banner
  • xxx007
    Sziasztok!

Adott egy Xbox One S , karácsony i ajándékként vásárolt készülék ... ami szenteste kibontva beállítva, kb.8 játék letöltés elindítása + Fifa 19 lemezről telepítve ... másnap átadom a gyereknek hogy tessék használd, Fifát lehet csapatni többi töltődik ... én elmentem otthonról ... Mire jövök a box kikapcsolva, azt mondta lefagyott a játék miközben pauset lenyomta hogy a boxot hogy kapcsolta ki nemtudom. Próbáltam bekapcsolni hangot kiadta, gomb kivilágít majd kb10mp és lekapcsolt ... ezt eljátszottam vele vagy 20x. Neten megnéztem hogy van a factory gomb kombináció megpróbáltam... vagy lekapcsolt 10mp körül vagy lefagyot a telepítésnél ... közben megrendeltem a javítást az MS oldalán ... mondom gajra ment 1 nap után ... Gondoltam teszek egy utólsó próbát mielőtt csomagolom, erre factory végig megy Fifát lemezről feltelepítem, játszok majd pause, játék megint lefagy ... home gombal kilépek majd kikapcsolom a boxot ... leáll de a ventilátor forog , gomb villog vagy 2 órán keresztül mire megunom és hosszan nyomva lekapcsolom ... eltelik 2 óra ujra bekapcsolom indul elsöre, F1 letölt, játszik pá kört majd pause - nem fagy le kilép kikapcsol 3 villogás után leáll ... gamepaddal bekapcsolom Forza Horizont tölti egész éjjel, még nincs kész , de tölti ... Kérdés: Mivel megvan rendelve a javítás visszaküldjem? Ha igen milyen hibával ... látszólag megjavult Vagy volt már valakinek hasonló tapasztalata ... nem volt még Xboxunk, nem tudom mi normális min nem ... Köszi

Más fórumra is írtam, lehet valaki felismer...