XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Most reálisan kérdezem? Mégis mit vártunk 4-6 évig fejlesztenek egy exclusive játékot.... jó esetben.
Persze lehet mondani hogy csak 2, meg a Des egy létező cucc, de mégis friss, alapoktól lett újraalkotva....
De még mindig jobb a semmitől.
Tudom nem mindenkit érdekel, ahogy a Godfall se, de van játék, ennyit lehet megcsinálni egy 2020-as év után, amiben volt Last of Us 2 + Tsushima, jövőre jön a Horizon 2 + God of War 2.....
Szóval érted, én is várnék 20 jó új címet, de reálisan?
PS4-nél meg volt egy Killzone meg Knack... szuper.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kihagyhatatlan ajanlat! Vegyetek, vigyetek!!! Ennyiert ajandek!!!
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Legyen valami Naughty Dog játék, mondjuk amit csiripelnek, a Sully-s 80-as években játszódó Uncharted előzmény. Azért már megérné elővenni pl.
ez mar akar igaz is lehet... 😞
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Akinek meg számít annak meg mindegy hogy van vagy nincs.
És mikor van még 2 év GPU-ja az embernek akkor erősen elgondolkozik, hogy kell-e a PS5.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vagy úgy is mondhatnánk, hogy nem mondjuk meg, hogy mennyivel adtunk el többet annál, amit szintén nem mondunk meg, mennyi volt. :-D
Szép vállalati kommunikáció.
PS5 II PSVR
Ez a launch, de komolyan ... Bealudt mindkettő nagy gyártó nagyon keményen.
"Q: For some reason when I play, it still plays at 30 fps. Is there something I need to do in order to fix that?
A: It is still stuck at 30fps, got confirmation from Microsoft that news is coming on that soon. Apologies for the confusion there."
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.13. 07:27:35

Amúgy ez az elfüstölés tényleg ijesztő, én is az előbb kikapcsoltam már nehogy gond legyen. Előtte nem ment sokat, csak 35 órát egyfolytában. De láttam is rajta, hogy mégegyszer 35 órát csapatnám, akkor elkezdene langyosodni a tökhideg gép, szóval nem kockáztattam tovább, ki van kapcsolva most már. 😊
XSX:
4K 60FPS + HDR; performance mode coming later (2688x1512 at 120 FPS + HDR)
XSS:
1080p 60FPS + HDR; performance mode coming later (1344x756 at 120 FPS + HDR)
Egyedülállók napja akció
Boxon ugye minden 1st party crossgen, de 1st party játék nincs is inuláskor, 3rd partykból meg igazából annyi a különbség last és next gen AC Valhalla között, hogy 30 vagy 60 fps. Nem mondom, számít, nagyon is, de azért magam alá nem csinálok a gyönyörűségtől. A Ryse nem volt nagyszám játék előző gen launchkor, de legalább jól nézett ki, lehetett mutogatni, szebb volt sokkal, mint 360-on a játékok. Az AC Valhalla ugyanaz az engine, mint az Odyssey meg az Origin és azt sem mondanám, hogy szebb ezeknél.
PS5 sem áll sokkal jobban. Ott van két (másfél) true next gen játék, de ebből egy ugye egy remake, ami nextgennek látszik, de akkor is egy remake. A másik meg egy standalone dlc.
Akinek nincs most nagyon pénze konzolra, az nyugodtan hagyja ki a launchot. Nem sokat veszít vele. Úgy kb jövő nyárig kényelmesen el lehet lenni az előző gennel.
PSN ID.: Beegabor
Nagy számok törvénye szerint ez bekövetkezik pontosan úgy mint minden mással. Arról nem beszélve, hogy addig ameddig hivatalos megerősítés nincs csak kacsa. Vagy esetleg egy retard user poén, vagy faild mert véletlenül beleborult a reggeli kakaó. Stb... Minden generációnál ez van.... Arrol nem beszélve hogy ign sony bérenc szal a gyüjtőhelye ezeknek,ha igaz ha nem
Utoljára szerkesztette: toza, 2020.11.11. 16:19:23
a fene!
Ellenben legalább psen jó kevesen tudják majd megcsodálni azt a nextgen feelinget<#nevetes1>#nevetes1>
Ezeknél valami már-már megcsillan a nextgen feelingből, itt ugyanezt kb a Valhallának meg a Gears Tacticsnak kéne hoznia.
Így értettem azt, hogy van játék.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
A spiderman standalone dlc még ennyire sem. Bugsnax ... azt inkább hagyjuk. Ott sincs semmi.
Most AC Valhallát tolom, szép, a készítők nyilván végignézték az összes Viking évadot, meg egy kis Last Kingdomot is mellé. Ami legjobban tetszik eddig az az én privát hülyeségem: Pillars of Eternity II konzolon. Végre az ssd miatt elfogadhatóak lettek a töltögetések.
Jól összehozták.