XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX SERIES S REVIEW: SMALL CONSOLE, BIG POTENTIAL
XBOX SERIES X REVIEW: A NEXT-GEN PC
Xbox Series X review: next generation games machine, continuity console - or both?
Microsoft's industrial design was excellent with Xbox One X, but it's taken to the next level with the new machine, which is nigh-on silent even under the heaviest loads we could throw at it

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.05. 15:41:37
Valóban engem a The Medium izgat és igen amúgyis 1 hónapig ráérne, de szerintme max 2-3 nap 10.-e után és neten tele lesz user videókkal meg képekkel a net.
Kíváncsi leszek.
De igazából egyelőre csak a Medium ami főképpen izgat, a Gamepass-ban ingyen lesz!
Ehhez meg PS5 mellé egyelőre felesleges lenne a 185 ezres XSX szerintem.
Viszont gyanítom hogy ha másban nem is, de XOX-hez képest az fps tuti stabilabb lenne.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.05. 11:41:03
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az XSX dobozán 4K 120 Fps van.
Szerintem amúgy várjál vele akkor december elejéig. Addigra lesz egy csomó videó róla, és a Medium is csak akkor jön.
Volt amúgy valami inside video, ahol mutattak 120 FPS-es Gears 5 multit Series S-en, bár ez ugye nem mérvadó, mert a Coalition a szart is kifogja sajtolni abból a játékból a 2 konzolra.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kellenének normális összehasonlítások az új címeknél. De max 1-2 rossz minőségű youtube felvétel van, ami azért nem egyértelmű.
Persze jönnek itt azzal hogy gyors töltési idő meg kutyafüle.
Meg támogatja az Ray Tracinget. Meg 120 fps.
Csak éppen az hogy támogat Ray Tracinget az olyan szerintem kb mint az XSX dobozán a 8k.
Meg hiába van 120fps meg tökömtudja.
Nekem elég 1080p-hez, vagyis elég lenne, de van egy érzésem hogy a textúrák minősége még egy XOX-től is rosszabbak lesznek.
Túl szépen hangzott ez szerintem ahoz hogy igaz legyen.
Mármint az, amit az MS sugallni akart, hogy ez ugyanaz mint a nagy gép, csak kisebb felbontás + kevesebb fps. mikor a nagy 3x erősebb.
Az xsx nél is a fika megy, hogy semmivel nem jobb mint az xox.
Ezért majd miután eladtak pár száz ezer darabot, akkor majd így is úgy is jönnek az összehasonlítások... De akkor már legalább megindult a pőiac és a nagy gép miatti ömlengés elnyomja a fals hangokat...
Hogy hasonlattal éljek, mert itt mindig ez válik be ráadásul egy autóval!<#nevetes1>#nevetes1>
Az összes autó reklám egy fullos sport felszereltségű autóval kerül bemutatásra.
Te meg beballagsz a kereskedésben és megveszed a puritán city szart jó olcsón motortérben egy mókuskerekes meghajtással, de elhiszed, hogy egy 200 lovas fullos autód van hiszen ott azt láttad.
És ugye nem kell messzire menni csak ezt a fórumot megnézni, meg pár ember eddigi meg nyilvánulásait, hogy az xss csak "színében" tér el a nagy testvértől és hasonló eszmefuttatásaikat sarkítva...
Így bolond lenne MS erre ráeszméltetni a hiszékenyeket, mert ha már majd ezek megveszik akkor még inkább ez fog bennük erősödni, hiszen az ember csak nehezen ismeri be, hogy hülye volt és vette a szarabbat amikor volt egy jobb is! <#nevetes1>#nevetes1>
De eddig basznak mutatni bármit is róla.
PS5 II PSVR
New Starfield Info / Todd Howard Interview (Procedural generation, engine overhaul, etc.)
Pl. Novigradból Skelligre
Pont ezmiatt függesztettem is fel jelenleg, a DLC-k végigjátszását 😊
Nem sok remény de azért volt.
PS5 II PSVR
max annyi, hogy amikor újat akarsz venni másik régióban nem engedi azonnal hozzárendelni csak ha lejár...
Üzenetben azt fogod kapni, hogy 2 régióban nem lehet egyszerre aktív a cucc. De ahogy lejár azaz aznap már töltheted is fel.Egy percet se leszel ez miatt gold mentes, mert rátartás van a lejáratban...
Nekem most a 3 év Brazil van, előtte 6x 3 hónap Magyar volt az előtt meg usa... De volt már minden is...
Gondolok itt arra ,hogy pl Watch Dogs Legion valami borzalmasan néz ki nálam és az objektumok lassan töltődnek be.
Egyébként a platformok közötti jaték már a megjelenés napjától élni fog ? Ha akarok Modern Warfare-ezhetek Nov.12-én a sima One-os ismerősemmel ?
Next PC upgrade: 2022
Túl jól hangzott, ahoz hogy igaz legyen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.01. 14:23:02
Mert ha ez igaz akkor szebben kellene kinéznie a játékoknak XSS-en (is) mint Xbox One X-en.
Red Dead 2 töltés teszt
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.11.01. 10:45:09
nem mellesleg pl gta 4 online level boostinghoz tökéletes, mert amíg a partner "játszik" addig te is tudsz a one-on 😄
szerencsére beloggolhatsz egyidejűleg a 2 rendszeren.
Utoljára szerkesztette: rastaman, 2020.10.29. 07:50:02
Nem mellesleg a másik, ha igaz amit mondasz hogy egy XBOX 360-as játékot ha megveszel az nem fut xbox 360on az csak szerintem mindfákk??? Mondjuk a ms miatt semmin nem lepődök meg amiket leművelnek a pc game pass részleggel is..ez már csak ilyen mellékzönge ahhoz képest
Most ilyen ára lehet a Fable 2-nek végre az is a wishlistámon van.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.10.27. 20:30:35
Condemned Backward Compatible 75% Shocktober Sale
Megnézné valaki neki is ugyanúgy 2990Ft-on van a game? Elvileg 750ft-nak kéne lennie... (ennyiért meg is venném mert az egyik kedvenc játékom)
Utoljára szerkesztette: toza, 2020.10.27. 19:20:48