176622
-
#175058 Instant módba van nálam is tegnap 7 órát ment ma 5 de még langyos levegőt se fúj...fektetve használom. A videó egy ordas nagy kamu szerintem. Orvos elktronikában dolgozok. Ha valami így füstöl el ekkora intenzitással akkor ott előtte is ekkora füst volt és már mindenhol terjengene. Videó végén látszik, hogy alább hagy a füst... Tehát ez pont akkor történik. És láss csodát pont videón az egész eset. És pont optimálisan beállítva annak a szarnak a közepére.... Ugyan már.... -
Zozo76 #175057 az a helyzet hogy kicsit mar bennem van a felsz, mert annor beszoptam az xbox 360-al (3led), majd az xbox one x scorpio edition-al is. utobbinal a hdd doglott meg, majd kb 3 hettel kesobb a haveromnak is ugyanugy (az is scorpio edition). persze visszakuldtuk meg az ms javitotta is, de csak szar/kellemetlen visszakuldeni. -
#175056 És ha nem kamu akkor is mi van?
Nagy számok törvénye szerint ez bekövetkezik pontosan úgy mint minden mással. Arról nem beszélve, hogy addig ameddig hivatalos megerősítés nincs csak kacsa. Vagy esetleg egy retard user poén, vagy faild mert véletlenül beleborult a reggeli kakaó. Stb... Minden generációnál ez van.... Arrol nem beszélve hogy ign sony bérenc szal a gyüjtőhelye ezeknek,ha igaz ha nem -
Zozo76 #175055 remelem kamu lesz mert en is szeretnek venni xsx-et! -
#175054 Nálam megy folyamatosan tegnap délelőtt 10.15 óta. Még nem füstöl. :) -
toza #175053
Utoljára szerkesztette: toza, 2020.11.11. 16:19:23 -
Zozo76 #175052 https://hu.ign.com/xbox-series-x/63017/news/fustolgo-xbox-series-x-konzolokrol-kezdtek-videokat-posztolni-a-jatekosok?amp=1
a fene! -
#175051 Tehát legjobb esetben is max egál, vagy is inkább semmi extra. De legalább van ott játék
Ellenben legalább psen jó kevesen tudják majd megcsodálni azt a nextgen feelinget -
#175050 Ez pont kettővel több mint ami itt van.
Ezeknél valami már-már megcsillan a nextgen feelingből, itt ugyanezt kb a Valhallának meg a Gears Tacticsnak kéne hoznia.
Így értettem azt, hogy van játék. -
#175049 Milyen játék? Lesz egy gyönyörű remaster, de aki azt tolta, annak már nem lesz érdekes. Meg egy 8 órás DLC 25 ezerért. No, thank you. Ott sincs semmi, maradjunk annyiban, ahogy Xboxon sincs. -
#175048 A Pillars of Eternity II az real time vagy körökre osztott? GP-ben azt hiszem az első rész Complete Edition-je van csak benne. -
#175047 " a másikon meg játék van" Na ezen felröhögtem ... -
#175046 Ott se nagyon van. A Demons' Souls gyakorlatiolag 1:1-ben a régi játék remastere. Persze szép meg jó, de konkrétan ugyanaz a játék, amit rongyosra játszottam ps3-on. Annyira nem vonzz.
A spiderman standalone dlc még ennyire sem. Bugsnax ... azt inkább hagyjuk. Ott sincs semmi.
Most AC Valhallát tolom, szép, a készítők nyilván végignézték az összes Viking évadot, meg egy kis Last Kingdomot is mellé. Ami legjobban tetszik eddig az az én privát hülyeségem: Pillars of Eternity II konzolon. Végre az ssd miatt elfogadhatóak lettek a töltögetések. -
#175045 Annyi hogy ps-nél azért akadt pár konzol, míg........ . -
#175044 Egyik oldalon konzol van, játék nincs, a másikon meg játék van, konzol nincs.
Jól összehozták. -
#175043 Járvány a pikulát, Halo közutálat miatt, Medium meg a CDP Cyberpunk miatt lett áttéve.... ezek idén jöttek volna, de az MS nem csinál ebből nagy ügyet, jó lesz launch első 2.5 hónapjában az ismétlés. -
#175042 Ja mondjuk sok játék az nincs hozzá. Van az AC Valhalla, ami ugye crossgen és ... kb ennyi. Nem mintha a ps5 sokkal jobban állna. Nem tűnik valami erősnek ez a launch, mondjuk megértem őket, járvány van meg minden. -
#175041 Már nyugodt vagyok, meg eddig is az voltam végül is... Ráadásul lerendeztem volna a mérgemet, hogy bemegyek bármelyik konzolvilágba és üvöltöztem volna velük egyet... Sokat tudom nem érek vele, meg azt is tudom, hogy nem ők tehetnek róla, de legalább elszarom a napjukat és hasonlót tettem volna telefonban is meg emailben is.... Csak mert.... -
#175040 Na ilyen a sikerkonzollal nem lesz (PS5)! :) -
#175039 Nyugodj meg Laci, mert csak árt a szépségednek. -
#175038 Hát ha folyamatosan jön az utánpótlás, akkor majd vesznek a jövő héten, vagy utána héten, nincs nagy dráma, nem kell húsvétig várni, hogy kiderüljön, hogy akkor se jut. :D -
#175037 Ja én türelmes vagyok, és amúgy meg már nálam van...Engem pont eddig érdekelt, hogy nálam legyen...Innentől a tucat szarjaim közt a helye...És pontosan ennyire is izgat már...
Magán ezen az intézésen voltam kibukva, hogy képtelenek voltak egy szimpla ügymenetet egyszerűen hibamentesen véghez vinni....
Képedre vissza térve szerencsés vagy, mert 1 órával későbbnem volt sehol a FB csoportot nézve, mert mindenki hőzöng -
hunbalee #175036 Xbox Series X vs. Xbox One X on Assassin's Creed Valhalla
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.10. 12:24:16 -
#175035 Random médiamarkt 10:00kor, amikor kinyitott.
15 perccel később otthon.
Türelem, hamarosan te is patchelheted a gépet és a kontrollert is. -
#175034 Beszéltem a futárral ( Cégünkhöz mindig fix időben ugyan az jön)
Nála van a konzol!
De ez kicsit se a KV érdeme, mert ők mindent megtettek az érdekébe, hogy ne így legyen.
Mivel, ha tegnap én késve értesülök GLS-től a továbbra is élő problémáról és ezért én késve módosítottam volna a címet, amire amúgy KV nak nem tudom elégszer hangoztatni 12 figyelmeztetett alkalma volt egy hónap alatt, akkor csak holnap kaptam volna meg a konzolt...
De hála istennek több lehetőségük nem lesz velem kapcsolatban, pedig eddig nem kevés pénzt hagytam náluk.... -
hunbalee #175033 MS 2021
-
#175032 Többek között attól, hogy nem csak én jártam így... És pont most.... Ráadásul többször szóltam érte, hogy problémás... Pontosan 12x!!!
És azért, ne hasonlítsuk őket az Amazonhoz!
Ott napi szinten van ekkora hajtás! Itt 5-6 évente egyszer van egy ilyen, hogy kicsit dolgozni kellene!!
Ráadásul nem derült égből villám csapásként érte őket ez a dolog! Hiszen másfél hónapja tisztába vannak, hogy mire kell készülni, ha másból nem de az előlegekből a pontos darabszámokból biztosan tudták.
Ezért pont egy ekkora cégnél hatványozottan érvényes, hogy szarok, mivel ezek fényében sem nem birkóztak meg a feladattal...
De legalább is felkészületlenek... Ami szintén minősíti őket, ha már annyira hangoztatják, hogy ők Magyarország bestüberatyaúristen konzolboltja aki mindenkivel leszerződöttek és mindig mindenkor ők a top...
Amúgy 2 haverom most indul a konzolok szervizébe átvenni az x-et!!!
Érdekes ott a jelenlegi utasítások és szabályok betartása mellett is megbirkóznak a személyes átvétellel.
Kv még erre is képtelen volt!!!!!!!!
MERT NEM ÉN AKARTAM EZT A FUTÁROS BAROMSÁGOT. ÉS PONTOSAN EZÉRT NEM, HOGY ENNEK A BÉNÁZÁSNAK A LEHETŐSÉGÉT IS KIZÁRJAM... AMIT ŐK CSAK ÖSSZE HOZTAK!!!
Csak úgy egy kiragadott beszélgetés a FB csoportból és számtalan hasonló van... Minimum 45 en ugyan ezzel a problémával szembesültek csak ott és csak akik hangot adtak neki....
Csaba Oláh
Nekem is jött email hajnalban de a város, Szolnok helyett Aba volt... Érdekes, pedig le lett egyeztetve a cím...
· Válasz · 17 ó.
Balázs Szász
László Szabó nekem is elcseszték, holott a KV. Appjan meg a jó címet írja...GLS meg a régi címet írta szállításnak...
· Válasz · 12 ó.
László Szabó
Csaba Oláh nekem is Aba volt Budapest helyet.
· Válasz · 10 ó.
László Szabó
Csaba Oláh Az irányító szám stimmelt?
· Válasz · 10 ó.
Csaba Oláh
László Szabó, az igen.
Tehát kicsit sem érzem azt, hogy egyedi probléma és, hogy még sajnálni kellene őket meg magasztalni, hogy töményen bénák....
Ps 5 meg darab meg probléma ugyan már... Nincs darabszám, nincs probléma, mert azon mit orvosoltak!? Nyugodjatok meg semmi baj?? Erre jó egy felmásolt szöveg bejelentkezéskor és telefont se kell felvenni!
És ráadásul csak majd jelenik meg (19)...
Tehát a főbb valós probléma most az X! Amit amúgy el is tudnak adni, ha nem bénák és nem rossz címre küldik ki!!! Úgyhogy ebben semmi demagóg nincs, hogy a tények szerint bénák...
LÁTOM A KÉRDŐJELEDET a cím elírással kapcsolatban! Talán kételkedsz benne?? Ha szeretnéd kirakom ide a teljes levelezést, ahol feketén fehéren látszik, hogy az első levélben is jó címet adtam meg nekik... Csak hát ugye BÉNÁK...
Így tartom magam ahhoz, hogy tőlük senki soha semmit, ha jót akar magának. És ezt hangoztatom is majd mindenhol!!!
Ráadásul egy annyit se kaptam tőlük, hogy igen igazad van BOCS!!!! -
#175031 30 napra csak és kizárt, hogy nálunk menjen. Egyébként D+-on egy jó dolog van a Mandalorian és arra vannak alternatív megoldások. -
#175030 Kurva demagóg vagy, ba*dmeg! Miért lenne attól egy komplett cég idióta, mert egy esetben elírnak(?) egy kiszállítási címet. Akkor az Amazon is béna szar cég, mert ott is előfordul ilyen.
Amilyen roham volt most náluk, a sok gyökér idióta telefonjaira, emailjeire, chat-re válaszolni kellett (jajj, befizettem az előleget, kapok PS5-öt, biztos jut nekem, már áprilisnál tartanak, én május 6-án rendeltem hajnal hatkor, mi az esély, hogy én is kapok?! stb), nem csoda, ha becsúszik hiba.
Attól még a komplett cég nem töketlen...Mondj egy hasonló céget hazánkban, ahol még soha semmi ilyesmi nem történt!? -
#175029 Az pont elég. Azt jelenti, másnap kézbesítik..Sokszor a GLS nem küld aznap értesítést, én a covid alatt többször is jártam, hogy egyszer csak csöngetett a futár. Mondtam is neki, hogy meglepett, mert nem jött reggel az értesítés. Azt mondta, ilyen gyakran előfordul, hogy csak utólag küldik ki, mert akkorra dolgozzák fel (érnek oda).
Most, hogy azért szerintem vagy 100 Xboxot ki kell vinniük ma, ez még inkább így lehet. -
#175028 Valaki kapott GLS től konkrét kiszállításról infót?
Mert én még mindig csak ezt látom
09/11/2020 16:49
Csomag beérkezett a csomagelosztó központba.
Budakalász -
hunbalee #175027 Coming Soon to Xbox Game Pass: EA Play, Destiny 2: Beyond Light, Disney+, and More
-
hunbalee #175026 GPU-be Disney +....
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.09. 20:14:43 -
#175025 Hát itt felénk még engedtek rendelni. :) -
#175024 A KV-hoz már pénteken beérkeztek a gépek. Akkor kezdték meg az előrendeléseket feldolgozni. Sokan már hétvégén megkapták a GLS-es levelet, hogy befutott a GLS-hez a kérelem a csomagfelvételre.
Elvileg a KV ma adhatja csak oda a gépeket a GLS-nek, mert 10-e előtt nemigazán lehetne kézbesíteni ezeket.
Aki a hétvégén, vagy ma lemódosította a címet a GLS-en keresztül, az szerintem megkapja holnap, mert a kézbesítés is csak holnap indul.
Ha valaki lecsúszik az elején, itt vannak a dátumok a következő szállítmányokról:
- November 16
- November 23
- December 7
- December 21 -
#175023 Nem meglepő, de ezt is rosszul tudod. :D -
#175022 Igen lehet módosítani a GLS levélben de olyankor általában +1 nappal eltolódik, mert ha módosítasz aznap már tuti nem hozzák ki.
-
hunbalee #175021 List of Xbox Series X, Series S known bugs and launch issues -
#175020 Az durva. -
#175019 Egyre szarabb a helyzet.... Úgy tűnik x ből is hiány van megjelenés napjára, ahogyan olvasgatom FB csoportot. Pár ember már írta, hogy előleg befizetése ellenére se kap x et a kisebb boltoktól....