Adott egy Xbox One S , karácsony i ajándékként vásárolt készülék ... ami szenteste kibontva beállítva, kb.8 játék letöltés elindítása + Fifa 19 lemezről telepítve ... másnap átadom a gyereknek hogy tessék használd, Fifát lehet csapatni többi töltődik ... én elmentem otthonról ... Mire jövök a box kikapcsolva, azt mondta lefagyott a játék miközben pauset lenyomta hogy a boxot hogy kapcsolta ki nemtudom. Próbáltam bekapcsolni hangot kiadta, gomb kivilágít majd kb10mp és lekapcsolt ... ezt eljátszottam vele vagy 20x. Neten megnéztem hogy van a factory gomb kombináció megpróbáltam... vagy lekapcsolt 10mp körül vagy lefagyot a telepítésnél ... közben megrendeltem a javítást az MS oldalán ... mondom gajra ment 1 nap után ... Gondoltam teszek egy utólsó próbát mielőtt csomagolom, erre factory végig megy Fifát lemezről feltelepítem, játszok majd pause, játék megint lefagy ... home gombal kilépek majd kikapcsolom a boxot ... leáll de a ventilátor forog , gomb villog vagy 2 órán keresztül mire megunom és hosszan nyomva lekapcsolom ... eltelik 2 óra ujra bekapcsolom indul elsöre, F1 letölt, játszik pá kört majd pause - nem fagy le kilép kikapcsol 3 villogás után leáll ... gamepaddal bekapcsolom Forza Horizont tölti egész éjjel, még nincs kész , de tölti ... Kérdés: Mivel megvan rendelve a javítás visszaküldjem? Ha igen milyen hibával ... látszólag megjavult Vagy volt már valakinek hasonló tapasztalata ... nem volt még Xboxunk, nem tudom mi normális min nem ... Köszi