy megy a szekér vagy már kitört a kereke esetleg kinek hogyan miből mennyi fogy.Rohadtul nem érdekelnek a számok, de tényleg kicsit se érdekel. Nekem ennyi érdekem van, hogy van Boxom és tudok játszani, ha kedvem van. És csak remélem pár év múlva újra vetek újabb boxot, Akár már csak egy streamer cuccot is.Ha nem, mert becsukják a boltot akkor nyugodt szívvel engedem el ezt az egész konzolosdit...Ráadásul, hogy másnak ez tetszik vagy sem az meg még kevésbé érdekel...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2020.11.17. 10:43:20
  • hunbalee
    De van. Pedig nem külföldön dolgozok hanem csak egy magyar gyárban.. üzemeltetnek olyan részleget ami nem hoz bevételt..De lelőni nem akarják mert akkor csak az enyészeté lenne a több milliárdért felépített üzem.
    Sok ilyen van. De vicces hogy olyanról vitatkozunk amihez se neked se nekem soha nem lesz lövésünk se és a MS még tetézi hogy ők meg pláne nem fognak adatokat közölni...
    Nem mellesleg ha van több részlege a cégemnek és azok mindig hozzák a milliárdokat én is pont lefosnám ha a többi veszteséges ha a mutatóm év végén + milliárdos.

De ez kb olyan vita mintha a Yetiről beszélgetnénk mert az ugyanolyan mint az xbox divízió ráköltés vs bevételeinek az ismerete
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.17. 10:26:31
  • Ulthanito
    "Ha fontos volna nekik a pénz"

Na tegyük ezt rendbe, mert úgy látom komoly problémák vannak itt.

Én egy, a New Yorki tőzsdén jegyzett amerikai multinál dolgozom vezetőként. Olyan nincs, hogy egy amerikai multit nem érdekel a pénz. Napi szinten csesztetnek minket az eredmények miatt, az EBIT, a sales a cash-flow a ROS olyan mantra, amit úton-útfélen kontrollárnak és elvárnak. Üzleti tevékenységünk minden szeletét darabokra és mutatókra szedik, hetente veszünk részt forecast callokon akkor minden szaros eltérést magyaráznunk kell, és akciót indítani arra vonatkozóan, hogy a következő hónapban az a mutató már terv felett legyen. Ha egyik évben az EBIT-ünk X volt, a következő évben már X+Y kell, hogy legyen, soha nem kevesebb, mint előző évben.

Én első kézből tudom, hogy nincs olyan, hogy egy amerikai multi azt mondja, hogy nem baj, ha ez az üzletág veszteséges, a nagy zsebben végül pozitív a mérleg. Minden mutatót darabjaira szednek és masszíroznak, és ha valami nem megy tartósan, ott fejek hullnak a porba.

Az MS-t is természetesen érdekli az Xbox üzletág. Ha nem érdekelné, nem fejlesztene milliárd dollárért konzolt, nem költene dollár 100 milliókat marketingre, stb. Csak mindezt jól szervezett vállalati kommunikációval maszkolják, csúsztatnak és manipulálják a felhasználóikat.

Ha ők annyira büszkék lennének a konzol eladásaikra, ők lennének az elsők, akik azt közzétennék.
  • Ulthanito
    15 millióan megveszik a 300 forintos GamePass-t....Ez minek a mércéje szerinted? Vagy mit igazol? Azt, hogy az emberek nem költenek teljes árú játékokra, hanem olcsójánosként 1 dollárért játszanak a többnyire középszar vagy annál rosszabb játékkal. Ebben mi olyan nagy biznisz az MS-nek?

PS plus felhasználóból van 40+ millió. ...és emellé veszik a generációnként 6-8 ütős exkluzívokból a 60 dollárért 5-10-15 millió példányban a játékokat.

Lehet itt önigazolni, meg felülni a hamis kommunikációnak, ha az MS receptje lenne sikeresebb, akkor PS-ből ment volna el 50 millió (se), és Xboxból 115 millió.

De ez pont fordítva történt, vajon miért? Az emberek szavaznak. Úgy tűnik, a Sonyra több mint kétszer annyian voksoltak, mint az MS-re.

Enough said.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.17. 10:00:03
  • lwb
    A PS tulajok fele (szerintem egyébként több is, mint a fele) casual gamer, aki az EA sportjátékaival, fortnite-tal vagy valamelyik aktuális multi lövöldével játszik csak kizárólag. Egy igényes SP exkluzív az a core gamereknek kell, a többieknek nem. 9 éves Timmy-t nem fogja lekötni Joel, ahogy az órájára néz, amikor Ellie-vel beszél. Neki a fortnite kell. De a kollégista dudebro-kat sem érdekli az Uncharted, inkább játszanak egy Madden meccset a kanapén, sörözés közben.
    És ők a többség.

"Speciel engem ezek totál hidegen hagynak."
    Kategóriára értettem, legyen az Uncharted, God of War vagy akármi. Nagy költségvetésű, igényes, szép és jó játékok, amelyek legalább konzolexkluzívok. Hogy megindokolják egy konzol megvásárlását.
  • Ulthanito
    Óóó istenem, miért gondolom azt, hogy a racionális gondolkodás képessége az mindenki kiváltsága?!

Nem minden PS tulaj játszik az összes exkluzívval. Ezért van az, hogy God of War-ból "csak" 15 millió fogy, Uncharted-ből csak 20, Horizonból csak 12 stb. Ha ezeket összeadod, máris ott vagy, hogy vélhetően a döntős többségük játszik valamelyikkel, vagy többel is közülük..

Ez nem olyan bonyolult, na.

A végén már ott tartunk, hogy 115 millió PS4 nem is játék miatt fogyott...ne már....
  • lwb
    "Csak a játékosok versengenek egymással a két "nagyhatalom" meg csak röhög rajtuk"
    Ezért kéne talán a vásárlóknak presszionálni jobban a két gyártót, hogy ők versenyezzenek, ne a fanboyok harcoljanak a fórumokon. Az úgy nem fog menni, ha mindenre csak bólogatunk, amit a Sony vagy az MS csinál. Ha a vásárló nem kritikus, nem lesz soha változás.

"Ha kell a csillió fps költsél fél milliókat pcre"
    Kb 3-at költöttem és nem felet. Ettől még szeretném, ha a konzolok is jók lennének és nem értek azzal egyet, hogy aki csóró az konzolt vesz, mert akinek van pénze az a master race-hez tartozik. Lószart. A pc is jó valamire, a konzol meg másra.

"4 év múlva is még mindig eltudsz adni majd a feléért.."
    Életemben nem adtam el konzolt, nem most fogom elkezdeni. Elajándékozom vagy otthon a port fogja.
  • hunbalee
    Nincs ebben semmi örömteli. Én máig csak kamillázok, hogy ez hogyan érheti meg nekik.De sehogysem jön ki a matek hogy ez a game üzletág a MS-nak nyereséges legyen..

Epic meg hát elvileg konkurencia akar lenni és a steam-el (valve) felvenni a versenyt... De egyenlőre csak azt látni hogy dollár százmilliók mennek a kukába miközben bevétel az mínusz van vs valve folyamatosan milliárdokat termel..
    De ahogy a msnak is ott van minden más amiből tudja fedezni röhögve a gaming bukásukat az epicnek is ott a fortnite és az engine ami miatt nem számít a sokszázmilliós bukó amit a store miatt elszenved...

Hogy ezek miért jók egyik cégnek is azt ne tőlem kérdezd én fel nem foghatom.
  • Voltan
    Azt azért nem teljesen értem, miért van nálad az, hogy az alábbi feltevésed számodra tök örömteli, és tapsolsz érte a MS-nak, ugyanakkor az Epic-et, akik ingyen játékokkal csalogatják a felhasználókat folyamatosan ócsárolod, ki nem hagynál egy alkalmat sem.
    Krumpli-burgonya. Már ha egyáltalán igaz, hogy az MS tojik az Xbox nyereségességére, amit amúgy kétlek. Ha így lenne, ugyan mi a tökért vásároltak fel tucatnyi stúdiót? Hogy senkinek se fejlesszenek, muhaha? Bár amennyire aktívak, éppenséggel lehet, hogy tényleg ez a helyzet :D
  • hunbalee
    MS és veszteség lol. Ez komoly?

MS-nak ez a szegmens a 78-adlagos csak halkan mondom.
    Ha fontos volna nekik a pénz:

1. Minden exklúziv lenne,hogy a köcsög pc-s csakazért se tudja tolni a gépén, vegye a dobozukat.
    2. Sőt tolnám a népet az új konzolra hogy a régire már nem adok ki semmit
    3. Ezer éve lelőttem volna a 300ft -os (első alkalom a nagy lótúrót) lehetőséget...
    4. A régiózást is már rég lelőttem volna és bannal jutalmaznék mindenkit akinél ez felüti a fejét

Nos ezek egyike sincs..van egy "működőkepésnek" mondható részlegük amit CSAK ŐK LÁTNAK hogy nyereséges-e vagy sem, se te sem é soha nem tudjuk meg hogy ez valóban hoz-e plusz pénzt van nem. Nekik ez elég, nem akarnak ennél többet ez minden egyes mozzanatukon látszik.
  • Harlekin
    Itt egyféle háború van!
    Mégpedig az örök fanyalgó, kétkedők saját magukkal történő hadakozása...
  • Harlekin
    2019 Január Live adatok

Már 64 millió aktív felhasználója van, ami egy 8 százalékos emelkedést jelent az egy évvel korábbi, ugyanebben az időszakban látott számokhoz képest. A Microsoft bevételei 12 százalékot növekedtek, ebből 8 százalékért a játékos részleg felel.

A legdurvább emelkedés az előfizetéses szolgáltatások bevételeinél látható, ahol 31 százalékos növekedés történt 2017-hez képest.

Idén átlépték a 100 millát.

Tehát közöl adatokat... amit hiába közöl, hiszen akik átlátnak a szitán úgysem hiszik el. Így közölhetnék azt is, hogy megjelenés napján 25 millio konzolt adtak el, vagy egyet se... Mivel egyik adatot se hinnétek el... Még szerencse, hogy nem vagytok MS befektetők, mert akkor mi lenne hiszen akkor tisztába lennétek a számokkal és nem lenne mit hiányolni egyszerű kis földi haladóként. Szerencse ők tisztába vannak vele és nyilván csak ezért nem húzták le a rolót....És köszönik szépen a hisztik ellenére is jól vannak tetszenek nekik a számok....
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2020.11.17. 08:36:24
  • Harlekin

Frank X. Shaw
    @fxshaw
    ·
    2020. ápr. 29.
    Válasz @fxshaw felhasználónak
    With LinkedIn Live, people and organizations can broadcast video content to their networks in real time. Streams are up 158 percent since February.
    Frank X. Shaw
    @fxshaw
    We saw record engagement in gaming this quarter:
    • Xbox Live has nearly 90 million monthly active users
    • Xbox Game Pass has more than 10 million subscribers
    • Project xCloud has 100s of thousands of active users in preview across 7 countries, with more coming
    du. 11:44 · 2020. ápr. 29.

2020.04.30. 16:07
    Úgy tűnik, nem hiába indította útjára három éve a Microsoft a leginkább a Netflixre hasonlító előfizetéses szolgáltatását, a videójátékokat kínáló Xbox Game Passt, a cég szerdai bejelentése alapján ugyanis mostanra több mint 10 millióan fizettek elő rá – írja az Engadget.

Xbox Game Pass subscribers jump 50 percent to 15 million in less than six months
    23
    Microsoft continues to grow its game subscription service

By Tom Warren@tomwarren Sep 21, 2020, 12:35pm EDT

"Az MS saját magából csinálj hülyét a kommunikációjával. Tény és való, hogy a gémerek jelentős hányada, döntő többsége kőbunkó, akik mindent elhisznek, amit olvasnak, hallanak, mert önálló gondolkodásra képtelenek, de azért sokan átlátnak ám ezen a szitán."

Igen? És ennek ELLENÉRE IS megveszik a konzolt!
  • Harlekin
    "Nem fogsz olyan xbox tulajt találni, aki visszautasítana egy Uncharted vagy Last of Us kategóriás exkluzívot a MS-tól."

Speciel engem ezek totál hidegen hagynak. Pedig Moby mindig mondja, hogy játszam őket végig, de nem érdekel. Néztem róla gamep layeket és számomra semmi, de semmi olyan kimagasló dolog nincsbennük ami a tucatszar kategória főlé emelni. Pont azt kell bennük csinálni mint másik 20 játékba csak ennek ez a neve, és azt kellene éreznem ez miatt, hogy na ez ez az isten... Pontosan ugyan így vagyok a Haloval is boxon. Nekem az is egy bárgyú puty puty lövölde... A gears töl meg a hideg ráz a fedezékes ugrabugra tps lomha mozgástól....

De ha ez így van ahogyan te vizionálod, akkor kérlek azt magyarázd el, hogy a PS tulajok fele, miért nem játszott ezekkel a nagy híres hőnáhított ps ex játékokkal! Pedig nekik elérhető!!!???(eladási számok tükrében)
    Ha már annyira ragaszkodunk a csúcs és ex játékokhoz.
  • Ulthanito
    "Semmiféle verseny nincs ha játszani akarsz veszed akár a 27. féle kütyüt is. "

Ne nevettesd már ki magad. Alapvető hiányosságaid vannak makroökonómiából. Mi az, hogy nincs verseny? Hogy a viharba ne lenne? A vállalatok a véges számú vásárlókért versenyeznek a piacon. Ha egy vásárló nem nálad költi el a pénzét, az neked duplán veszteség: egyrészt a te zsebedből veszi ki a bevételt, másrészt más (versenytárs) zsebébe teszi be.

Én értem, hogy Don Mattrick 2012-es csodálatos E3-as performance miatt kénytelen volt a MS a kommunikációján gyökeresen változtatni, és ez a komplett előző generációjába került, de azért ne hagyjátok már a szart a torkotokon leönteni és még bólogattok is hozzá!!! Gondolkodjatok egy kicsit inkább.

Az 1 dolláros (300 forintos) GP-vel a fél világ trükközik, abból alig ha lesz az MS-nek olyan bevétele, ami akkor lenne, ha 10-15 milliós eladásokat produkálna a 60-70 dolláros exkluzívjaival. Elhiszem, hogy ez sokakanak vonzó, és nem is állítom, hogy a GP rossz dolog, nekem is van, de az a minőségi játékok iránti igényemnek csak egy nagyon kis szeletét szolgálja ki (mondjuk kb. 15%).

Az MS saját magából csinálj hülyét a kommunikációjával. Tény és való, hogy a gémerek jelentős hányada, döntő többsége kőbunkó, akik mindent elhisznek, amit olvasnak, hallanak, mert önálló gondolkodásra képtelenek, de azért sokan átlátnak ám ezen a szitán.

Semeddig nem tartana az MS-nek úgy kommunikálnia, hogy eladtunk ennyi konzolt, a GPU felhasználók száma ennyi, az online havi játékosbázis ennyi volt. Ez nem lenne kicsit sem ördögtől való. És az ilyen kommunikáció mellett még nyugodtan csinálhatná a megváltozott stratégiáját, és mehetne tovább a saját útján.

Tegyétek már fel a kérdést magatoknak, vajon miért nem teszi?

Nem mellesleg az XSX a világtörténelem első és egyetlen konzolja, ami launch cím nélkül jelent meg....
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.17. 07:46:14