176622
-
hunbalee #175140 Na itt a baj.. Csak a játékosok versengenek egymással a két "nagyhatalom" meg csak röhög rajtuk..Semmiféle verseny nincs ha játszani akarsz veszed akár a 27. féle kütyüt is. Ha nem érdekel xy termék akkor nem veszed. Sosem értettem ezt a dolgot. Szerintem attól senkinek se lesz jobb ha a ms mindent CSAK xboxra adna ki pl kifejezetten csak Series X-re..Ez így jó ahogy van. Ha kell a csillió fps költsél fél milliókat pcre.. Ha meg meguntad veszed a dobozukat töredék áron amit 4 év múlva is még mindig eltudsz adni majd a feléért..
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.16. 22:21:44 -
#175139 Hogy ez nekem kevés. Hogy ennél többet várok el tőlük, mert baszhatják a launchot, ha nem jönnek a játékok, ezt a gent is bukják és én ezt nem akarom, mert a fogyasztónak (nekem) az a jó , ha szoros a verseny és nem az, ha az egyik fél megint dominálja a piacot.
És mert leszarom a konformisták kifogásait, amint éppen egy milliárd dolláros multi fogadatlan prókátorai a fórumon. Engem egy dolog érdekel: minél több és minél jobb játékok legyenek. Én azt gondolom, hogy a játékosok 99.99%-a egyetért velem. Nem fogsz olyan xbox tulajt találni, aki visszautasítana egy Uncharted vagy Last of Us kategóriás exkluzívot a MS-tól.
A GPU jó dolog, de nem elég. Ennél több kell. Bevásároltak 1st party stúdiókból, használják őket végre. -
#175138 Az igaz, de volt valahol philnek egy nyilatkozata, hogy az eladott új konzolok közel 75 százaléka ultimates volt. Rá egy napra szintén nyilatkozták, hogy 3 millával nött az előfizetések száma. Tehát, ha osztunk szorzunk és,ha csak a fele igaz ennek is jóval több mint ami te növekedést sejtesz.. És így azért kicsit más a leányzó fekvése a jó start tekintetében.... Csak olvasni kell a sorok között, ha vannak, ha nincsenek eladási adatok....
-
#175137 "Mindenidők legjobb nyitása mellett"
Ha 100 darab konzolt ad el valaki, majd x év múlva 150 darabot, az is minden idők legjobb nyitása.
Annál az 1 millió X1-nél nem volt nehéz most 1,2 milliót eladni. Ez semmit sem jelent.
Nem szavazott semmire, mert a Microsoftot nem érdekli, hány darab konzolt ad el. Így "nyilván" az se érdekli, ebből mennyi pénze lesz. Majd a másik oldal beárazza a Microsoft sikerét. -
#175136 Jó, belátom, óriásit hibáztam. :D -
#175135 Kikérem magamnak én kv-nál is 175650 ft ér jutottam hozzá.. -
#175134 Nyomjad akkor ezt a ragefesztet, hátha az MS akkor változtat az üzleti modelljén, és visszaáll az előzőre, aminek az lett a vége, hogy a földbeálltak az eladási számai. Mindenidők legjobb nyitása mellett őket pont nem érdekli, hogy a kőkockák miért sírnak. Nekik nem ez a piac. Ezt lehet nem szeretni, de attól még ez van, átpozícionálták a bizniszt máshova, a pénztárnál lehet szavazni. Te is én is Harlekin is meg a topikban mindenki 185ezer forintnyi szavazatot adott le oda, hogy jól van ez így. Akkor meg mi is a gond?! -
#175133 Ez nem igaz, ha időben jön valami az soha nem szokott baj lenni. -
#175132 Köszi szépen! Így baromi jó az ajánlat. -
hunbalee #175131 Az internetet és a TV-t alapból kb 20 éve fizetem így az hogy a -30 ezres áráért cserébe kérik azt hogy "írjak" alá még 2 évet amikor amúgy is a halálomig náluk leszek az több mint vicces. Ezeket ki kell használni mivel ez így jelenleg ingyen 30 ezer ft.
Nem mellesleg ha van náluk vett telod mobil előfizuval mobil nettel bőven 100k alatt van a gép...
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.16. 14:04:35 -
#175130 "Szolgáltatónál pl telekom csak 156k"
Gondolom, ha élő előfizetésed van, ugye?
Csak mert most néztem, hogy 184.800 Mátyás jelenleg (gondolom egyszerű földi halandóknak) a Telekom oldalán... -
#175129 Senkinek nem fáj, én is vettem. Azt mondom, hogy röhej, hogy egy új generációs megjelenést 500 dolláros árral arra alapoznak, hogy milyen jó lesz játszani a konzollal az Xbox 360-as címekkel...Se új hardver fícsör, se új szoftver fícsör (dashboard, store), se (új) játék.
Szerintem ezzel mindent el is mondtam.
-
#175128 Úgy értettük: nincs rá ÚJ, nextgen játék. Mint 2014-ben volt a Ryse vagy a Dead Rising 3. Régi játék nyilván van. -
hunbalee #175127 Jelen. És elnézésed kérem, hogy nem érzem magam emiatt fa..nak.
Már a One X korszakomban is a letöbb játékom xbox 360-as volt a gépen. És amint lesz Series X-em (nem sietek a vétellel sehova) kérlek szépen előtt CSAK az xbox 360-as játékok lesznek rajta játszva. Hogy miért? Mert a régi jó klasszikusok felejthetetlenek és inkább azokkal játszok akár 10x több generáción át mint a mai kitolom azt holnap már nem is emlékszem rá annyira érdektelen hulladékokkal.
Ez a jó a game iparban annyi platform van és annyi féle játékstílus ,hogy félelmetes.
Ez a nincs rá játék meg miért vesz valaki SX-et most meg egyenes nevetséges kérdés... Ha az emberek hozzászoknának a ..arhoz még mindig a dosos korszakban lenne a világ... Van akinek már az elég indok hogy valami nem 2 perc alatt loadingol hanem csak 30 sec alatt (csak mondtam random időket) És nincs rá játék... Nincs bizony aki az xbox 360 megjelenés óta MS user az hirtelen új fiókot indít és a többszáz játékát kukázza mi?
Szóval totál nem értem miért fáj egyeseknek, hogy valaki Series X-et vett most. Szolgáltatónál pl telekom csak 156k (durvább előfizetéssel meg még nevetségesen olcsóbb) Halkan mondom a One X akció nélkül még mindig ennyibe kerül... És az alap ára a konzolnak n+1 boltban nem igen fog leesni erre a szintre még jó ideig. -
#175126 Tényleg nem szeretnék erre sokat áldozni még....
Mindenkinek igaza van és jogosak az elvárások, de jelenleg nem ez van és jelenleg a nagy többség igazolta, hogy jó ez így ahogyan van hiszen megvette............
PONTOSAN TE IS!!! Mi más mérce kellene nekik. Vagy szerinted ezt most itt valaki elolvassa vagy küldtél bár mikor is feedet nekik, hogy mik az elvárások???
Én is bőségesen megtehetném, hogy legyen ps em akár mind, de nálam még vacila sincs, hogy vegyek.... Inkább poker-en egy 3-as 5-ös lapra All in el benyomom az árát.
Pont tegnap csomagoltam el az OX et és szépen megy a szekrénybe kinectestől a többi box mellé.....
Tegnap egész nap a lószar indi GP-s játékokkal játszottam egyszer beléptem WZ be egy mecsre, meg kb 1.5 órát SOT oztam, de ezen kívül the talos principle ment mert lassan kiszedik GP-ből...
Ma meg tuti a 360as dead island fog menni este, ha össze jön a brigád. Pedig vagy 2 x végig toltam már... :-D
Megvettük a walhallát és cold wart, de walhallát még el se indítottam sőt le se szedtem a cold warba meg csak belenéztem.................. :-D Sajnálom, de ilyen vagyok...... -
#175125 Játszani a géppel nem lehet sajnos, ahhoz játék kell. -
#175124 Szerintem baromira kiakarták hozni a gépeket karácsony előtt, hogy legyen mit eladni.
Tudták jól, hogy nem lesz rá igazán launch cím, és ez látszik is a felhozatalon.
Az MS talán kihozta volna a Halo-t, de aztán tudjuk mi lett belőle.
A PS meg egy remake-et, meg egy DLC-t villantott.
Simán eltudom képzelni, hogy elakarták tolni a Last of Us megjelenést konzol launchra,
(volt is valami hasonló pletyka asszem) felpimpelni jobban aztán tessék nextgen játék.
Ott meg ugye a szivárogtatók segítettek be.
Ilyen ez most, ez van, a Covidra sokmindent rá lehet fogni.
Nextgennel meg majd játszunk 6-12 hónap múlva. -
#175123 Az hogy igazam van vagy sincs az lényegtelen a tények és a tendencia igazolja azt amit mondok JELENLEG. Természetesen az a jövőben változhat... -
#175122 Ki a faszom akar az előző generációs szarokkal játszani az SX-en, őszintén? Tegnap átnéztem a GamePasst, van benne nagy jóindulattal 5 cím kb, ami érdekel, és amibe belenézek, a többi ratyadék szar vagy már megvót. Ez lesz az érv majd, hogy több mint 1000 játékot tolhatsz minden generációból, ami korábban jött? Ezért nem kell 185 ezres konzol.
Röhej, hogy nincs egyetlen egy launch cím sem baszki. Ne csináljunk már úgy, mintha ez normális lenne! Legalább 2-3 cím kellett volna, minimum egy új AAA-exkluzív meg két középszar, de valami, amiért érdemes váltani!
Én is megvettem az SX-et, azért, mert egy idióta vagyok. Nem volt rá szükségem, ott volt az X1X. Azon szinte pont úgy futnának a GP-s címek, mint itt, a különbség nem 185 ezer forintnyi lenne. Én megengedhetem magamnak, hogy mindkét konzolom day 1 meglegyen, de sokan nem így vannak ám ezzel. De hogy nincs mindkettőre szükségem, az kurva biztos. És ha ki-ki alapon kéne választani, akkor biztos a PS5 lenne az.
Játék-játék-játék, ez lenne a kulcsa az egésznek. A GP se lesz életképes új játékok nélkül évekig, mert egy idő után mindenkinek elege lesz a levetett címekből. -
#175121 Értem és remélem nincs igazad. -
#175120 Azért hívják annak, mert ezt várják tőlük, ha azt mondanák, hogy egy új konzol a kutya se venné meg! Nagy vonalakban...
Minden ugyan az maradt még a nyomorult kontikat is tudod régit újat bár hol használni.. És lehetne bőven mit példának felhozni..
Viszont 360-nál még a store felület, a dash felület is más volt eszközök használat tekintetében, meg bőven más volt
Tehát az a hajó elment és olyan hajó nem is lesz soha többet mint ami a 360 után következett. Sőt garantáltan tudom mondani, hogy CSAK e tekintetben véve is biztosan ROSSZABBRA lehet későbbiekben számítani...
Félre értesz engem, mert én nem ellened beszélek, sőt értem is amit mondasz és nem is mondom azt, hogy nem jogosak az igényeid elvárásaid, de ezek már csak álmok, és azok is maradnak....
Nem azt mondom, hogy pont te mondod, ezeket főleg nem mindet, de neked posztolva kénytelen vagyok általánosítás helyett ezt használni, hogy emészthetőbb legyen akinek nem inge nem veszi magára ellentábornak! :-D
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2020.11.16. 11:53:20 -
#175119 Miért ne venném meg? Megvettem volna a PS5-öt is, ha a sonynak nem az a brilliáns sales taktikája, hogy nem csinál elég gépet. Az is elő lett rendelve egy nap a box-szal, csak azt nem tudta egy bolt se teljesíteni. Nem nagyon zavar, nincs játék arra sem, a DeS-t végigvittem ps3-on, a szebb grafika alatt ugyanaz a játék van. A pókember standalone dlc meg nem érdekel, az alapjátékot sem vittem végig, nem az én világom.
Szerintem te, meg az a másik kommentelő, nagyon félreértetek engem. Nekem semmi bajom az xbox series x-szel, egy jó gép, erősebb a ps5-nél és nagyon jó az ár-érték aránya. Nem hiszem, hogy ennyi pénzből ki lehetne hozni hasonló erejű pc-t. Mondom úgy, hogy erősebb pc-m van, mint a series x, de csak a videokari volt bele vagy 3-4 kiló. Jelenleg a boxon a pillars of eternity 2-vel játsszok a legtöbbet. Az ssd-vel kb olyan, mint pc-n. Ebben a játékban van olyan 3-400 órám eddig pc-n. Jól elvagyok vele konzolon, nem mondom, de azért nem ugyanaz, mint amikor x360 után először felbootoltam a xbox one-on pl a Dead Rising 3 zombihordáját vagy a Ryse szuper grafikáját. Mindkettő objektíven szarabb játék, de akkor és ott ez kellett, hogy érezze az ember a generációváltást.
Hiányzik az a "húú bazmeg" érzés. A gép képes lenne rá, csak játékot nem csináltak hozzá. -
#175118 Soha nem mondtam, hogy leáldozott az MS-nek. Semmi bajom a kütyüvel, azzal van bajom, hogy a MS bevásárolt egy rakás 1st party stúdiót csak épp játékot felejtett el csinálni a launchra. Ilyen még nem volt, ez visszakereshető. A BC ezt nem változtatja meg.
A one x-et meg a MS (és a ps4 pro-t a sony) nevezte "nem generációváltásnak", nem én. Ezt megint ők hívják "új generációnak", nem én. -
#175117 Egy kérdést engedj meg...Minek vetted meg első nap az SX-et? Nem a megvétel napján tudtad meg, hogy a helyzet ez, hogy nincs rá olyan játék amit te szeretnél megjelenés napján és ,hogy még azon kívül is van problémád velük.
Tényleg csak próbálom megérteni a dolgot, hogy ha ennyi problémád van velük akkor minek megvenni.
Én megveszem, mert engem maga a birtoklási érzés is feldob, ha egyszer se kapcsolnám be. De pont ezért nem értem, hogy olyan akinek sokkal több a baja ezzel az egésszel így ahogyan van az minek veszi meg. Ott még a birtoklási vágy is elenyésző lesz...
Tényleg nem kötekedés csak érteni szeretném! Mi vezérel, mi késztet erre, hogy vedd meg? -
#175116 Ha így vesszük akkor ez se gen váltás volt, hiszen milyen generáció váltás az, ahol nincs generációs játék, de minden előző játék viszont fut!!?
Ti ideologizáljátok, hogy mi mit hoz az MS-nek. MS-t évek óta temetitek, ha philről készül egy kép, hogy össze fosta magát akkor egyből az van, hogy leáldozott az MS nek, vége a boxnak, Pedig szegény fil csak kovászos uborkát evett kefirrel...
És ehhez képest MS él és virul és gazdagodik..
Jelenleg annyi fellelhető játék van aminek a 99,999999 % val sem játszottál, hogy ha nem jelenne meg akkor se lenne semmi baj.De ehhez képest csak ma 4 játék került bele a storeba!
Viszont az meg végkép nem az ő hibájuk, hogy az USER társaság 0,0000001 százalékának pont mindig az a 0,00000001 százalék játék 24/24 ben hiányzik......
Ráadásul egy szóval nem mondtam, hogy nem kell , de ha tiltakoznék ellene akkor is jönne új játék, hiszen a mai 4 az élő példa...
Nekem mi a problémám??? Nekem????
Nekem semmi köszönöm szépen nekem minden így ahogyan van rendben van.
-
#175115 Te miről beszélsz, ne haragudj? Az megvan, hogy megvettem a xbox series x-et első nap? ÉS elő van rendelve a PS5 is? Nem fogok ebbe a konzolfanboy faszságba beleszállni. -
#175114 A one x nem volt generációváltás.
"És tegyük hozzá ott a GEN váltás egy sokkal nagyobb idő elteltével jött így volt IDŐ SOKKAL TÖBB MINDENRE"
Egy darab játék, ami nextgen, az akkora kérés volt? Miattam lehet crossgen is, de legyen 1st party, ami miatt az ember úgy érezze, megérte megvenni a kütyüt.
"a nem tetszik akkor nem veszed meg és kizártad őket."
We have an offline console, it is called xbox 360. :DDD Ez az érvelés hasonló és óriási sikereket hozott a MS-nak az előző generációban.
"És valóban jobban fut még a régi játék is"
Szuper. Akkor innentől már nem is kell egyetlen új játék sem gondolom, ez az érved. Aki végigvitte előző genben az vigye végig újra és kussoljon.
Tényleg nem tudom, mi a problémád. Vagyunk páran, akik szerettünk volna legalább egy 1st party játékot launchra. A MS is szeretett volna: ez lett volna a Halo Infinite, ami rajta van a dobozon is. Ebből aztán nem lett semmi. Ne haragudj, nem hiszem el, hogy ez valami nagy mesterterv része lett volna. Egyszerűen elbaszták. Ez van. Sony se sokkal jobb. -
#175113 Engem egy nagyon nagy dolog aggaszt!
Pontosan az, hogy a gamer társadalom kezd elkorcsosulni... Viszont ezzel ellentétesen kezd a technológia már a konzolokban is felülemelkedni. És ez generálja a sok ostoba hozzáállást.
Leírom a tegnapi esetemet.. Reggel bekapcs sx.
Elindít játék(egy indi szar) és boldogság van...
1 óra múlva mondom itt van valami acsi megnézem tutoriált, hogy mi is az.
Kereső indít boxon..
Mivel full átköltöztem ox ről sx re így ahogy megnyílt a kereső azt az elmúlt 4 év előzményt elkezdte megnyitni.... Vártam vártam..... meguntam
Vissza játék, na az is nyögve nyelősen lépett vissza... ami miatt meg is térdelt majd box magátol kikapcs...
Újraindítás
Minden fasza...
Viszont Játék nem indul... vagy is igen, de mégse, mert közben jön hiba üzenet xd0000198 és, hogy indítsam újra boxot
Na ez megtörtént 3x mindig ide futott ki a dolog és már minden játékkal...
Na egy sima USER ITT KEZDI TELEFRÖCSÖGNI A NETET, HOGY IPARI HULLADÉKOT VETT!
Én elkezdtem a procedurát, áramtalanit, live státusz ellenőrzés, ki be jelentkeztetni profilt, offline mode, dump törlés,stb stb... Ami alap esetben megoldás szokott lenni minden hibára....
De ugyan úgy szar maradt.... semmi nem indult továbbra sem....
A maradék USER itt kezd el fröcsögni....
Én viszont elkezdtem utána olvasni mi lehet ez. Azt találtam, hogy ez nem csak nekem probléma,de sehol semmi egy nyamvadt megoldás sincs leírva...
Csak ilyen rész infók...
Kiderült ez a kód egy tiltás eredménye, mert a rendszer figyelő a sok oldal nyitást meg játék indítgatást támadásnak azonosítja.. Looool
Így egy széljegyzetben egy semmit mondó oldalon javaslat, hogy router reset és a box beállításoknál alternate MAC ADDRESS adás és restart.
ÉS TÉNYLEG MŰKÖDÖTT!
Beírtam ezt pár fórumra megoldásnak ahol még ennek híre sem volt, hogy megoldható... Páran istenítettek, páran meg lebasztak, hogy miért nem előbb írtam meg, mert már megrendelték a futárt meg vissza vitték és vissza kérték a pénzt....
Na hát itt tart a Gamer társadalom.....
-
#175112 Na de pont ez a lényeg. A felsorolt játékok közül a FH4, Cities: skyline benne van a gamepass ultimateban, igaz DLC nélkül, a WOT ingyenes. Emellett benne van a GPUban a gold előfizetés, a mobilos xcloud is és az EA előfizetéses cuccának a kisebb verziója. És ennyi, hogy veszel 12+1 havi goldot, majd rányomsz az ultimate upgradere ha szerencséd van 300ért, ha nincs akkor 4000ért. És töredék pénzből megvagy, plusz még 250 játék. Mert hogy a GPU mellé most még 180 Xbox játékot és 80+ EA játékot.
Aki most jön konzolozni az vehet 30ezerért játékonként per darab, vagy fizethet havi 4500öt okosítás nélkül, vagy jóval kevesebbett okosítással és van egyből 250 játéka. Ez a két üzleti modell teljesen eltérő, meglátjuk majd melyik fog működni. És ahogy Harlekin is írja, én is találtam már tucatszám gyöngyszemeket ebben a rám öntött 250 játékban, szóval nem csak a FH4et pörgetem belőle.
A FH4et a gyerekek is szokták nyomni, lányomnak konkrétan leesett az álla, hogy hogyan néz ki XSX-en, pedig a PC amin eddig nyomta, az is viszi a 4k@ultra@60at röccenés nélkül, de mégis neki ez a fény-árnyék dolog jobban bejön az XSX verzióban. Nekem meg mondjuk nem, mert én meg látom a pár helyen gyengébb textúrákat, mert már régebb óta foglalkozok ezzel, és engem pl időnként ez zavar.
-
#175111 "Ha 15 éve amikor totál véletlenül nem x box kerül hozzám, akkor most nem itt lennék ennyi.."
Ha 2008 októberében véletlenül PS3-at veszek, akkor én sem itt lennék. És tényleg csak ennyi! ;) -
#175110 Engem semmi más nem tart az xbox társaságban csak a múlt...Nekem minden játék egy tucat... Soha semmikor nem érdekelt maga az ex... Tegyük hozzá, hogy a sony exek nagy többségétől a hideg is kiráz...
Ha 15 éve amikor totál véletlenül nem x box kerül hozzám, akkor most nem itt lennék ennyi... Hiszen a 15 év alatt egy dolog lett állandó! Mégpedig az a baráti mag akik napi szinten ugyan így itt vannak mint én. Mindig jönnek mennek újak, de egy fix brigád van és az, hogy este még ha különböző játékokkal nyomjuk akkor is egy partyban beszélgetünk az mindent megér... Ha a sony ingyen adná a gépét, és fele annyiért a játékait ez a brigád akkor se menne oda és ez nekik meg nekem is tökéletesen megfelel... -
#175109 És ott a pont. Ennyi. -
#175108 Ugyan ez. Harlekinnek írtam egy privit a hétvégén ezzel a GPU-val kapcsolatosan, mert lejár január elején a Gold-om, ér kurvára nem vágom, hogy most mi a szitu. GPU és GOLD is van? Leesett, mármint Harli rávilágított, amit innen is köszönök neki. Én is úgy vagyok, hogy 4-5 full DLC-s címeg MEGVESZEK, és azokkal elvagyok. Forza Horizon sorozat, Pinball FX3, Cities Skylines, World of Tanks. Úgyhogy decemberben ebben kéni is fogok egy kis segítséget. Mármint 12 havi Gold tagságban pl... ;) -
#175107 Pontosan, én is csak magamból indulok ki és kb. 5 éve azért vettem egy ONE-t a ps4 mellé, mert voltak exkluzív címek, amik érdekeltek, most pedig lófasz sincs, tehát NEKEM nem fogják addig eladni az SX-er, amíg ez nem változik. A One már régóta nincs a háznál az MS áldásos tevékenysége miatt, miszerint nem kell ide semmi exkluzív, megy a szekér így is. Mert ugye ez van, nem pedig arról van szó, hogy szegények az összes stúdióval karöltve azon dolgoznak, hogy valami system sellert kihozzanak, csak a csúnya türelmetlen, elégedetlen userek nem bírnak várni.
Az egyetlen system seller itt a GPU lett, amire nem mondtam egy szóval sem, hogy szar dolog, de nekem semmi szükségem 100+ játékra, amivel valószínűleg sosem fogok játszani. -
#175106 Olvasgatom a hozzászólásokat, és én is szét teszem a kezeimet a jelen helyzetben. Most egy-két hónapig biztosan marad a XOX, aztán meglátjuk. Fura dolog ez, hogy launch, meg hogy nincs nagyon új játék. Én egyébként képes vagyok egy-egy új effektért, vagy, hogy szebb egy játék megvenni egy új kütyüt csak azért, mert az nekem jó. Most bizonytalan vagyok. Kivárok. Mármint nem abban, hogy XSX lesz-e vagy PS5 (egyébként elmondom, hogy a Forza Horizon 4 tart még mindig az XBOX táborban, meg talán lesz következő, és akkor tuti az XBOX). 2008 óta tolom a Microsoft platformján. Már a Falconos FAT 360-am után is erősen gondolkoztam a platformváltáson, de maradtam. Ilyen hűséges vagyok...
Még annyit, hogy amikor megláttam a PS5-öt és az új kontrollerét, fura módom olyan (és annyira) minőségi érzésem volt (elkapott az a fura azonnali vásárlási vágy), hogy mondom nekem ez KELL! De mondom, a hűség. És látjátok, képes az ember meginogni. És nem is kifejezetten a (az exclusive) játékok miatt, hogy Darkot is idézzem kicsit...
Azért meg ne haragudjatok, hogy ilyen hosszasan taglalom ezt, de "Ti" igazán értitek ezt, más úgysem. -
#175105 Eladtak 150 millió embernek ps4 és xbox one konzolokat. PS5 esetén 2-300 milliós eladást halucinálnak már egyesek. Megmondjam mennyi a Föld lakossága? Mekkora az a piac, amit még le lehet fedni? Mennyi az olyan játékos akik a gamepassban szereplő játékokból közel nullát játszott? Tudom, hogy fáj neked, hogy az MS, nem az ilyen kiégett minden baj, a baj is baj, és még több baj vén rókákat célozta meg, hanem a mindenki mást, de akkor is ez van, ha még nyolcvanszor körbejárjuk a témát, akkor is ez lesz. Előző genben ugyanazzal a recepttel ment a két gyártó, most nem. Meglátjuk melyik sikeresebb üzletileg. És emellett mindenki dönthet melyik neki személyszerint a jobb. Neked akkor nem az MS féle modell, jó ezt írjuk fel egy FAQ-ba a topik fejlécbe és lapozzunk. -
#175104 Ezt a kommented aranyba kellene önteni. :) De az előtte lévő is szinte tökéletesen fedi az én véleményem a témában. Nem is értem minek ide járnak picsogni, miért nem a PS4 topikban ünneplik körbe egymást, hogy ott milyen kurva jó a sok exclu cím. -
#175103 Senki???!! Örökösen ezek vannak szajkózva...
És egy rohadt nagy dolgot felejtetek el MINDIG.
AKKOR OTT KÉNYSZER VOLT!!! ONE megjelenésnél
Hiszen nem volt MÁS lehetőség ott akkor, ha ezek nincsenek, úgy a konzolon használható játékok száma konvergált volna a nullával
Nem volt vissza felé kompatibilitás... Kényszerűség szülte őket.... ONE X nél viszont már ennek nyoma se volt.
És tegyük hozzá ott a GEN váltás egy sokkal nagyobb idő elteltével jött így volt IDŐ SOKKAL TÖBB MINDENRE.
Ezeket a gen váltásokat se ők szülik és akarják...
Ezt is az ostoba felhasználó tábor generálja az örök elégedetlenség miatt...
Ők az igényeket szolgálják ki nem bele kényszerítenek ebbe, hanem amikre vágytok azokat teljesítik, van lehetőséged változtatni, ha nem tetszik akkor nem veszed meg és kizártad őket.
Hangoztatva van , hogy jobban fusson a játék! Miért nem 60 fps miért nem stabil miért nem.... nesztek új gép.. És valóban jobban fut még a régi játék is
Tehát lehet szidni őket csak hát inkább el kellene ezeken gondolkodni.
Biztos nem kicseszni akarnak veletek hiszen, ha mindenkivel kicsesznek holnap éhen halnak... És szerintem nem úgy tűnik mint akik ezt akarnák és ez felé haladnának.. -
#175102 Ez a lehető legjobb...Igen fizess többet, ha többre vágysz és így már nincs maszatolás a fejlesztésben sem hiszen el KELL, hogy különüljön egymástól a 2 dolog. Több pénzt akarsz kapni a szarodér, akkor csináld jobbra, és érezhetően jobbra. Mert, ha nem így teszel akkor nem kapsz többet érte. -
#175101 Senki nem beszélt itt gyors, olcsó exkluzív játékokról. De basszus, kijött egy új generáció a konzolokból. Ehhez képest a boxon NULLA darab olyan játék van, ami az új generációt igényli. Nulla. Egy sincs. Zéró. Nada. A GPU jó, nekem is van régóta, nagyon szeretem, teljesen egyetértek veled mindenben a GPU-val kapcsolatban, DE: ehhez nem kell xbox series s vagy x-et venni. Már akkor sem, ha van egy alap xbox one-od. Ha egy one x-ed, akkor meg egyáltalán nem. Van három-négy játék, ami picit szebb vagy gyorsabb, de ugyanaz a játék? Mármint feltéve, hogy van 4K tévéd, ha nincs (ahogy felmérések szerint az emberek többségének még mindig nincs ...), akkor egyenesen kidobott pénz az új box.
PS4 egy remake-et meg standalone dlc-t tudott felhozni. Több, de alig. Lófasz volt ez a launch és nem, nem ilyen volt az előző launchok egyike sem.
Xbox One: Ryse, Dead Rising 3, Forza 5. Ezek mind konzol exkluzívok voltak a launchkor.
PS4: Killzone 4, Knack, Resogun.
3rd party kb hozta ugyanazt akkor is, mint most. Új crossgen AC és COD (akkor volt Battlefield is, most nincs), de a 1st partyk legalább felmutattak valamit. Olyan nagy elvárás lett volna legalább egy játék, ami bemutatja, hogy mit tud az új generáció? És nem egy remake vagy egy rövidke expandalone?
Ezért hiszünk a télapóban mert azt vártuk el, ami minden launchkor alap?
Te meg én megvesszük a legújabb kütyüket, meg még az a 10 ember, aki ide szokott jönni kommentelni. A többség viszont, aki megvette az előző gent, az most vakarja a fejér, hogy minek költsön el 180 ezer forintot, ha ugyanazokkal a játékokkal fog játszani, mint most? A ray tracing miatt?
Konzolt a játékok adnak el. És nem a tavalyi játékok meg az 5 éves játékok. A Gears 5 szuper, csak már tavaly kijött, az a baj vele. A Grounded-dal sincs semmi baj, csak az is kint van már hónapok óta és tökéletesen játszható.