banner
  • Harlekin
    Mai észrevételem....

Akik ismernek azok tudják, hogy egy sterilizált lakásban élek (asszony betegesen rendmániás)
    És ebben a lakásban az X egy por gyűjtő!

Ma kivételesen nem headsetben játszottam, mert asszony kérte, hogy ameddig olvas üljek mellé!

Arra lettem figyelmes, hogy RDR2 játék közben fél óra után az X elkezdett egy sugárhajtómű hanggal rendelkezni. Emlékeimben az élt, hogy ez nem normális, mert ennek semmi hangjának nem kellene lenni!(Nulladik napos scorpio edition x)

Odamegyek hallgatom nézem tényleg nagyon hangos és ráadásul rohadt meleg levegőt fúj ki. Elővettem az infrahőmérőt és megnéztem 61 fokos levegőt fújt ki a box!!!!
    Totál jól szellőző helyen van egy tv szekrény tetején semmi nincs a közelében!

Kábelek kihúz garázsba kimegy és kompresszorral kifújat.
    Hogy mi jött ki belőle... Brutál mennyiségű púder finomságú por!

5 perc kompresszorozás után..
    Behoztam összeraktam most 3 órája megy RDR2, BF5, PUBG cod felváltva és nulla semmi hangja a boxnak. És 41 fokos levegő távozik hátul!

Régen 360 at rendszeresen szétszedtem évente legalább 1x kitakarítani. Sajnos x nél ez valahogy elmaradt, de ezek után nagyon oda figyelek, mert csóri mit kaphatott a hanyagságom miatt jobb nem belegondolni!

Tehát aki hasonlót tapasztal ne legyen rest és szétszedés nélkül is megéri kifújatni...
    Remélem pár embernek hasznos lesz az infó!